"Стъклен дом" -тема 5

• 33 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Агента е същия човек, който говори по телефона с Николай още от началото - не напразно той каза на Николай "скоро ще чуеш за мен по новините" - купуването на Феникс
И аз усетих категоричност, но си мисля, че иска да каже, че Лицето Х и Колев са едно и също лице. Crazy
+1 за Рачков. Wink

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 19:32 от H0uSse_Baby

# 691
Както и самият Камен каза, дипломата му от Америка само за украса става. Като се върне баща му работа лесно ще му се намери Wink
Относно новия персонаж какво ще кажете за Владо Карамазов. Не е като да не сме го наблюдавали по БТВ, а и е популярен и обичан от доста голяма част от зрителите.
И за него като втори, най- вероятен вариант, си мислех  Mr. Green Но аз искам да е Рачков  Peace

# 692
  • Варна
Не ми се вярва да е Рачков, освен ако не тръгне в комедийна посока сериала  Grinning

Аз съм за Венелин Петков например Peace

# 693
Аз съм за Владо Карамазов, хич няма да е зле  Crazy  Flutter

За новото увлечение на Камен най вероятно ще е някой от новите герои, например сестрата на Борянка, с която не са си говорили от години  Mr. Green Звучи ми познато  hahaha Така и така за семейството й не се знае нищо, направо сама се чудя на собствените си измишльотини  ooooh!  hahaha  ooooh!

Елена Петрова в "Нека говорят" с Росен Петров

http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/story/1502700389-Govori_s_ … lena_Petrova.html

# 694
  • Разпиляна във въображението
Защо, напълно е нормално да си правиш сценарии, малко ли сапунки сме изгледали. Laughing

# 695
Отдавна чета темата, но никога не съм писала. Обаче сега се наканих и реших да пиша.
Първо за серията. Може би най-много ми хареса играта на Юлиан Вергов, Бойко и Радина. С този аборт имаше много разтърсващи сцени, и то в такава болница. Ако наистина има такива болници по-добре да си седя у нас. Мисля си, че тя ще разкара Дани в следващия сезон. Култовите реплики този път бяха на семейство Атанасови. Александра тоя от къде го намери не знам, но съм се смяла страшно много. Или отношението на Христо към Елена, е то не беше толкова за смях, колкото репликите им. А, ако бях на мястото на Дани и аз така бих реагирала поне в първия момент. Самата ситуация е малко странна. А и мисля, че в следващия сезон ще се промени така да се каже те ще имат благословията му, поне докато не се прибере Димитър. И като го споменах него как така никой вече не пита защо е умрял? Нито жена му, нито синовете му. Всички знаят, че са го убили, но не искат ли да знаят кой и защо. Някак много бързо го забравиха. Другото имам някаква мисъл, че той сам е инсценирал смъртта си, точно заради тази интрига с Феникс. 
 А новият персонаж отначало си мислех, че ще е майката на Сиана. Обаче по ми се връзва да е мъж и нещо да е замесен със Сияна. Тя нали ще се променя и да я замесят с някакво лошо момче или по-възрастен мъж.

# 696
Леле, Владо Карамазов....супер ще е, ако е той. Не мисля,че Рачков има място в този сериал, въпреки че е страхотен актьор.

Сега цяло лято има да гадаем #Crazy

# 697
  • София
Димитър купи Феникс, обаче не може да го управлява, може да прати някой персонаж

# 698
Казват любим артист,нали? На мен страшно много ми харесва Христо Шопов.
Ами Стефания Колева?

# 699
  • КиТ
И аз съм за Рачков! Peace

А нали бяха пускали някви статийки,че Бербатов ще участва newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,та има огромна вероятност да е той Whistling Whistling Whistling Whistling....как ли ще се справи Rolling Eyes

# 700
Аз мислех ,че освен Бербатов и друг любим на всички артист. Може и да съм в грешка.

# 701
Да, и аз си помислих за Стефания Колева. Ще спомена и Иван Юруков. Знам, че има доста фенове и въпреки че вероятността е почти нулева, би било добре да го видим в "Стъклен дом".
А ако информацията за Бербатов е вярна, то ролята ми според мен ще е някаква малка епизодична. А нали уж новият герой щял да бъде някакъв важен и действието се развивало доста около него.

# 702
На мен ми се иска да видя Филип Аврамов, но няма да е той... Сега БНТ започнаха да снимат ситкома ''Second hand'' и той ще се подвизава там. И аз харесвам Рачков, но ще ми дойде в повече ако го видя и тук. Искам някой нешлифован диамант...

edit:

Нали идва сезонът на дините  Laughing Заповядайте  Wink

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 10:54 от Малчева

# 703
Някъде бяха казали, че новият актьор е Асен Блатечки. Били го засекли в МОЛ-а да снимат. Не знам колко е вярно.

# 704
Някъде бяха казали, че новият актьор е Асен Блатечки. Били го засекли в МОЛ-а да снимат. Не знам колко е вярно.

Хмммм, няма да е лошо да е той.  Heart Eyes Blush

П. С. Утре ще се виждам с една от фризьорките, която работи в салона, в който снимат сцените с Ваня, може да издаде нещо интересно от кухнята. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт