"Стъклен дом" -тема 5

• 33 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Дива Индия
А на мен, пък, ми хареса серията. Обаче, верно, че яко се прецака Камен като хариза акциите за такава ниска цена. Вероятно го направи заради това, офертата да е толкова сладка, че място за отказ да няма. Играта на всички ми хареса. Елена Петрова държи първенството. Нищо пресилено и изкуствено у никого не видях.
Сега във филма искам Елена да се влюби до полуда в някой художник, прим., жената на Николай да се върне и да му разкаже играта, а сладката фризьорка да вземе да забременее.
Ако ви разкажа какъв сценарий съм му измислила на Николайчо в личен план... Twisted Evil...

# 181
  • España (Плевен)
В следващия епизод на Стъклен дом
     Гледайте сега какво става с Янчено...  hahaha hahaha hahaha

# 182
И на мен не ми хареса много...  Rolling Eyes
Вярно ли е, че Емануела ще е специален гост в сериала?
Беше - участва в първия епизод.

Съвсем забравих  ooooh! Нагласих я за бъдеща любовница на Христо  Mr. Green

# 183
Малиии в следващата серия пак екшън, интересно как Камен и Антон ще разберат къде е Дани, а Ленчето май ще бъде разконспирирана  Joy

# 184
Димитър ще оправи всичко. Предполагам в последната за сезона серия само ще е загатнато, а развръзката - наесен.
По мои впечатления днес беше нагласена и слаба серия. Имах чувство , че сценаристите четат за отвличания в жълтите вестници и са скалъпили набързо.

Не мога да си обясня как ще има решение Дани да остане жив, а и двамата похитители му се показват с открити лица - това дали се връзва с реалността или още нашите похитители са аматьори - но доколкото показват медиите, надали са чак такива аматьори, още повече от изказвания на специалисти по медиите, оставам с усещането, че полицията в много случаи им диша праха във всяко отношение.

# 185
Аз пък не мога да си обясня, как Касабови ще си върнат акциите, защото ако не го направят става бесмислено  Thinking
И мноооого ми хареса "номера" на двете, Сиана и Алекс, с Хари  Peace Hug
Ставрев много сладък беше с "Тая блузка от къде е?", " За кого се цапотиш сега? "   Joy

# 186
Ставрев: Ще науча всичко аз и за теб!
Ставрева:Ще научиш ,но последен! Mr. Green Joy

# 187
  • София
Ставреви са ми фаворити  Laughing
Николай беше много брутален  Shocked

# 188
В следващия епизод на Стъклен дом

Ехе, то е ясно , че СуперКалин ще спаси малкото братче, ама какво ли ще направи Дани като разбере, че няма акции... newsm78. И изобщо цялата интрига с продажбата на акциите от страна на Калин ще бъде май лайт мотива още дълго време   Thinking

# 189
Искам вече да гледам Тони в акция с патлака  #2gunfire  Joy  

Домовете в "Стъклен дом"
http://www.btv.bg/seriali/glass-home/novini/story/869334362-Domo … _Staklen_dom.html

До сега само домът на Ставреви не са показали. Дано поне в следващия сезон го видим  Peace

# 190
  • КиТ
аз първо на Сиана, но после осъзнах, че това е приятелката на Калин Врачански Mr. Green

А да сега на второ гледана,видях,че е тя просто много не й се вижда лицето..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy  tooth tooth tooth tooth tooth tooth Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСтана тя....Ленчето я разобличиха Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,а тоя как се казваше дето донесе портмонето Дидо ли беше newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,нали беше водещ там на едно предаване Rolling Eyes

# 191
Ами ,един филм и всички наши артисти трябва ,да се накачулят ,за по една две реплики Mr. Green hahaha

# 192
Привет на всички в тази темичка,

отдавна я чета, но бях доста назад със сериите и ми се искаше да ги изгледам, че да се включа тогава.
Много готин сериал, аз се учудвам, че ми харесва. Естествено има си доста кусури, но като цяло е най-доброто правено до сега Simple Smile

Гледам, че Ставреви са всеобщите фаворити тук, права ли съм? И на мен са ми много симпатични  Party

# 193
Гледах реклама на някаква боя за стени с незнамсикаквоси , та там майстора се кара на момчето дето боядисва, та това момче му отговаря с гласа на Калин Врачански......ако не се лъжа, но тоя глас не мож го сбърка  Peace

# 194
Според мен това ще е момента, в който Дани и Камен ще се сдобрят и няма да наблягат на това, че Дани няма акции, а на това, че Камен му е спасил живота. Поне така ми се иска да стане, защото иначе ще ми е адски тъпо малкият пикльо да започне да се звери: "Ти защо ми продаде акциите?". Ми да те спаси бе.. Shocked Laughing

Общи условия

Активация на акаунт