"Стъклен дом" -тема 5

• 33 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Интересно ми е коя ще е новатта любов на Камен. Thinking
  и аз това се питам  Thinking Thinking

Елена Атанасова

# 676
Е Агентът му донесе договора и му каза, че сделката е уредена. Значи Агентът движи нещата.  Wink

Агента е същия човек, който говори по телефона с Николай още от началото - не напразно той каза на Николай "скоро ще чуеш за мен по новините" - купуването на Феникс

# 677
Е Агентът му донесе договора и му каза, че сделката е уредена. Значи Агентът движи нещата.  Wink

Агента е същия човек, който говори по телефона с Николай още от началото - не напразно той каза на Николай "скоро ще чуеш за мен по новините" - купуването на Феникс
М? Shocked Агентът, който е при Касабов, не му помня името, но е любимец на Слаш? Той е човекът, който говори с Николай ли? Аз ли съм сляпа или носовете, кожата, гласовете и всичко им е различно? Shocked

# 678
  • КиТ

М? Shocked Агентът, който е при Касабов, не му помня името, но е любимец на Слаш? Той е човекът, който говори с Николай ли? Аз ли съм сляпа или носовете, кожата, гласовете и всичко им е различно? Shocked

Shocked Не са един и същ човек 100000000%,съвсем други персонажи са!

# 679
  • Разпиляна във въображението
Предположих, че Елена (Яна) ще е бременна  Laughing

Предполагам, че операцията е ще ужасна и няма да може да има деца. Това би обяснил завоя в характера на Сияна, който се получава в следващия сезон.

newsm78
Чета и не мога да схвана, моля те обясни логиката си.  Simple Smile

Малко късно, но нямах нет.

В бтв говореха за характера на Сияна и как той се променя. Става по-студена, не е така свита. След като нямаше корем на снимките предположих, че аборта ще е успешен. Ако нямаше усложнения може би щеше да има шанс с Дани, но при условие, че характера й е променен, това би се дължало само на трагедия, а каква по-голяма трагедия от това едно младо момиче да разбере, че е направило огромна грешка и няма да може никога да стане майка.

Някой беше писал, че това че не може да има деца може да е измислица на Сияна защото лекарят не  казал на Николай. Мисля, че беше на върха на езика на доктора да го изплюе в лицето на "таткото" но се въздържа.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 01:11 от Miriel

# 680

Някой беше писал, че това че не може да има деца може да е измислица на Сияна защото лекарят не  казал на Николай. Мисля, че беше на върха на езика на доктора да го изплюе в лицето на "таткото" но се въздържа.
Именно!

# 681
как така Елена Атанасова, жените ли свършиха или какво? Аз мисля че ще се влюби в някоя нова жена, та те с Елена нямат нищобщо, тя жена за Камен ли е според вас, колкото и да се промени, тя лошото си го носи в себе си, харесва й да командва и да унижава хората, недопустимо е според мен тя и Камен.... но това е бг филм все пак, всичко е възможно
и на мен не ми се нравят турските сериали, все такива навсякъде дават, харесваха ми първите 3-4 ама стига толкова newsm78

# 682
  • София и там където не се пуши

Shocked Не са един и същ човек 100000000%,съвсем други персонажи са!

Дааа и гласовете са различни и артистите.

# 683
Никакъв шанс Агентът и човекът,с когото говори Николай, да са един и същ. Но на мен не ми се вярва той да е този любимец на публиката, за когото става въпрос.

# 684
Човекът с мокрите поръчки е Георги Новаков. Ето даже и във филмографията му го пише Laughing: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B … D0%BA%D0%BE%D0%B2.

http://kliuki.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0% … 1%87%D0%BA%D0%B8/

# 685
sysyz, ни хвърли в тъча с това предположение. Laughing Hug

# 686
Може ли някой да ми изнамери снимката на Елена/Яна Маринова с роклята от последна част на серията (горна част в черно, надолу - бяло на черни точки)?

За Георги Новаков си го знаем от началото на филма.... и в надписите си го пише  Wink

# 687
Още повече двамата актьори не си приличат въобще  Mr. Green
Разсъждавам още върху това кой ще е нвоият герой, който ще е различен от всички други. А актьорът много любим и познат на зрителите. Както писах, няма начин да не е от предаване на бтв-то, та окончателно реших да се спра на Димитър Рачков.
Защото , ако наистина героят е с увреждания и го играе неизвестен актьор, хората ще започнат да говорят и да протестират, че се използват такива хора във филмите. Българите не са много наясно с тези неща Crazy
И още , като отшумят проблемите с Мола, Камен ще трябва да се установи някъде. Най- вероятно ще си отвори адвокатска кантора, като в Щатите, и за колега ще си вземе този герой. Как ще го замесят в интригите с останалите герои, тепърва ще мисля  Mr. Green Laughing

# 688
Както и самият Камен каза, дипломата му от Америка само за украса става. Като се върне баща му работа лесно ще му се намери Wink
Относно новия персонаж какво ще кажете за Владо Карамазов. Не е като да не сме го наблюдавали по БТВ, а и е популярен и обичан от доста голяма част от зрителите.

# 689
  • Луната ни пази
sysyz, ни хвърли в тъча с това предположение. Laughing Hug
Според мен тя предполага, че човека, с когото Николай говореше по телефона в Кипър (т.е. когото е смятал за своя човек там) е агент Колев. А и аз не усетих предположение от нейна страна, а по- скоро категоричност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт