На втората род.среща нещата вече бяха приели внушителни размери и директорката се изсмя ,че сме искали да сменяме дограмата ,а на нея и трябвали милион и половина ,за да строи нова градина
и за финал пак ни събраха пари за материали тъй както тя се биеше в гърдите на първата среща,че нямало да позволи събиране на пари.Очаквам да клекне за дограмата,но понеже си преследва нейни си интереси това ще стане сигурно чак догодина,като се увери,че никой не е мераклия за дарение.
На монитора му излиза,че търси хардуера
,което ме успокоява,че може да е технически проблем.Сега утре ще видим какво става..притеснено ми е по този въпрос,защото го ритнах без да искам ,докато рових в бюрото за лепило.
Аз съм много доволна в този аспект от градината. Освен това имат нова, млада госпожа, която е влюбена във Стефания, не спира да я хвали, постоянно я гушка, за лека нощ като заспива, изобщо личи си по-специалното отношение, в което малко съм резервирана, защото все пак трябва да са еднакви към всички. 
Кари стана много по-подредена и послушна, откакто ходи там, има си приятелчета и напредна с английския. Мисля, че споменах, че я записах на балет в училището. Ходи вече 3 пъти с голям ентусиазъм и желание. Радвам се, че успях да намеря нещо, в което да влее силите си и да се забавлява 

Започнахте ли да мислите за коледни подаръци вече?
Аз се замислям вече. На принципа съм "от далеко, че да е леко" 
и не ме е срам да си кажа ,че и ние сме били на издихания като бях дете и сега не е много розово положението . Ако има срок от 1 месец все ще се съберат парички ,но от сега за веднага си е трудно .
Препоръчани теми