"Стъклен дом" -тема 5

• 33 781
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Въпреки всичко се чудя, как единият съдружник бърка в джоба и вади 10 милиона, а другия има само едни акции. Да не говорим ,че Атанасови не живеят скотски , имат си доста охолен начин на живот.

# 196
Въпреки всичко се чудя, как единият съдружник бърка в джоба и вади 10 милиона, а другия има само едни акции. Да не говорим ,че Атанасови не живеят скотски , имат си доста охолен начин на живот.
Точно това ми мъчеше главата снощи и на мен;
Боряна само акции ли е наследила? Нямал ли е този човек и поне 1 милион в брой щом съдружника му  извади  10,000,000,00 за 12 часа Thinking

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 15:58 от Наоми

# 197
  • Somewhere far away
Хмхм...тва с портмонето ме изкефи! Еленчето ще сгази лукааа! Twisted Evil! Ама се радвам, че ще стане така ... заслужи си го. Twisted Evil

# 198
 ooooh!

Чужди пари лесно се броят...  Rolling Eyes

# 199
ooooh!

Чужди пари лесно се броят...  Rolling Eyes

Не разбрах. За кои пари?

# 200
  • Пловдив
много свежо се завхри за финансите на съдружниците. Нещо това с парите за откупа и на мен ми беше странно. Но на филм - като на филм - всичко е възможно. Пък и в тоя сак Sickбеше си бая " на ужким"

# 201
Zoriii, ако обичаш не ми казвай какво да мисля. На мен серията не ми хареса, защото неделя вечер я свързвам с релакс, а тази точно я прекарах на нокти. Може и да съм си виновна, че съм чувствителна и мразя съспенс екшън сцени. И все пак - ние, българите, имаме различен вкус. Аз си харесвам филма много, но серията не ми хареса въобще. Толкова.
първо не съм Zoriii a sum Zorrrri второ аз ти казах че не ти казвам какво да мислиш а ти казах че попринцип повечето бълг не знаят какво искат от бълг продукции и постоянно намират  нещо за което да се хванат и трето до колкото си спомням в изказването си което аз цитирах не видях да пише че не харесваш серията а филма-да

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 18:02 от zorrrri

# 202
  • ... да усещаш мириса на море ...
Димитър Бербатов в сериала „Стъклен дом“ http://scandalni.com/dimitar-berbatov-v-seriala-vestaklen-domve

Като се има предвид източника, не знам, доколко е достоверно...

# 203
Ще се радвам на участието на Бербатов. Хубавото е ,че за фондацията привлича и младите актьори.

# 204
 Cry Дайте някой кадър от Лондон де ..тъй ще свършат сериите. .. Cry Cry Cry

# 205
Zorrriii или както там се зовеш, говори си, не ми пречиш.

Момичета, мисля, че Бербатов ще участва, защото вчера по време на рекламния блок само той и Калин Врачански поздравиха БТВ с рождения им ден. Още тогава ми хрумна, че ще има заигравка с Бербо.

# 206
Ей сега погледнах, че днес Луиза Григорова има рожден ден - 7.06.1990 г.

Честит рожден ден!!!   bouquet

# 207
  • Бургас
Ева на сцена, zorrrri е дете, бъди по-толератна.  Peace
Дайте да не разваляме хубавата тема!

# 208
Oооо. Съжалявам, помислих я за .. заядливо настроена възрастна. Embarassed Embarassed

Честит рожден ден на Луиза - какъв хубав старт в живота Grinning

# 209
  • España (Плевен)
Анкетата от страницата на БТВ :

Как ще приключи кризата с отвлечения Дани?

* Похитителите ще го пуснат
  * Камен и Ставрев ще го спасят
  * Дани няма да оцелее
  * Похитителите ще поискат още пари

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/id/635 - тук

Общи условия

Активация на акаунт