Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Нина, Петър има по пришка на всяко краче от ходене със сандали на бос крак. Не е болка за умиране, поне не личи да му пречи.

И аз се чудя какво пък толкова забраняват морето... мен ме е страх да нагълта мръсна вода, че помня едно приятелче как боледува по тази причина.

# 361
Честит рожден ден на днешните рожденици
Макрина на Mariah
Симона на lili_to
КАЛОЯН  на SHARKY81
Антоан на anelia_zlatanova
Александър на Natalli

newsm59 newsm59 newsm59

Аз съм на мнението на лошите педиатърки  Mr. Green моето малко дете на море ще ходи догодина, тази с баба и дядо вкъщи. Притеснява ме изхранването му, а и върлуващите ентеровируси по морето.
SheIsInLove, приемаш ли едно отрицателно мнение за тази люлко-пързалка? Може да се ползва до 3години, а малките повече след тази възраст се заиграват с такива неща, преди това не им се задържа интереса дълго време, а не е никак евтина.  Peace  То си е до дете де, ти ще прецениш най-добре според твоето си детенце  Peace

# 362
Хайде мами никой ли неможе да отговори на моят ?

Като гледах снимките на Близначкова се размечтах,като на онази реклама на шоколад Милка. Joy
Чак не ми приличаше,че е  вТурция.

# 363
Благодаря за поздравите отправени към моя син Антоан,
да ви се връща стократно.
Купона мина страхотно.

# 364
Алиена, защо те притеснява изхранването, може да се купи и вземе от града, в който сте, за ентеровирусите....за тях трудна работа, но за децата има ваксини, и не пиене на местната вода помага? Или има и друго, което незнам?

# 365
Дамм хотела е IC GREEN PALACE, наехме го чрез Алфа тур. Линк: http://www.ichotels.com.tr/greenpalace/eng/index.html
Малко се притеснявам само да ви досаждам с моите пътешествия, ама само с това се занимаваме Simple Smile)))) майтап. мислех че не ви е интересно.
Ами ние сме решили, че искаме да споделяме тези удоволствия с децата си. Предпочитаме пред вариант да ги оставим в къщи. То е ясно че още не са в час, ама..е удоволствие да си с тях , а не цялото ми сърце да е при тях в къщи и да не мога да се наслаждавам пълноценно на почивката си.

Е Венеция беше изключение. Там потънахме в романтика. Все едно бяхме на меден месец, а бяхме само за 4 дни.Щяхме да видим зор по тези мостове да мъкнем тежката двойна количка.Възхитени сме от духа и атмосферата там. Преядохме с пица...Малко беше проблем с цеденето ,ама 2 пъти на ден нищо не е.

А в Анталия, това ни хареса в хотела че има голям парк в него и е перфектен за семейство с деца.И бебешкия басейн. Ние не обичаме да седим по цял ден на плажа така или иначе и излизането в 5 часа ни устройваше. Който желае може и преди обяд да ходи.Но действително е добре за Турция-септември и юни, иначе не е за деца.Варианат  all inclusive е перфектен за мен, зарязваш всякакви мисли за пари,сметки и т.н. Споменах ли че се качихме на парашут. Бебетата видяха и какво е това"дискотека" установих, че доста им хареса.Танцуваха с мама и тати.След обяд подремвахме с кеф.Няма да споменавам че хапвахме сериозно.И всеки път гозбите бяха различни.Масажа-Бали си заслужаваше, направиха го истински масажистки от о.Бали.Всъщност ние бяхме на ултра all inclusive което включваше и алкохол, то май нямаше др вариант за този хотел.Та се възползвахме от коктеили и ликьори с всякакъв вкус и аромат. В лоби бара свиреха на пиано.Там децата се опражняваха в прохождане.

Иначе във Венеция на едно корабче си слязохме без 700 Е,някой ги беше извадил от протмонето и това бяха всичките ни пари, даже и бг левове бяха взели, но добре че имахме кредитни карти. И с бутилка винце потушихме мъката и пак се отдадохме на любов. Wink
Другото екстремно беше програмата: бяхме 4 дни във Венеция върнахме се в събота в 00.00 през нощта спахме 3 часа,награбихме бебетата, в 4.00 през нощта бяхме на летището натоварени на две таксита, че не става и два куфара и количка и в 5.00 излетяхме за Анталия.
А багажа съм свикнала приготвям го точно за 1 час. Взимам всички дрехи на бебетата,играчки 1 плик,количка,лекарства,нашите дрехи и съм готова,не му мисля много.
Еми..това е дано ви е било интересно Heart Eyes

# 366
Честит рожден ден на Вероника и Борис! Да са живи и здрави, послушни малки сладури! Simple Smile Весел празник!

# 367
Честит празник на порастналите Вероника и Борис! Да са живи, здрави и много щастливи!

Аморе, Ели се оправя вече. Благодаря, че попита! Пъпките й хванаха корички. Води се, че вече не е заразна, но аз ще изчакам да изчезне всичко, за да съм сигурна. Павчо го очаквам след седмица да се опъпчи и той. Дано, ако се е заразил, да я изкара варицелата толкова леко и бързо като кака си. Моля се само Боби да не се зарази, защото имат толкова много работа във фирмата в момента, че не знам какво ще прави, ако му се наложи да отсъства.

Близначкова, и снимките ти и разказа ти ме пренесоха там. Със сигурност сте си изкарали страхотно. В чужбина определено си заслужава All inclusive-ът, тъй като ти отпада мисленето къде да ядеш, какво точно да ядеш и т.н.

За мен също почивка без деца не е почивка. Просто няма да се чувствам добре. Но няма да си кривя душата - много ми се иска да отидем някъде на екскурзия за седмица само с милото и да се отдадем напълно един на друг. Но пак няма всичко да е идеално, тъй като постоянно ще мисля за децата.

И аз споделям мнението на "лошите" педиатърки. Слънцето е много вредно вече дори и рано сутрин. Върлуват гадни вируси... И въпреки това децата не са пропуснали нито едно лято там. Елена за пръв път ходи в 8 месец в корема ми  Grinning След това беше на 11м. Павел беше само на три месеца, когато го заведохме миналата година. Засега всичко е минавало без никакви усложнения, но това е единствено балгодарение на късмета, а не на нещо друго.

# 368
Иви, Рая, какви са мотивите на вашите лекари да не водите децата на плаж. Ние другия месец отиваме на море и нашата педиатърка каза: "Много хубаво"

О, тя ни изнесе цяла лекция за мръсния пясък и вода, буболечките по плажа и вредното слънце. Нищо полезно нямало там за такова малко дете. Ако се разболеел, после тя да се чуди как да оправя Sad Чувах избирателно че Стелиян мрънкаше, а мъжът ми така се беше нацупил и всеки миг очаквах да каже нещо на докторката. Аз също бях изумена, тъй като ние много тачим морето и ходим при всеки удобен и неудобен случай на плаж. И Стелиян сме го водили няколко пъти вече и нищо лошо не му се случвало, освен че винаги реве когато стане време за тръгване.

Bliznachkova, страхотни снимки и невероятен хотел! Чак ми се прииска да сме там.

# 369
Честит празник на Вероника и Борис! Да са живи, здрави и щастливо детство им пожелавам! Hug

За плажа и аз няма да го водя на море докато не навърши поне 2г.Имам ужасни спомени като бяхме малки и ходихме с сестра ми,която беше едва на 9м.така се разболя,че висяхме в Бургаската болница цяла седмица докато се оправи Sad.Но за сметка на това имаме огромен двор на който ще си правим плаж в собствено басейнче .Wink
Bliznachkova, Peace
polito_87 Hug

# 370
Ние пък смело и безотговорно отиваме на Албена  Grinning
Няма да стои на слънце, ако е много силно слънцето ще му облека нещо и така...храна няма да консумира там, за тази цел ще трябва да консервирам тези дни около 10 бурканчета, вода ще пие изворна и се надявам, че всичко ще мине по план  Laughing

