"Стъклен дом" -тема 5

• 33 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Дайте! Дайте! Дайте!   newsm18

# 721
 Оооо Асен Блатечки  newsm53  smile3521   newsm51

А какво казват- положителен образ ли ще е?

По- ми се връзва в такъв случай Боряна да има нова любов, а не Камен  Wink

# 722
Харесва ми сериала, но ми се иска филма да не е сниман само в МОЛ-а и разни апартаменти.  Иска ми се да показват повече от красивите места на България и добротата на българина, обикновения човек. Иначе заприличва на бездушните американски сериали при които освен пари и кой с кого е спал -друго няма . Повече романтика моля.

Това все пак е сериал, Диди. Рядко в сериал може да  се  види природа. Набляга се на отношенията между героите.

# 723
# 724
Мен не ме бройте. Нещо не ме кефи.  Thinking
Оставам си на Калин Врачански.  Heart Eyes

# 725
Охх, и аз въздишам по Асен. Много го харесвам, луда ще стана, кой да гледам по-напред - Асен ли, Калин ли? Laughing Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 726
Нито Асен,нито Калин...........  Thinking

# 727
А ти кой от мъжете в Стъклен дом харесваш biskit?  Mr. Green

# 728
Охранителя в МОЛ-а  tooth

# 729
Е не така, Ставрев е масов любимец на всички тук. Уникален е с приказките, които ръси.  Joy
Ама като мъж не е много мой  тип.  Mr. Green

# 730
Да,ама мисля,че той и жена му леко преиграват с това залитане към леко -простоватия образ.Сценаристите сигурно го бъркат с хумор.Както казваш-да,ама-не!  NaughtyТой донякъде е по-естествен,жена му преиграва и фалшивее........  Crossing Arms

# 731
Ее, защо бе Чеб?!? hahaha К'во му е на Ставерв? Crossing Arms Нисък, със страхотно бирено коремче, че и бонус има - мустак! tooth biskit правилно се е насочила. Laughing

# 732
И да знаете,че ако друга си го е заплюла-без бой няма да го дам.............   Joy Joy hahaha

# 733
Нищо му няма на Ставрев. Душата на компанията е. Ама не си падам по мъже в униформи, които се впускат в спасителни акции и после вдигат самолета, няколко пъти, в тоалетната на болницата.   hahaha  Joy Joy Joy
Предпочитам на заседателната маса.  Wink

# 734
Да, и аз си помислих за Стефания Колева. Ще спомена и Иван Юруков. Знам, че има доста фенове и въпреки че вероятността е почти нулева, би било добре да го видим в "Стъклен дом".
А ако информацията за Бербатов е вярна, то ролята ми според мен ще е някаква малка епизодична. А нали уж новият герой щял да бъде някакъв важен и действието се развивало доста около него.
Praynig  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт