"Стъклен дом" -тема 5

• 33 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Не смятам ,че актьорската игра беше слаба и още повече на Елена Петрова. Ако не сте забелязали още от самото начало на сериала, Митовски се опитва да ни убеди колко нежна, чиста,добра, хрисима, възпитана, с чувство за мярка, интелигентна, тактична и още един куп подобни определения, е героинята Боряна. Един такъв образ няма как да реагира по друг начин.... Какво очаквахте вие? Да се развика,изпадне в истерия или да стиска зъби и да се сопва по телефона, да заплашва? Напротив - аз лично мисля, че Елена добре се справя с ролята си. Боряна е изключително чиста душа, фина и ранима. И когато е нападната, наранена или омърсена, тя се затваря в себе си и страда. Олюляването, сълзите и страданието бяха напълно достатъчни. Ако бяха вкарали повече емоции и чувства щеше да е смешно, защото просто нямаше да отговаря на образа на Боряна.

И казвате, че Камен не си е направил сметката... Направи я момчето! Нали първо отиде в банката да иска кредит, но го пратиха за зелен хайвер... И после похитителите казаха ,че искат парите на следващия ден. Притиснат от времето, той отиде при Атанасов. И за да е сигурен ,че ще получи парите веднага, той продаде целия дял. Просто нямаше време за въртележки. И не са ''мушмоли'' както някой беше писал преди мен - пак казвам в подобна ситуация нямаш време и избор.... Нито имоти можеш да продадеш, нито пари да теглиш от банка, нито нищо...

Иначе не ми харесаха някой дребни подробности, но карай.... няма да забелязвам  Wink

# 166
Помислих си, 4е само на мен ми се стори тъпа тая серия, но като ви попро4етох, се успокоих. Нямаше никви искри, Бубето яко преиграваше, Камен4о нещо не ми беше толкова 4аровен, ко стана незнам?!  Thinking Thinking Понеже ни пуснаха една бонус серийка и сега ни залъгват с този  пълнеж, щото нищо не се слу4и просто. Thinking Дани, лигьото, ко реши да се прави на смел в най-безмисления момент, незнам, знае, 4е пари ще се намерят, сам го каза, що не си стоя на гъза и да мирува, сега треба Бубето пак да се прави на тъжна, току виж и се полу4и. Grinning Вси4ки бяха неадекватни некви, даже Ставреви изглевдаха не на място и несмешни!  #Crazy #Crazy
И трейлър4е няма май още?! Thinking

# 167
аз първо на Сиана, но после осъзнах, че това е приятелката на Калин Врачански Mr. Green

# 168
И на мен ми се струва, че единственият логичен начин Касабови да си върнат дяла от Мола е завръщането на Димитър. Но като се има предвид, че уж трябва да стои в Лондон докато приключат случая с бандеролите, най-вероятно Димитър ще подразбере за случващото се в семейството му и ще се връща на пожар. Надявам се последните  серии за този сезон да не са бозави като днешната.

http://www.vbox7.com/play:ddcda0f1
За тези, които се питаха от къде им е познат банковият служител. Simple Smile

# 169
аз първо на Сиана, но после осъзнах, че това е приятелката на Калин Врачански Mr. Green

Да, тя е. Ето повече за този филм

# 170
И на мен ми се струва, че единственият логичен начин Касабови да си върнат дяла от Мола е завръщането на Димитър. Но като се има предвид, че уж трябва да стои в Лондон докато приключат случая с бандеролите, най-вероятно Димитър ще подразбере за случващото се в семейството му и ще се връща на пожар. Надявам се последните  серии за този сезон да не са бозави като днешната.

http://www.vbox7.com/play:ddcda0f1
За тези, които се питаха от къде им е познат банковият служител. Simple Smile
Много ми е познат..и гласът му..явно съм го виждала като много, много млад  Sick Sick Sick
отивам да се осведомя как се казва
Имаше ли промо тази вечер!
ей сега погледнах имената в сайта на бтв от епизода тази вечер  Shocked Никакъв Тишо, никакъв Добрин Досев в "епизодичните роли". Ей, няма оправия  Shocked Close въобще не разбрах дали е написано и името на този то банката  #Cussing out

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 00:25 от slashwoman

# 171
Току що пуснаха трейлър4ето на следващата серийка -
Камен4о е казал на приятел4ето си Ставрев и двамата се впускат в спасителна акция. Дават ги как си прегласят оръжие и после се бият с похитителите. Дани е жив, промърда. После пък някво пиколо връща на Атанасов портмонето на жена му, която предната ве4ер била в техния хотел. И Атанасов пита - Какво, какво? и го придърпа вътре в тях на разпит. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Тва ве4е е интерсно! Thinking Thinking Thinking

# 172
Камен4о е казал на приятел4ето си Ставрев и двамата се впускат в спасителна акция. Дават ги как си прегласят оръжие и после се бият с похитителите. Дани е жив, промърда. После пък някво пиколо връща на Атанасов портмонето на жена му, която предната ве4ер била в техния хотел. И Атанасов пита - Какво, какво? и го придърпа вътре в тях на разпит. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Mr. Green
като са се видели с Касабов , най- вероятно са се разцелували. Старат любов ръжда не хваща  Mr. Green

кажете ми името на актьорa , хораааа. от клипа на Глория. Слушах го на mute  Laughing

# 173

Mr. Green
като са се видели с Касабов , най- вероятно са се разцелували. Старат любов ръжда не хваща  Mr. Green
кажете ми името на актьорa , хораааа. от клипа на Глория. Слушах го на mute  Laughing
абе и на мен ми беше минала такава мисъл - може ли Елена да е увършала и Димитър?! Thinking Thinking Joy Joy

# 174
Тази серия имаше много дефекти. Първо, Камен трябваше да продаде само своите си акции а не на Боряна и на Дани. Мани това ами и ги  продаде 3 акции на цената на една само за некви си 10 000 лева. Поне да ги беше продал за 70 000. Така за какво ще пускат Дани- да им помага да просят ли?
Второ, Елена Петрова, милата, изобщо не я биваше в тази серия.

# 175
Останах малко разочарован от тази серия. Някак си всичко тотално се обърка. Бях свикнал с Камен в мола и ми беше интересно как ще се справи с децата там и с цялото ръководство на мола (защото си личи че знае какво прави) и айде сега е без акции и Николай е все по близо до победата.

Относно сериала в Турция, някой знае ли дали там вече го дават?

# 176
И на мен не ми хареса много...  Rolling Eyes
Вярно ли е, че Емануела ще е специален гост в сериала?

# 177
ей сега погледнах имената в сайта на бтв от епизода тази вечер  Shocked Никакъв Тишо, никакъв Добрин Досев в "епизодичните роли". Ей, няма оправия  Shocked Close въобще не разбрах дали е написано и името на този то банката  #Cussing out
[/quote]

Добрин Досев е бандита, който удари Дани.

# 178
На мен сдобряването на Алекс и Сияна ми се стори съвсем нормално. В критични ситуации хората се сплотяват. А и Алекс вече е влюбена в друг, ако въобще е обичала Дани... Лесно й е да прости. Малко сцената в бара със Сияна и Хари ми се стори лигава и нереална, ама...

После ме хвана яд на тия бандити. Какво чакаха цяла нощ, да му изтече кръвта ли? Дишал бил  Rolling Eyes Защо не го изтърсиха там пред тях и техните да се оправят... А и как не се обадиха на поръчителя да докладват  ooooh!

Но си мисля, че ако това беше последния епизод щеше да е кофти. Остави много въпросителни. Сега като видях трейлъра за следващия ми поолекна  Wink

# 179
И на мен не ми хареса много...  Rolling Eyes
Вярно ли е, че Емануела ще е специален гост в сериала?
Беше - участва в първия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт