Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 369
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Викаш, викаш, и точно преди той изобщо да вземе думата - цък! червената слушалка!   hahaha
Моя гад е нахитрЕл, изобщо не ме слуша и само като ме усети една октава по-нагоре - цъква червената слушалка  Joy! Ама аз намирам начини да му пиля нервите, де, нЕма да се излагам па ся!

# 406
Вени остави мъжО да си почине, па утре ще палувате  Laughing

Джу това по тел екста измислено  Grinning

Пол как са лампитеи двора. Ще снимам тук да видиш кви дворчета има тук - приказни............малки са, но невероятни.............

# 407
  • София
Рейски, вие сте в Холандия, нъл тъй? Питам, щото те са ми едни от фаворитите за световното, ще викам и за тях  newsm18!

# 408
Викаш, викаш, и точно преди той изобщо да вземе думата - цък! червената слушалка!   hahaha
Моя гад е нахитрЕл, изобщо не ме слуша и само като ме усети една октава по-нагоре - цъква червената слушалка  Joy! Ама аз намирам начини да му пиля нервите, де, нЕма да се излагам па ся!

И моя го прави т'ва, ама и аз го правя hahaha.
Норче, не съм ги виждала Whistling. Ние, по тъмно като светят, сме вътре ooooh!
Пък ти снимай да черпим идеи Wink.

# 409
Пол ако знаеш кви сладкиши научих и манджи - като си дойда ще снимам и ще пускам рецепти.............има една торта толкова лесна, че е смешно, но е невероятна, но като се прибера..............

Пием чай сега  Rolling Eyes и ще си лягаме, че утре ставане мн рано за Амстердам

Вени тук сме и всичко е оранжево Mr. Green

Лека и спокойна от нас................

# 410
О, няма вариант да ми затвори телефона, ние сме обратното  аз затварям и го нервирам, а той ми звъни да ме нервира.  Joy

Рейче, аз па Умрем за тия пустите техните лалета.  ooooh!
Наснимай ги и заради мене, молИМ ти се, душо!
  Praynig

# 411
Добро ви утро!
Аз отивам на плаж  smile3534 и за да не се сърдите много /не се сърдете нали знаете че съм с двама и няма да седна  ooooh!/
по едно кафенце.

# 412
  • София
Добро утро!
Ками, внимавай да не се препечеш като филя в тостер  Laughing  Hug!
Всъщност вие къде ходите на плаж? В самия град Бургас, или бягате някъде наоколо?

# 413
Добро утро!

Ние пък май ще бЕгаме на вилата, че то в тази жега... Малкия иска и бабекю и кИбапчета, пък да видим кога ще благоволи да стане мъжо.

Рейче, супер изкарвате, бравос и пушите и пийте и др. работи... Абе баш си като за годишнина! Аз не помня честитих ли, ама мноооого години да се имате с мъжо и да се разбирате!  Hug То бая време мина, ама съм се улисала тука...

Колко хубаво, на плаж! Много обичам, ама нещо вече ме стяга шапката като ида... Мога да стоя само ако съм под 2 чадъра или във водата (най-често) или на капанче с дебееела сянка. А обикновено мъжовете хукват нанякъде - да си купели първо вода, после сладолед, после бира или просто да гледат рибари или да хвърлят от брега и зарязват децата на нас... И ставаш разпоредител, щото то деца на едно място не стоят - трябва да играеш с тях на волейбол, на федербал, на фризби, на карти и все не им стигат хора... Ако пък не - ставаш око-рентген - до коя шамандура са стигнали...  Mr. Green

# 414
  • София
Аз ще си стоя наказана у нас днес  Crazy. Всичко живо хвана на някъде, мъжът ми на работа... Имам много за пране и чистене, ама нЕма да се престаравам  Mr. Green.

# 415
Ние мислим до Боянския водопад да отидем, ама дето казва Миленка - да видим силната половинка 'га шИ рИче да сА събуди. Снощи цъка до два и половина и сега спи. Аз ще взема да спретна някакви сандвичи за пикника горе докато го чакам  Simple Smile

# 416
Добро утро....ъъъ ден Tired мацки

Рейскиии, раадвам се да те "видя" наоколо. Приятно изкарване в Амстердам  Hug

wish, добре дошла в лудия прайд  Mr. Green

Джу, снощи и съм пропуснала да се запиша за сбирката на НЕанонимните  Whistling Ама бях с една дружка - та до към 2. Бирата едвам ни стигна. Накрая чак ми боядиса косата,  ooooh! посред нощите. Ама пък добре се получи  Crazy Само дето снимки сега не мога да качвам, че нал си забравих кабела при моЙто мУмче ooooh! Някой ден пак трябва да взема блутута от кумичката Rolling Eyes

Неееещо ме намързява днес.

Като гледам какво слънце се е облещило.... ходи ми се на басеййййн  Mr. Green

ПриЛятен уикенд мацкии  Hug

# 417
Екстра!
До тук сме: Вени, Хаясич, Б(Р)ени, Миленчето, Вийчето, моя милост, с кукувиците в главата...
Други?
  Thinking

# 418
  • София
Екстра!
До тук сме: Вени, Хаясич, Б(Р)ени, Миленчето, Вийчето, моя милост, с кукувиците в главата...
Други?
  Thinking
За какво тва, че аз май нещо не съм разбрала  Embarassed. Ше пием бира ли?

Ходих до пазарчето и си купих скрап за крака + камъчета. Като ме отмързи, почвам педикюра  Mr. Green.

# 419
Екстра!
Други?
  Thinking
За какво тва, че аз май нещо не съм разбрала  Embarassed. Ше пием бира ли?

Е, що питаш изобщо?
Ние в тоя комплект кво друго моем да праим?
  Joy

Общи условия

Активация на акаунт