За горната история, само да уточня, че Киара все още спи с памперс, съответно сутрин трябва да сменим памперса с гащички. Та аз съм й свалила памперса, ама съм пропуснала да й обуя гащичките
А до тогава си остават в пълна сила
Фейсбука ме заблуди наистина 
Живи и здрави,Раличка да се забавлява много и да не я хващат болести. 
Позната история.На третия ден обратно вкъщи 
С таксите ще стане 15лв.
Можеш и двупосочен билет да си вземете,там не знам дали има отстъпки обаче.За децата няма намаление,билета е като за възрастен
!
. А аз самата се убедих, че децата имат нужда от средата извън къщи. При Наско знаете всички колко дълъг беше адаптационния перид, как боледуваше всеки месец миналата година, но наскоро ни дадоха запис от празника им за 8 март и бях много приятно изненадана. Това си е един друг техен свят, много са сладки, непосредствени... Въпреки, че той много се промени вкъщи, ама аз все се надявам че е някакъв период. Но пък в неделя ме буди в 6.20 сутринта с думите, мамо, Кати иска да стане русалка....и май ще става кака
Павлин преди като работеше в яслата на Кари и аз тръгвах рано на работа, а той я обличаше и я водеше - редовно й слагаше пижама вместо някакви дрешки - от къде да знае човека кое е пижама и кое блузка
Направо щях да получа удар като видях детето след ясла
Но той пък ми заяви, че какво толкова - никой не разбрал, че това е пижамка ( въпреки че отпред пише Sweet dreams
). А пък да не говорим, че все пак хората в яслата бяха колеги на Павлин
Добре че англичаните са възпитани 

Резултатите излизат чак след месец, но предполагам, че съм се справила добре. Благодаря за стиснатите палци! Нашия тати гледаше децата докато аз бях на изпит. Той нали в полицията работи сега, та Кари беше впечатлена от всички чичковци полицаи, с които говорила
А иначе той нахранил Белла, сменил й памперса, разходили се до парка - изобщо ми е за пример 

Другата седмица ще ходим на консултация да видим колко сме порастнали, а след 2 седмици сме на преглед при личния лекар. При нас първата ваксина е като бебка направи 2 месеца. Всъщност чакам да й бият тази ваксина и да тръгнем към България 

Но те разбирам, аз винаги забрявам нещо, не помня къде съм сложила дадено нещо преди 5 мин примерно и много действия върша несъзнателно и не помня какво съм свършила..мисля се че след ражданията и недоспиванията са ми умряли някоя и друга клетка в мозъка и вече няма връщане ами все по-зле става