"Стъклен дом" -тема 5

• 33 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Някъде бяха казали, че новият актьор е Асен Блатечки. Били го засекли в МОЛ-а да снимат. Не знам колко е вярно.
Вярно е.

# 706
Някъде бяха казали, че новият актьор е Асен Блатечки. Били го засекли в МОЛ-а да снимат. Не знам колко е вярно.
Вярно е.

определено ще съм доволна ако и той играе. Той е любимият ми български актьор Heart Eyes Blush
момичета, днес имам много важно изпитване по химия, така че стискайте палци

# 707
Стискаме палци.  Peace
Надяваме се да продължиш традицията, стъклените момичета да си взимат успешно изпитите.  Hug

# 708
Вярно е.

Може да е мъжът от миналото на Боряна и баща на Дани например

# 709
Ако е бащата на Дани и аз искам да е Блатечки.Много е хубав и ще засенчи доста от главните герои. Затова трябва да е някой не толкова
"любим".

mimencetoo , от началото на май месец съм със стиснати палци.
То бяха класни, матури ,изпити ,изпитвания.
Всички се спариха отлично и момичетата са ни кристални!
Така, че съм сигурна и в теб. newsm10

# 710
Вярно е.

Страхотно! newsm76

# 711
Супер, много се кефя, че Блатечки ще участва! Най- накрая да има и аз по кой да въздишам във филма.  Mr. Green Laughing
Мименцето, стискам палци!  Peace

# 712
Харесва ми сериала, но ми се иска филма да не е сниман само в МОЛ-а и разни апартаменти.  Иска ми се да показват повече от красивите места на България и добротата на българина, обикновения човек. Иначе заприличва на бездушните американски сериали при които освен пари и кой с кого е спал -друго няма . Повече романтика моля.

# 713
  • КиТ
Вярно е.

Е това е добре,определено ще бъде интересно!

mimencetoo,ще стискаме Wink Peace Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
А утре вие на мен,че имам изпит,оф кога ще свършат ooooh!

# 714
На снимките в мола Асен Блатечки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes беше с кожено яке и изглеждаше невероятно. Жените го обожават този прекрасен мъж. Непрекъснато заради него се спират да гледат много дами. Винаги е красив и усмихнат. Толкова се зарадвах като видях, че вече ще участва.

# 715
Сигурно ли е вече, че Асен Блатечки ще е новият участник или още гадаем.  newsm78

# 716
  • Варна
Съдейки по пост-ът, публикуван преди твоя - да, сигурно е!  Flutter

Не мога да се позная - два пъти влизам да се редактирам, в едно изречение сто груби правописни грешки! Голямо вълнение, голямо чудо!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 14:59 от Bluebell O'Smallheaven

# 717
На снимките в мола Асен Блатечки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes беше с кожено яке и изглеждаше невероятно. Жените го обожават този прекрасен мъж. Непрекъснато заради него се спират да гледат много дами. Винаги е красив и усмихнат. Толкова се зарадвах като видях, че вече ще участва.

Наистина е много чаровен.  Heart Eyes Наскоро го гледах в постановка с Мария Сапунджиева и много се впечатлих. До преди това го бях гледала само по тв, на живо е съвсем друго нещо...  Blush

# 718
Постановката му " Секс, наркотиции рокендрол" е просто уникална. Аз съм страшен негов фен и като го видях в сериала полудях от радост. Heart Eyes

# 719
Дайте негова снимка да му се насладим и ние малко.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт