Близначкова , големи сте ентусиасти , браво на всички

SheIsInLove наистина времето жеше кофти , но от днес вече е жега , Важното е че малкия не е останал гладен

И за да е още по зъбато освен кътниците й излиза и четвъртия зъб отгоре, които мноооого се забави-и той е почти пробил.
/

Често мисля за вас! Дано скоро пишеш, че сте оздравяли!
Ние сме се подготвили, но най-добре да проверите в самия хотел!
На Phill&Teds са- Escape. 

Аз щях да се чудя после от къде ли се познаваме....... Крисито е малка сладуранка, която неуморно се качваше и слизаше по стълбите.
,защото съм се родила много лесно
За рождения ми ден дъщеря ми подари поредната безсънна нощ,дано като порасне да кротува и да слушка,защото ще й трябвам още доста годинки 

Вчера ме болеше нетърпимо и отидох на зъболекар. Засега няма да го вади, а само почисти насъбралата се гной и ми сложи някакво противавъзпалително лекарство. Освен това последните два дни посред лято хремясах ужасно и бях с постоянна температура, но след зъболекарската манипулация като по чудо хремата ми мина, както и температурата
Иначе Стелиян е добре и се държа доста прилично докато бях болна. Днес е адска жега, но надвечер ще поизлезем да не пропускаме разходката да не се изнерват мъжете от висенето вкъщи - нашия татко го раздава тези дни отпускарски ходи на работа за по 2-3 часа колкото да не е без хич 
.

и дано да се засечем това лято из балкана
Дано да оздравеят бързо децата 
Жал ми стана за малката душичка. Сега започнаха да стават на мехури. Ужас е в Троян с тези бълхи. Като ходиш по улицата и те ти скачат по крачолите. Били пръскали само против кърлежи, нямали пари за друго