Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви - тема № 18

• 24 330
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Ох,писане,писане,писане,ко праите вии бре? Shocked Ми нЕм как аз вече се отказах да чета  Confused наистина не мога да смогна,само ще се включвам неподготвена  Blush за да не ме забравите  Mr. Green

Яна,влизам само да ти кажа,че и Дани има същите симптоми когато му никнат зъбите (той си има само един де  Laughing ) обаче сега се опитват и други да избиват и е ад от лиги и чесане,има и яко дрис човека,ама какво да се прави,а колко сополи точиии,а лелее,думи нямам не мога да смогна да го чистя,ужасТ е.   Тая седмица няма отърване,ще се видим,нали ти казах,че и ние сме едни хремии  Laughing така,че ще си хремясваме вкупом  Laughing  Hug Heart Eyes

# 91
  • На плажа
Аууууу Славенче,направо ми настръхна косата,като си помислих,какво е могло да стане с тази кора #Crazy
Аз затова като давам,такива нещща го слагам на стола за хранене,за да го наблюдавам,а и да не ми цапа  Peace

# 92
Мами, къса ми се сърцето   smile3518 Уж хремата днес беше маааалко по-добре от вчера, но вечерта отново се влоши! Дотолкова, че не можах да я накърмя дори Sad Тя гладна суче, задушава се, дърпа се и рееееввв. Така няколко пъти докато не се отказах  Cry Сума време после рева. Супата на много големи парчета ли беше - не я яде. Понасилих я, колкото да не ляга на празен корем, тя рееевв. И накрая се уплаших от дивия рев и пробвах с малко кис. млекце - поне това си хапна. Сега как ще спим с този запушен нос не знам. И мъжо го няма точно сега, много ми е криво.  Cry И тази помпа утре я дойде, я не, мамка им мръста!!  #Cussing out Утре май ще си я водя на лекар! На всичкото отгоре алергията ме скъсва днес, не мога да дишам и да гледам.  smile3511 Ох, оплаках се.

Славенче: малкият дявол!  Hug На нас ни се случи подобно нещо и то в единствения момент, в който НЕ я гледах и то не с коричка, а с едни оризови гризини, дето уж си ги джвакаше без проблем. По принцип съм забранила да й се дава коричка хляб, точно по тази причина. Да не говорим, че даването по никое време разни хранителни неща го правим само в краен случай на раздразнение когато сме навън, за да не свиква с манджаренето нон-стоп!  Shocked Иначе за закуска филийки на малки парченца да чукна на дърво си хапва без проблем. А вечер като седнем на масата вече й давам по малко краставица да гризе, колкото да си чеше зъбите и да се задоволи преди да вечеря нейното си. Може и оморков - твърд е, не може да се отхапе, перфектен за чесане И има вкус.  Grinning

Трейси: не, все още не 'обикаля' точно. Тепърва все още се 'чатка' как се лази, но съм сигурна, че съвсем скоро вече ще вършее. Simple Smile

Бибче: на теб си ти пиша на друго място Wink  Hug

# 93
Янче дано по бързо мине хремата на Анди  Praynig Hug и не се ядосвай с тези от Данет  #2gunfire

Славенче добре,че е бил малкият дявол.Аз също му давам коричка ама като обядваме ние и му давам и на него,че иначе не ни оставя да ядем  ooooh!

За вигантола.Леле аз сигорно от 2 седмици  не съм му давала  ooooh! ooooh! ooooh! дори не знам и къде съм го прибрала.Аз като прибера нещо и после все едно съм го скрила нарочно  ooooh! Laughing

Бубичка мерси  Hug

Алегория и аз като почнат пъпешите в градината на село чак тогава ще дам.Иначе за мен си купувам и сега ама съм сигорна,че са пълни с нитрати.За нета  Laughing като се сетя кво ни патеше главата  ooooh! ooooh! Когато валеше нямахме нет по цяла седмица,а сметката на телефона да ги викам по цял ден не ми плащат  #2gunfire Айде добре си ми е сега с безжичният.А и имам от тези устройства на глобул що годе добра работа върши.

# 94
Янче, стискам палци...забравих да ти кажа , че и Дари дрискаше поне по 1-2 пъти на ден и то толкова рядко, че следваше преобличанка от горе до долу..Мерси за Вигантола, аз по телепатия съм го спряла в деня , в който ми отговори...И аз като теб не обичам да се дават храни между основните хранения...които са през 3 часа  Embarassed Embarassed, защото детето няма да се мята на ябълка , ами ще стане дебелак като мама...

Александра, мастика върху пъпчето ми звучи..."премий му очите с метла през праг и дрън - дрън ...и  последния да затвори вратата"...Каква е логиката не ми е ясно...но онзи ден чух за сигурен лек за зъби и той е да натъркаш венчетата с лимон и до няколко часа избивал...но това ако решите го пробвайте...

Славенче, настръхнах...аз още съм на тръни и се дърпам яката по отношение на солети, хлябове , корички и пр.

Дари днес се изльоска за първи път между леглото и кошарата си...а и двамата с дядо бяхме до него... Wink

# 95
Това с пъпа и мастиката е яко!  Shocked
Леле, само мойто дете ли остана беззъбо, хем от цялата темичка, хем от връстниците дето ги познаваме?  Thinking Брей, тази глава ще да е дебела, та не могат да я пробият зъбчетата.
Славенка, добре, че се е разминало без сериозно задавяне. Мен затова все ме  е страх да й давам да гризе каквото и да било, ако не я гледам. Янче, това с хремата е ужасно, ние сме в същото положение, първо тя, вече отмина при нея, почнах пък аз. Май е някакъв летен вирус. Но по - добре отиди да я видят, че Мимче като й се поизчисти нослето започна пък да кашлюка. А за интернет магазините - така рано пролетта чаках 3 седмици  Shocked една количка от касида, писах им мейли, търсих ги по скайп, вече за да я откажа, да не съм некоректна, с триста зора ги открих, за да ми кажат, че я нямат налична, нямало и да я имат ...  Shocked Shocked Shocked Веднага след това я поръчах от немския сайт с играчките в "На пазар", след 10-тина дни я получих, излезе ми с 30 лева по-малко.
Алегория, аз слагам доста повече сирене в попарата, малката го харесва. Понякога даже, когато е хапнала по-малко супичка или пюре, режа парченце, чупя и давам с пръсти, много обича.
Амбишъс, браво за новите успехи. Аз пък нищичко не мога да я науча моята фъстъчка. Знае само как прави кончето и да щрака с пръсти  Joy Joy И това показва, ако е в настроение. Иначе показвам: "Кажи мамо колко голяма ще пораснеш? - Тооолкова голяма!" - Ситното ме гледа дяволито, чака финала, щото е свикнала вече да го показвам, и се скъсва от смях  hahaha Понякога имам чувството, че си мисли "Гледай сега как ще те направя на маймуна" hahaha
За плодовете питаше някой -аз ще й давам, като им започне сезона. Честно казано, с храненето доста по-ларж почнах да го давам вече. Може и да не е редно, ама поне си го признах. Не е вече чак толкова малка, че за всяко плодче да вадя инфо от кой месец, че пък като прочетеш 2-3 източника и съвсем се объркаш, и става една...
Ивушка, дано няма наранявания от падането. При нас пространството между леглото и кошарата е много малко и падането там би било лошо, но пък нали искам нощем да ми е на една ръка разстояние, а тя маймунката все натам се засилва да се търкаля.

# 96
Ивуше: съжалявам за падането. Sad Аз за момента успявам още да я опазя и не е падала, но колкото и да се старая си го очаквам да стане рано или късно Sad А това с лимона по венците от небивалиците ли е или наистина някой покрай теб го е пробвал и действа??  newsm78

Г-ца Кобрети: хаха, много сладък посто и много се смях представяйки си ви, защото моята Анди е същата маймунка! Опитва мен да прави на маймунка да показвам това и онова, а тя си седи и се залива от хилеж.  Joy hahaha Вие поне знаете как прави кончето - че то хич не е лесно бе  Mr. Green Макар че днес май моята лека полека започна да схваща какво й казвам като я питам 'Как прави патенцето маме, па-па' и тя след малко ми вика 'па-па', ее много сладко ми стана. Та сега сме на учене на папа, то по-лесно то звука на коня!  Joy

Аз също започнах да го давам по-лежерно с храните.  Пример: като бяхме у сватята дадох кашкавал за първ път. После дадох пак след 4 дни - в продължение на 4 дни. НО през същите 4 дни давах и череши.  Grinning Та паралелно я захраних с кашкавал и череши. Слава богу нямаше проблеми. Днес чак гледам някакви 4-5 много ситни пъпчици по ръцете и по една на всяко рамо, но щом не е на гърдите и гърба не го считам за алергична реакция. Аааа, и ечемичените ядки дадох еднократно.  Grinning

Лека ви.   bouquet

# 97
Янче, много кофти с тая хрема, Соня като се охремави и няма спане 3 дни, аz zа тва преди дни спах с нея на ръце, т.е. тя спа в мен, а аz седях на леглото облегната. Ужас, много мраzя бебешки хреми. Дано ви мине бърzо.

Славенче, малеее, ама и на вас ви се е раzминало, ох на 6 трябва да са ни очите с тия малки хайманета.

Амбишъс, как ти zавиждам zа раzходките, аz не смея да мръдна тук по далеч от нас, че времето е толкова откачено, уж грее слънце, жега и иzведнъж се почва гръмотевична буря. Седим си в двора, ама вzе да ми писва, а и аz обичам много да ходя.

Сончето е добре, няма последствия от удара вчера.

# 98
Здравейте момичета!

Благодаря на всички, че сте се сетили за моята месечинка Simple Smile
Аз малко се позагубих и да ви кажа: дойде ми МЦ, а с него и една страшна депресия ме налегна. Коментирали сме темата за МЦ, ама за такъв страничен ефект не бях чувала. Сега насмогнах да дочета старата тема, скоро ще се вклщча по-адекватно.

Честити месечинки на Глупи и на Румик   bouquet

# 99
Госпожица Кобрети така ме разсмя с поста си  Понякога имам чувството, че си мисли "Гледай сега как ще те направя на маймуна"
 И аз съм така.Аз го уча да прави нещо той ми се хили.Леле тези деца са страшна работа.Да си паднеш от смях с тях
А последното нещо дето се научи е да ме храни мен.Гризва си бишкотата и ми дава и на мен,а като свърши почва да реве  Joy а ние му се смеем,че ми е дал да я изям.Иначе на баща си не дава.Само на мен   Joy hahaha Joy

# 100
"Кажи мамо колко голяма ще пораснеш? - Тооолкова голяма!" - Ситното ме гледа дяволито, чака финала, щото е свикнала вече да го показвам, и се скъсва от смях  hahaha Понякога имам чувството, че си мисли "Гледай сега как ще те направя на маймуна" hahaha
Joy
при нас е абсолютно същото
Прекрасно изкарахме при мама, качих снимки във фейса-въздух, малко дъжд, хладничко, но голеееми разходки и веселби.Хванахме и ботевите празници, но до върха околчица не успяхме да се качим, но пък гледахме празничната заря наживо и на децата им хареса
ходихме си и до село, Дани падна и рева като момиче, но като намазахме раната с вълшебното кремче на леля ми и му мина.
павел е станал не маймуна, а шиле врътоглаво, както казват по нашия край, /има и речник на гацо бацов даже/
яко тича направо като види нещо интересно, катери парзалки, стълби, иска на катерушки и ги хапе, каките са му слабост, той коцкар ще става.
в градината до блока на майка ми има един истински самолет с които е летял ген михо михов и дани като запомни на всеки го показва и казва, но няма значение , че на хората им е писнало да го виждат, той казва и да покаже, сладурчото.
имаме два зъба, а за по-лесното поникване ми препоръча доктора остеоцинезин, до избиване на 16 зъба.
лека нощ и сладки сънища, а з като биба отвреме навреме успявам да чета, за което моля да ме извините, но с тия двамата калпазани не ми остава време, сега даже вече ми се спи.
а днес дани как не искаше на градина и един рев, рев, обаче се успокоил и утре ще ходим, пък ще видим как, ми то му се събра три седмици почивка и сега рев.
айде сладки сънища

# 101
  • На плажа
Амбишъс, браво за новите успехи. Аз пък нищичко не мога да я науча моята фъстъчка. Знае само как прави кончето и да щрака с пръсти  Joy Joy И това показва, ако е в настроение. Иначе показвам: "Кажи мамо колко голяма ще пораснеш? - Тооолкова голяма!" - Ситното ме гледа дяволито, чака финала, щото е свикнала вече да го показвам, и се скъсва от смях  hahaha Понякога имам чувството, че си мисли "Гледай сега как ще те направя на маймуна" hahaha