Обиколихме днес всички детски магазини  ...явно тази пързалка не се продава освен в интернет и вече така ми писна, че май ще се откажа да я купувам.
Гледам и столчета за кола, преди време ги обсъждахме...Последно една продавачка ме консултира да вземем Рекаро до 36кг. Имало представка за по-малко дете и нямало да се налага да купуваме втори стол....в този ред на мисли вече се обърках  Laughing

# 371
  • Once there was a Hushpuppy...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Вероника и Борис! nbirthday  party023  ura

SheIsInLove - аз нали избирам от 1 месец и се похвалих в понеделник, че ми го доставиха. МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ! - INGLESINA PRIMA MIGLIA 2010 от 9кг до 36кг. ГРЪБЧЕТО ПАДА НАЗАД ДО ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ, за дълъг път е чудесно! Много е удобно, нашия като го сложихме и не слиза Simple Smile а и е много красиво и елегантно. Аз съм фенка на италианските неща по-принцип.
319лв. по - евтино е от RECARO - които пък са номер едно в производството на седалки!

# 372
Честито на всички пораснали Юнчета през тези дни .    bouquet  bouquet

Чета ви редовно , но нямам какво да пиша . При нас все една и съща , само където вече започна да му се разбира малко от говоренето . Повтаря някои думички различни от досегашния ни репертоар , като му ги кажа , вчера бяхме при прабаба , и покрай кудкудякането на петела се научи да казва Кукуигу ... без "р" естествено  Crazy Mr. Green Та това е , днес кофти време , мисля следобед да го закарам на детски център да поиграе , че няма да става за разходка , дано утре да се пооправи времето .  Peace

БЛизначкова , прекрасно местенце сте намерили , все едно сте били в рая . Разказа ти също ме отнесе там  Hug

За морето ... какво да кажа , нямам намерение да питам Педито  дали да го карам на плаж или не , мисля че трябва сама да взема това решение  Wink и аз съм го взела , чакам само да се пооправи времето и да се постопли още малко водата и сме там ..  Peace

# 373
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания за втората ми бременност! Няма начин да не повлека крак (Джери, чакам те). Simple Smile Нека всички майчета, които искат да имат още дечица да се сбъдне тяхната мечта. При мен засега всичко върви много леко, съвсем скоро ми предстои пореден ултразвуков преглед, скрининг, изследвания...Дано да минават с добри новини.

Днес ме изненадаха, че е много вероятно да трябва да се върна на работа, ако искам да получавам по-високо обезщетение, но и от нашите ЧР не бяха много сигурни. Ще трябва да се провери в НОИ.

За плажа - според  мен има само ползи за детето да ходи на плаж, естествено да не е по силното слънце. Контактът с морската вода, въздухът - всичко това има само благоприятен ефект - и физически и психически! Но не ходим на градските плажове, както и някои от комплексите, много е замърсена водата там от бактерии и т.н. Но иначе ми прави впечатление, че чужденците, които виждам на плажа,  ходят с много малки бебета там и въобще не се притесняват да ги показват на слънце, да ги къпят в морето, че даже и бебета без шапка и чадър съм виждала...

Не на последно място поздравявам скъпите ни юнчета, които скоро навършиха една годинка!!! Да бъдат много здрави, винаги усмихнати и весели и да правят по-безопасни белички!!!

# 374
  • Пловдив
За морето и аз като SheIsInLove ще си нося манджи от тук. ще предлагам само бутилирана вода/аз и сега самои такава давам/, ще внимавам да не се напие с морска вода, да яде пясък и др такива които могат да предизвикат разтройство и повръщане.
Иви, благодаря, че сподели. Мръсен пясък-ми рано или късно ще започнем да играем на пясъчника в парка. Той да не е по чист.  newsm78
Во ще очаквам да се включваш, дай боже само с хубави новини.

И едно предложение-да напишем на първата страничка, че юнчето ни Ангел ще става батко.  Grinning
И още нещо ми хрумна, но може да е малко нахално от моя страна  Embarassed но предлагам, ако някой се навие. Може да си направим колаж с юнчетата ни вече на годинка. Аз с удоволствие бих се заела, но незнам как се правят.

Общи условия

Активация на акаунт