Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 380
  • 394
  •   1
Отговори
# 195
Ягоди с балсамико и черен пипер - но не съм сигурна, че това е странно Simple Smile

# 196
Ягоди с балсамико и черен пипер -дори е много вкусно  Simple Smile
 аз открих наскро отново с ягоди  Карпачо от Моцарела с ягоди

# 197
За мен лично не са странности и гадости,но ако питате мъж ми-със сигурност са такива,и не ги яде,въпреки,че никога дори не ги е опитвал Mr. Green.Та става дума за най-банални гозби от сорта на миди,октопод,калмари,език,мозък,шкембе чорба,воденички,сърца-пилешки и патешки,агнешко,дроб-сърма,бахур.Единствено до сега не съм пробвала охлюви,ако има сготвени само ядките с нещо си,бих ги опитала.

# 198
Аз съм яла охлюви, не мисля, че са гадост, но са една от храните, които могат да бъдат заразени с нещо гнусно. Иначе правихме печени охлюви с картофи с татко, много е вкусно:)). А, костен мозък и телешки език по едно време ми бяха любимите яденета. За мен наистина нещо гнусно е когато се слага захар в традиционни ястия, като печено зеле или салата с майонеза, ябълки и пиле. Последно съм се сблъсквала с човек, който мe е коментирал какво ям, когато ядох скариди с люпките и крачетата (без главите и опашките, разбира се). Та това се видя странно.

П.С. Чистата Отрова ми е любимият парфюм.

# 199
Забравих, най-гадното, което съм яла е морско прасе, от тия с колелата и предсказанията.

# 200
, когато ядох скариди с люпките и крачетата (без главите и опашките, разбира се). Та това се видя странно.

Интересно ,как не си се спукала от болки в стомаха и червата.....Защото хитиновите обвивки са неразтворяеми и....не ми се мисли просто какви бели могат да причинят.

Забравих, най-гадното, което съм яла е морско прасе, от тия с колелата и предсказанията.
Това не го разбрах.....

# 201
  • София
Това не го разбрах.....
Морско свинче, ей такова

Тичат във въртележки и могат да теглят листчета с късметчета. Тук са домашни любимци, в някои азиатски страни са деликатес.

# 202
Аз съм яла охлюви, не мисля, че са гадост, но са една от храните, които могат да бъдат заразени с нещо гнусно.

Че с какво могат да бъдат заразени едни охлюви newsm78, те ядат само треволяк Laughing
Едно време баба ми като приготвяше охлюви, три дена ги държеше в една голяма тенджера и ги ръсеше с брашно Mr. Green
Те го ядяха и така се изчистваха естествено от мръсотиите в тях. Иначе си ги готвихме с ориз, както мидите  chef

# 203
Аз обожавам пържени филии с яйца,намазани със сладко или мед ,и отгоре поръсено с чер пипер. Party

A aз със чесън  Embarassed

Преди малко гледах рецепта за панирани кисели краставици...има я, но не и на български, нямам идея откъде идва, ама е много популярна Simple Smile Трябва да пробвам...

# 204
П.С. Чистата Отрова ми е любимият парфюм.
  thumbsup И на мен,но еликсира. Hug

Аз обожавам пържени филии с яйца,намазани със сладко или мед ,и отгоре поръсено с чер пипер. Party

A aз със чесън  Embarassed
Уау,това е доста странно,наистина.

# 205
Като бяхме на "военно" едно време бяхме толкова гладни,че вечер ядяхме вафли с пастет hahaha hahaha Ама ни беше вкусно,та чак ушите ни плющяха.... Joy Joy

# 206
Да ви кажа и аз какво съм яла.През зимата когато в студено,и в избата има буре със кисело зеле,отивам и си пълня една кана със зелев сок.Изсипвам в купичка за супа,слагам лъжица олио,лют червен пипер(домашен със семичките,обожавам люто) и си нарязвам половин стръг праз.Става страхотно,много я обичам тая "преселска" чорба.И после ти става едно хубаво топличко......и още и още си я хапвам с кеф.За мен това не е гадно,а може би и за вас не е.  bouquet

# 207
Да ви кажа и аз какво съм яла.През зимата когато в студено,и в избата има буре със кисело зеле,отивам и си пълня една кана със зелев сок.Изсипвам в купичка за супа,слагам лъжица олио,лют червен пипер(домашен със семичките,обожавам люто) и си нарязвам половин стръг праз.Става страхотно,много я обичам тая "преселска" чорба.И после ти става едно хубаво топличко......и още и още си я хапвам с кеф.За мен това не е гадно,а може би и за вас не е.  bouquet
Ми то тва си е "бульон трезвЕ" или другото му название е "армеева чорба" Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз зимно време правя  Hug

# 208
Незнам как се казва,ама аз и казвам преселска чорба,понеже аз съм такава(преселка де).....и ако има и препечени филйики с нея е още по хубаво.А още нещо се сетих което съм яла,намазана филия с горчица и сладко отгоре,ама скоро не съм я яла тая комбинация.  bouquet  bouquet

# 209
  • В градината...
Вчера от дъжда доста охлюви излязоха в градината - всички ги събрах /те са на изчезване/ и си ги напарвих на кебап с лук и джоджен, супер са!

Общи условия

Активация на акаунт