Ще се отдам на мързел при мама

често избухвам /като се усетя отивам в другата стая и там си крещя и удрям по една възглавница, но се е случвало и пред Дани да се развикам/, определено не си позволявам да я удрям по една единствена причина- когато съм в пристъп на ярост няма да преценя и най- вероятно ще съжалявам после цял живот /като малка много се биех, все с момчета и до ден днешен смея да твърдя, че имам добър удар
/ сега е на мода катеренето навсякъде /излазва на едно легло, заиграва се, но незнае как да слезе, няколко пъти и показах като я държах за ръката, после я оставих сама да се пробва като я гледах отблизо и като падна два пъти по физиономия, на третия слезе съвсем сама и то супер внимателно! да обобщя, че стана дълго и досадно- оставям я да се опари сама, за да се научи /е, разбира се, без да застрашавам безопасността!/
на всички! 
Е... тази втората ме впечатли де...хора всякакви...
един глад ме гони, за сладко... и аз пия хапчета и спя като мечка, сигурно е от тях
Тази адска хрема дето ме беше погнала, във връзка с алергиите, отново се върна. Този път обаче се класирах при личната и ми даде две хапчета и едни капки. Направо съм нов човек!
.
Препоръчани теми