И аз се чудя какво пък толкова забраняват морето... мен ме е страх да нагълта мръсна вода, че помня едно приятелче как боледува по тази причина.

То си е до дете де, ти ще прецениш най-добре според твоето си детенце
)))) майтап. мислех че не ви е интересно.
След това беше на 11м. Павел беше само на три месеца, когато го заведохме миналата година. Засега всичко е минавало без никакви усложнения, но това е единствено балгодарение на късмета, а не на нещо друго.
Чувах избирателно че Стелиян мрънкаше, а мъжът ми така се беше нацупил и всеки миг очаквах да каже нещо на докторката. Аз също бях изумена, тъй като ние много тачим морето и ходим при всеки удобен и неудобен случай на плаж. И Стелиян сме го водили няколко пъти вече и нищо лошо не му се случвало, освен че винаги реве когато стане време за тръгване. 
.Но за сметка на това имаме огромен двор на който ще си правим плаж в собствено басейнче .

а и е много красиво и елегантно. Аз съм фенка на италианските неща по-принцип.

и аз съм го взела , чакам само да се пооправи времето и да се постопли още малко водата и сме там ..
Нека всички майчета, които искат да имат още дечица да се сбъдне тяхната мечта. При мен засега всичко върви много леко, съвсем скоро ми предстои пореден ултразвуков преглед, скрининг, изследвания...Дано да минават с добри новини.