Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 392
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Норчееееееееееее, ко прайш ма, душа Hug? Ех, че ме зарадва Crazy. Радвам се, че си прекарвате супер Hug. Ми ти как се свърза с Камче Thinking? Снимай, снимай много, че да гледам после Crazy.

# 391
Аз не обичам футбол, и моят мъж, но ако знаете тук кво е яко по време на такива мероприятия.................всички да си украсили къщите и е мн красиво .............ама мач така и няма да харесам  Crossing Arms

Пол , кво правиш ма душко? Grinning

# 392
 Joy Joy Пол писали сме заедно  Joy

Пол оказа се , че тук регистрациата ми е на БГ , а тук няма БГ. Четах един ден и видях кой от вас кво прави. Исках скайп , ама тук нещо нестана. Влязах в нетлог ама пак нещо нестана и се сетих за фейса. Влязах там и само Камче беше активна. КАзах на Камче, да ви прати мн поздрави, а Джу я посъветва за подробностите да и напише ника на БГ а аз да го копна и да се логна и така.....................ей ме на тук пак

Сега пием виски и се чудим да пушим ли или не  Mr. Green нали знаете кво Laughing

# 393
....Пол , кво правиш ма душко? Grinning

Оф, не питай ooooh!. Цяла седмица псувам тъпия интернет. Накрая, тази вечер!!!! се оказа, че трябвало да дойдат техници от БТК, ама понеже е петък, та ще ги чакаме към понеделник, и дотогава - няма нет #Cussing out. Хващам на лаптопа с 300 зора отнейде ooooh! ooooh!. И така. Нищо особено при мен Rolling Eyes.
Добре, че е фейса Crazy.
Дан' сЪ напушите, ей Wink.

# 394
Сега пием виски и се чудим да пушим ли или не  Mr. Green нали знаете кво Laughing

Ауууу как нИ тЪ И срам.  Crazy
Пуши, пуши, сега ти се е паднало.  Whistling

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 22:57 от The Tulip

# 395
Малиийй, повлякох крак на скандали. Mr. Green
Ние пък малко не си говорим.  Crossing Arms
Вътрешно кОпам, ма шси трая!  Crossing Arms Twisted Evil
Не за друго, заради ината е, да знаете!

Рейче, оназ вечер ми се смяхте, кат казах за напушения котарак, дет му се мержелееха сърчица пред очичките, ся дан стане тъй, че и на вас да почнат да ви се мержелеят?  Mr. Green

Б(Р)енка, искам и аз, ай да сЪ организирВаме и да се напиваме!  Drunk

Обичайните заподозрени?  Whistling
Венинко, Миленче, Хаясич?
Друг нЕкой пияндурник?
 hahaha

# 396

Венинко, Миленче, Хаясич?
Друг нЕкой пияндурник?  hahaha

Венчето не се е появявала, сигурно  luvbed бат Бойко. Нали се върна от командировка.  Mr. Green

# 397
Оооооооооо, даааа, те ся изглаждат чаршафит... оп, отношенията, вярно, забравих.  Joy
Давай, Венииииии, разтрепери му крачкатааа, с теб смеее!!!  newsm18
Дан смее да тЪ ядосва друг пъ и само кът са сети за теб да му омекват коленцата и да му се мержелеят сърчица!  Heart Eyes
Добре де, никой ли не ще да се присъедини към скромната ни, НЕанонимна пиянска компания?

beer cheers Wine Glass smile3546

# 398
Мене ако питате, ВенчитУ е забъркала две-три бъркани пици и ги маат у сестра и Wink.

# 399
  • София
Ей ме на  Laughing  Hug!
Реа, много се радвам да те "видя"! И аз ще ти кажа - правете каквото ви душа иска  Wink.
Бат Бойко направо не знам защо си дойде, като до одеве беше пак на работа  ooooh!  ooooh!  ooooh!!
Пол е най-близо до истината  Sunglasses. Бях в сестра ми и цял следобяд скитах с племенницата на разходка. Не знам що реших, че точно днес трябва да се барна с едни чехлички на токче, обаче краката са ми се прецакали много гадно  Crazy.
Гледам, че мъжовете ви ядосват... пък аз моя не мога да го видя, да се скараме, барем  Joy!
wish, и аз съм за педикюр, нещо са ми загрубяли петите  newsm78. Ще пробвам в домашни условия и ако не се справя, ще ходя при професионалист.

# 400
Пуших вчера за първи път ( след японският ресторант ) в живота си  Embarassed ама нещо не ми хареса. Дръпнах 5 пъти и се хилих мн ама не ми хареса. Тази вече няма да се пуши. Оставих я 2-рата за др път.

Леле Вени кво правиш жено миникна? Grinning с мъжо ли си имаш??? А честито , кво правите, да не пушите и вие Mr. Green

# 401
И аз нямам шанс да съм солидарна с вас и да се скарам с моя newsm78. Тая нощ заминава и ще се върне чак към другата неделя евентуално Rolling Eyes. Само да не видим опашката на почивката ooooh!.

# 402
Пол ква опашка? Rolling Eyes

# 403
  • София
Нищо не правя, Рейче, ей на, вися тук. Съпругът се прибра убит от работа и е задрямал на дивана.
Поли, не се настройвай негативно! Изчакай поне до събота, пък тогава яхвай метлата!

# 404
Гледам, че мъжовете ви ядосват... пък аз моя не мога да го видя, да се скараме, барем  Joy!

Ааа, то и по телефона може, знайш кво е готино!  Mr. Green
Викаш, викаш, и точно преди той изобщо да вземе думата - цък! червената слушалка!
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт