Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 375
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
И аз съм готвила охлюви, но те не са странна храна.
Сухо мляко- обожавам да ям сухо мляко или сметана. На предишаната ми работа изяждах цялата суха сметана бърках си я с мед. Леле няма такава вкусотия

# 211
  • София
Охлюв,миди,октоподи и т.н. не бих могла да ям,за мен са си странна храна  Stop
Сега се сещам,че като малка съм изяждала по цяла опаковка от капсулираното рибено масло или вит.А,хрусках си ги като бонбони и се криех от нашите да не ме видят,че унищожавам такива големи количества  ooooh!

# 212
Обичате ли да ядете сурова кексова смес?
Много.

Какво ви става, хорааа,  Sick? Аз като гледам разни кулинарни програми, какви ли не неща ядат, но чак сурово... Майка ми обича да си хапва сурова кайма, от забърканата за кюфтета! Shocked
И аз обичам сурова кайма объркана с лук и подправки.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 13:43 от Естел

# 213
Пийвам вино и мезя с тиква  Peace

# 214
Не знам дали е странно,но преди малко ви четох коментарите.. и реших да пробвам и аз нещо.Към едно кофичка кисело мляко добавих:кимион,пудра захар,какао,сирене и соев сос.. та сега го ям страхотно е!  Wink

# 215
  • София
За мен лично не са странности и гадости,но ако питате мъж ми-със сигурност са такива,и не ги яде,въпреки,че никога дори не ги е опитвал Mr. Green.Та става дума за най-банални гозби от сорта на миди,октопод,калмари,език,мозък,шкембе чорба,воденички,сърца-пилешки и патешки,агнешко,дроб-сърма,бахур.Единствено до сега не съм пробвала охлюви,ако има сготвени само ядките с нещо си,бих ги опитала.
Мойта щерка на вкусни гозби вика гадории. Пържени чушки с доматен сос, дробчета на кавърма, пържени чушки с яйца, паниран език.Гювеч, зелен фасул,пържен патладжан, все са гадории за нея. Интересното е,че яде, когато направих паниран мозък.

# 216
  • забравих си мисълта...
Остана ми от крема с извара от един сладкиш, но тъй като не помня какво точно имаше вътре, му прибавих още малко царевично брашно, малко царевичен грис, ванилия, коняк, бакпулвер, стафиди и отгоре ябълки.  Хапнах едно парче от него с краве сирене, е няма по-вкусно нещо.

http://media.snimka.bg/6546/019347837.jpg

Снимка е без сиренето, че беше предвидена за готварския Wink.

# 217
Хрущяли и костен мозък от пилешки кокали... Понеже ям месо на периоди, понякога с години не близвам, тази моя кръвожадност винаги ме е учудвала, но факт.

# 218

Като ученичка много обичах кремвирши топнати в шипков мармалад! Сега не мога да вкуся такава комбинация ,но тогава си ги хапвах с голям апетит.

# 219
  • Благоевград
Вчера скъпия ме втрещи като яде картофено пюре, полято с ябълков оцет и отгоре кетчуп  #Crazy и ми вика Искаш ли да пробваш, много е вкусно...ужас  Sick
Това ме подсети, че много обичам пастет с кетчуп, но само определена марка.

# 220
  • В градината...
Че то картофеното пюре си сладни и оцет и домати му пасват идеално.

# 221
Не знам дали е странно,но преди малко ви четох коментарите.. и реших да пробвам и аз нещо.Към едно кофичка кисело мляко добавих:кимион,пудра захар,какао,сирене и соев сос.. та сега го ям страхотно е!  Wink

Това ми идва в повече Simple Smile

# 222
  • с/у ОколоМръсТното

с какао. Невероятна вкусотия... научих и щерката на нея.
И суров кекс обожавам.

# 223
с какао. Невероятна вкусотия... научих и щерката на нея.
Шани,ще ме накараш да отида до кухнята и да пробвам. newsm78

# 224
  • Шоколандия
Хаха то тая комбинация се яде от сума ти години, но за мен не е странна, горе- долу все едно да ядеш заквасена сметана с какао... Аз дори го предпочивам с гранулираното какао, не може да се разтвори цялото и става .... криспи   chef

Общи условия

Активация на акаунт