Абсолютно същото положение е и при нас Mr. GreenМного съм му смешна на моето дете и това е hahaha
Обаче днес имаме напредък,след дъъъъъълго повтаряне "как прави патето"-днес ми отговори"па-па".Много ми стана мило,макар,че се забелязвам,че с второто дете вече не съм така настоятелна и не следя разтреперана какво е направил и казал,просто се радвам на развитието му.Но не по безумен начин,като моята шефка,онзи ден ,като изтърси"Ами тя Мариичето вече се опитва да казва "чао"  #Crazy на 3 месеца,бебче ooooh!
ХАхахаа Янче сега прочетох ,че и вие сте на вълна "па-па-па",много е готино,нали. Laughing
Днес как е Андреа,надявам се,че е по-добре.Аз да ти кажа предната хрема на Николай беше такава,обилна и ние първата вечер не спахме от запушен нос,даже по едно време разрязах една глава лук и я сложих до възглавницата,за да може да диша,е вярно,че миришещше на  SickНа другия ден му купих капки за нос"Виброцил" и положението се промени коренно.

Ох,Ники се събуди,след малко ще дописвам.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 09:31 от Дaни

# 102
Честити месечинки на Еванджи на мама Рене и Теди на Ра-ив.Да са здравички и пислушнички.  smile3525 newsm51

Ох днес толкова работа ме чака  smile3516 и хич не ми се излиза по това слънце  Confused А трябва и Алекс да водя с мен,че няма кой да го гледа.

Лек ден на всички   bouquet

# 103
Добро да е!

Дани благодарая ти мила, че се интересуваш как е малката ми!  Hug Общо взето изкарахме нощта горе-долу добре. Буди се както и предната нощ - няколко пъти точно аз като легнах и заспах, но от едно време нататък си спа непробудно. Абе кофти е, сополи се леят навсякъде.  Tired Днес май е избил и другия зъб или ако не днес, то до утре - вижда се ясно, но сякаш не е прорязал като десния. Джвака свирепо каквото й падне, абе върпсо на часове е вече (според мен).

Междувременно аз също продължавам да съм си доста зле - не мога да гледам и дишам от сенната хрема. Снощи и аз слагах капки в носа си. В Казанлък алергията ми беше позатихнала, какво ми стана сега пак? Направо се побърквам!  smile3511 newsm45 И днес ще си лежа предимно, дано поне стигна до фитнеса по някое време. Ха да видим дали ще ми донесат днес помпата!!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ПолиHug леле седнала да спиш не мога и да си го представя техничеки скак става с детето на ръце - как спиш без да го изпуснеш??  newsm78

Рени: не знаех за депресията. Съжалявам Sad Ама сигурна ли си, че е точно от идването на МЦ?  newsm78 Съветвала ли си се с някого? Имаш силни прегръдки от мен!  Hug

# 104
Здравейте мами   bouquet
4естито на вси4ки пораснали беб4ета. Да растат весели и добри4ки  Hug

Аз малко се позатрих тия дни, но много хубаво беше времето и обиколки, разходки, гости...знаете как е. Сега пак сме на гадно английско време и седнах да ви драсна два реда. Инъ4е 4етох, ама какво ли съм и запомнила  Mr. Green
Моето 4ове4е слушка, папка, вси4ко е нормално. Спря да се буди нощем и явно зъба го е пуснал пак наникъде, без да избие, та сега си 4акам новото мрън-мрън да дойде  Joy  Толкова неща щях да пиша и сега...  Whistling  ooooh!
Забравих кой пита за динка - аз дадох пъпеш и много му хареса, но диня не съм дала, защото не съм купила  Mr. Green Няма никакъв проблем според мен с тях.
Аз да ви кажа какво правя от няколко дена - давам царевица под разли4ни видове. Запо4нах с цареви4но олио, цареви4на скорбяла, цареви4но брашно, после 4иста царевица и засега няма никакви проблеми  Party Това ме навежда отново на мисълта, 4е алергията или е израстната или не е била от царевицата  newsm78 някой 4увал ли е за алерги4ни реакции от заешко  newsm78 Мен ме сюрпризираха, 4е от даваните ми неща най-силно изразена алергия можело да се полу4и от него и то от 4овек в бг и близък до детското захранване, а аз си мислех, 4е е един от най-слабите алергени, но защо тоя заек го няма масово в захранващите схеми на другите държави, ако е така  newsm78 Незнам и аз ве4е, но важното е 4е детенце е добре ве4е  Grinning
Моето звер4е се пробужда и отивам да го нацелувам  Laughing Лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт