Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Честит Рожден Ден на:
 Янита на mrk 79 и Стефан Александър на Snowwhite!
Макрина на Mariah
Симона на lili_to
КАЛОЯН  на SHARKY81
Александър на Natalli
Да са ви живи и здрави,малките сладури!!!

Когато е хладно да не е босо,мия подметките и така ходи.

Да питам някой,който има укър на Чико- как се разглабят колелата.Гледах и на книжката и на кутията и не намерих да пише. newsm78

# 346
Здравейте и от мен!
Честито на празнуващите днес  bouquet
Нашия господин сигурно от месец е босичък из къщи, без значение дали е теракот или ламинат. Много по стабилно стъпваме откакто сме без чорапи Grinning
Ние направихме една ранна разходка, прибрахме се да си доспим и отиваме да си вземем храната от кухнята. В интерес на реда в къщата държа Стелиян максимално навън - страшно разхвърля това дете ooooh! Не мога да смогна да шетам след него ooooh!
Вчера бяхме на консултация и нашето педи категорично забрани да водим малкия на плаж това лято Cry Таткото беше много разочарован. Иначе този месец сме заслабнали със 100 гр и сме пораснали с 1 см - 10 440 и 80 см сме. Хайде беладжията се събуди, изчезвам.

# 347
http://bliznachkova.snimka.bg   ако на някой му се гледат снимки от анталия и венеция

иначе добре мина, само по летищата голямо чакане падна. и много не им се ядеше от жегата. излизахме в 5ч на басейна. имаше бебешки.
а и в самолета като се наакаха и двамата, елте да видите как се преобуват две ревящи в дребна тоалетна, и целия самолет го напарфюмираха Simple Smile))

# 348
Близначкова, снимките са чудесни - явно добре сте си изкарали.
Надявах се на нещо повече от няколко думи за наакани бебета - миналата година така хубаво разказваше за пътешествията ви.  Wink

# 349
Иви, аз по цял ден оставям разхвърляно и 1-2 пъти само прибирам играчки. Не ми се ходи постоянно след него.

Гале, изглежда, че сте изкарали добре. Ерката е много променен, един хитър поглед вади Simple Smile

# 350
  Гале,по всичко личи че сте си изкарали страхотно и със сигурност сте били атракцията на хотела  Laughing
  Ще съм ти много благодарна ако дадеш линк за този хотел  Praynig Изглежда доста добре,с толкова много зеленина,а и шведската маса е доста отрупана  Peace Анталия е много широко понятие,пробвах веднъж да се загубя в купищата оферти,но ми се иска ако отидем догодина да е на проверено място.Не ми се рискува с малко дете да се нахакам на съмнителен хотел Naughty
  Как се справяш с двете деца,работа,толкова пътувания???Като ти гледам снимките  се зареждам с енергия,защото с едно дете нямам право да се жалвам колкото капризно,ревливо и неспящо да е то.
  По предложение на мъжа ми за нашата почивка ще вземем и моята майка  Laughing Тъкмо жената да види моренцето и да си побави внученцето  Mr. Green Няма да я товаря много,но поне ще ми е голяма помощ ако вечер остава с нея,защото тя заспива в 20.00,а ние с тати да можем поне по една бира да пием  1dating Нашето тати става много рано,вечер се връща късно,разменяме по някоя дума "служебно" и каталясали по леглата  Cry Много ми е тъжно,но няма как...

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 15:00 от MAMA LEILA

# 351
  • София
Близначкова, давай линк към този прекрасен хотел, голямо спокойствие и красота, пълни очите и душата. Страхотни са  Ерик и Максим, много променени и пораснали. Браво на юнаците!

# 352
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за съветите - gmarinova, Муцуна, Amorevole, ivi_81
аз също го държах бос, като бяха горещинете. Тези дни е с чорапи - но все пак пред нас е топлото лято, ще го събуя пак по нататък.
Аз се притеснявам, че го е страх да се пусне. Като го държа и му пусна едната ръка почва панически да ме търси, пипайки назад и да прикляква, за да пълзи за по-сигурно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДНЕШНИТЕ НИ ЮНЧЕТА
Макрина на Mariah
Симона на lili_to
КАЛОЯН  на SHARKY81
Антоан на anelia_zlatanova
Александър на Natalli

Да са живи и здрави и много весели дечица! Весел празник ви желая от сърце!
newsm59  party023 Tada

# 353
  • Once there was a Hushpuppy...
Bliznachkova - Максим и Ерик са невероятни сладкишииии Simple Smile Просто чудни дечица. Прекрасно семейство!

# 354
21 Юни
Янита на mrk 79
Стефан Александър на Snowwhite
22 Юни
Макрина на Mariah
Симона на lili_to
КАЛОЯН  на SHARKY81
Антоан на anelia_zlatanova
Александър на Natalli
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hug

# 355
На всички малки юнчета имали рожден ден през последните дни... да сте живи и здрави и мнооого щастливи  Hug
Трудна работа е това ходене....или по скоро ...страх лозе пази...шубе го е малкия  Laughing
Искам да купя ето такава пързалка с люлка, но досега не я намирам "на живо"...дали някъде сте мяркали?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6153

и да ви се похваля, че вчера пилешката ми супа стана като на стол  Grinning Laughing

# 356
Честит рожден ден на порасналите ни дечица!

Ходенето и при нас не е лесна работа,докато се пусне от мен е голям страх,после няма спиране.В къщи ходи гола,боса и радовно напикана.Много ми е трудоемко с това гърне,гащи,стирки....

За плажа и нашата педиатърка е против,но не тя решава какво е добре или не за моето дете Wink И не знам защо софианци и други граждани на Бг си водят децата по морета,а нашите морски чеда трябва да си висят по градинките до навършване на 5 Sunglasses

За разхвърлянето-думи нямам.Всичко е по земята,прибирам когато сваря.

Отивам да си направя една ментичка със спрайт и сядам при мъжа

# 357
SheiIsInLove, в Пигис Хаус май има такива, ако не се лъжа и в новия "Малечко", на околовръстното с/у Царско Село,  там са малко по-различни, но имаше избор!  Peace В Пигис също имаха различни модели, но тази съм я виждала там може би февруари и беше на доста добра прИмоция Wink

# 358
Raia123, и нашето педи е против да водим детето на плаж, въпреки че сме от София....но не е в нейната юрисдикация да решава за плажа. На пример миналата седмица бяхме в Бургас 2 дни и естествено, докато мъжа ми беше по работа аз и Петър бяхме на плаж. Е няма такова спокойствие, докато детето е на плаж. Игра си 3 часа в пясъка, а тук по пясъчници не го пускам, вкл. и сега след като откри пясъка, шляпаше по брега и беше такава радост, не виждам защо трябва да го лишавам от това удоволствие....и за разлика от софийските ни разходки, където обикалям с очи отворени на 4, на плажа, успях да се пека, лежа, влизам в морето, разбира не изпусках детето от контрол, но беше друго дете за разлика от това, което е тук...Моето мнение е, че плажа не вреди Peace
takanat, хотела на Близначкова е IC Green Palace в Анталия, ние там сме ходили 2007 г, по мой спомени юни месец беше изгодно и излизаше към 100 евро на човек на ден в двойна стая, ние бяхме август, но като цяло дори и юни месец в Анталия ми се струва топло за деца, ние по тази причина се отказахме от Турция засега, не мисля че си заслужава да се ходи на плаж макс до 9.30-10 и след 17 часа , дори и в неактивния сезон Peace Като сравнение август ремп е 45-50 градуса, а при такава температура ми е абсурдно да водя дете...

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 22:42 от PoLy_PoLy

# 359
  • Пловдив
Здравейте!
Ние отпразнувахме подобаващо РД на Тони! Децата доста добре си поиграха!
mamamecana, SheIsInLove на децата ще им трябва време за да преодолеят страха си да вървят сами. Трябва търпение от ваша страна.  Simple Smile
И ние в къщи сме боси, а и вече навън обувам сандалите без чорапче. Първоначално се притеснявах да не й убиват, но нито имаме ранички, нито това й се отрази на ходенето.
Иви, Рая, какви са мотивите на вашите лекари да не водите децата на плаж. Ние другия месец отиваме на море и нашата педиатърка каза: "Много хубаво" Важното което каза да спазвам, а аз си го знаех е до 11,00 на плаж, да мажа с 50 фактор и след 17,00 ч може пак на плажа. И понеже ще ходим с още две наборчета на Марина и техните педиатри също са казали, че е хубаво и даже полезно за децата.

Общи условия

Активация на акаунт