Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Да определено чужденците го раздават по-спокойно, например в Турция всички целуваха близнаците по бузите и ги щипеха по крачетата. Един вид няма такова-да не се пипат малките бебета. Аз в началото се изумявах,ама като го правеха всички и се поуспокоих

# 376
Честит рожден ден на Вероника и Борис  newsm59

Поли- поли, не пропускаш нищо, общо взето това е, готови пюрета или манджи от вкъщи, бутилирана вода и на плажа само когато е слабо слънцето  Peace
Аз за себе си съм взела решение, по-спокойно ще ми е Ники да си е вкъщи с баба си, като Сенайдесъм се  нагледала на повръщащи и претоплени бебета по морето, не искам да си причинявам това. А чудженците, а и българите да правят каквто щат, аз бебе на море не водя, не давам да го целуват, особено непознати, пък който каквото ще да мисли  Peace

Белла
имам един уолкър на Чико, но е на съседското дете, няма кашон вкъщи, но като го гледам гумите не се свалят  Peace

# 377

И едно предложение-да напишем на първата страничка, че юнчето ни Ангел ще става батко.  Grinning
И още нещо ми хрумна, но може да е малко нахално от моя страна  Embarassed но предлагам, ако някой се навие. Може да си направим колаж с юнчетата ни вече на годинка. Аз с удоволствие бих се заела, но незнам как се правят.
Peace

# 378
Алиена,  Peace благодаря за отговоря, явно си е и до късмет, дали бебето ще се разболее или ще остане здраво. И аз като теб не давам на непознати да ми целуват детето!
Близначкова, ние Петър сме го водили само в Гърция, но и там ми направи впечатление, че всички му се радват. Явно чужденците повече се радват на дечицата.

# 379
Да точно и в Гърция ми направи впечатление, направо ги изкарваха от количката и ги гушакаха,пък бяха съвсем дребни

# 380
Благодаря ви момичета за пожеланията, нашата малка принцеса вече е голяма. При нас всичко е наред - бърборене, беснеене, много смях...няма мерак за прохождане, но се пробва да пълзи. Честитя на всички наши юнчета навършили и ненавършили годинка, да са ни живи и здрави и да ни правят все така щастливи. Малко позакъсах с форумстването...но се върнах на работа, където сезона е в разгара си.

# 381
В последните минути да се включа с поздрав за днешните рожденци - Вероника и Борис!

Близначкова, комбинацията от снмките и разказа е чудесна! Размечта ме за Анталия и потънах в спомени за Италия ... И направо ме кефиш как се решаваш на такива приключения и то не с един, а с двама, и стягаш багаж за нула време. Браво, аз като трябва да пътуваме на далеч по-близки места, обикновено от предния ден мисля багажите и помъквам какво ли не ...
А за това как се радват чужденците на децата - потвърждавам от личен опит - и то точно за гърци и турци.  Wink

# 382
Аморе, торта ли правиш? Или нокти пилиш? Или навиваш ролки Wink  newsm38  bouquet

# 383
Грети, изкушавам се да ти отговоря, че Аморето прави ... аморе, ама някак не върви - пред лаптопа съм.   Laughing
Благодаря ти, минутата цепиш!  Hug

# 384

И едно предложение-да напишем на първата страничка, че юнчето ни Ангел ще става батко.  Grinning
И още нещо ми хрумна, но може да е малко нахално от моя страна  Embarassed но предлагам, ако някой се навие. Може да си направим колаж с юнчетата ни вече на годинка. Аз с удоволствие бих се заела, но незнам как се правят.
Peace
  Нинка, newsm10.Подкрепям и двете идеи.

# 385
Добро утро в мрачния и ветровит ден (така силно се надявам да се стопли).
Йоли, честит рожден ден на Стефан! Да ти е жив и здрав и да прави всеки миг прекрасен! Честит празник и на Владислав, Диди и Жорко!
Честит имен ден на Geraldine, Ayas, YanaKr, Yanuni (сигурно пропускам някого, но поздравявам всички от сърце!  : Hug

# 386
Amorevole,Честит рожден ден!Бъди здрава и много щастлива жена!
Честит празник на Стефан на yaya86,Владислав на galia_02,Диди на Didka80,Жорко на hris.g
Честит имен ден на празнуващите!

# 387
  • София
За да няма място където да не съм честитила, ще го направя и тук Simple Smile
Аморе, Честит Рожден Ден! Ти си една от любимите ми съфорумки, винаги с позитивни и полезни постове! Не искам с нищо да се променяш! Бъди здрава!
Честит Рожден Ден и на Стефан и Жорко! Много весели игри!
И разбира, се честито и на адашките в темата ипо-специално на малката Яни Пиите по едан биричка за наше здраве!

# 388
Честит празник на симпатягата Стефчо, на сладурът Жорко, на Влади и Диди!

Аморе, от аморе да не се оттървеш, ей!  bowuu

Честит имен ден на нашите ЯНИта, Джери, за теб, специално!
  beer

Водих го за изследвания, не е плакал като го бодоха, обаче на кантара пак се разрева. Вече стигна 75см  Mr. Green ама още няма 10 кила. Дано с урината няма проблем, че я взех от гърнето и хич не съм доволна от това.

# 389
Честит рожден ден на малките рожденици! Да растат здрави, засмени, щастливи! Пожелавам им най- безгрижното детство изпълнено с много радост и любов!

Честит рожден ден и на Amorevole    bouquet   

Во  Hug 

И ние ходихме да ни боцнат. Иван се държа много прилично, не се обади. Отслабнал е з 300 гр., нали в тия жеги и покрай зъбите не се храни добре та ето и ние вече нямаме 10 кг.

За морето- много ми се ходеше, но като гледам как вървят нещата май ще ни се размине. Евентуално може да отидем в края на сезона, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт