Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 403
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Ахахха, най обичам по тел. като се карам да затварям. Едно време имаше голям ефект като тряснеш слушалката, ама сега с теЗ комуникации нищо не се чува като затвориш.   Joy Joy Joy Не че пак не го правя.  Flutter

Laughing

А най- любимо ми е, като затворя (аз и сега го правя) и да почне да ми звъни по... 3600 пъти.  Close
И аз да вдигам, и да казвам да ме остави на мира, докато ми мине, но не! точно сега, на момента трябва да си изясним нещата, иначе не можело!
Ей, в такива моменти ми иде да го обеся!
Пак добре, че не съм на работа - тогава беше по- опасно - имаше преследвания с колите, караници насред булевардите...  ooooh!  Laughing
Абе, весело ми е сега и се смеем на тези случки от преди, ама на момента ми е било...
  ooooh!

# 376
Ю, бря, де сте? Аз станах рИдовна днес, пък вас никви ви нЕма  Crossing Arms.
Ей ви малко тема за размисъл:Храненето при целулит и Нездравословните храни   Mr. Green

# 377
Момичета всички имате много поздрави от Реа. Каза че си изкарват супер. Не може да си влезе в регистрацията да пише, щот е на БГ.  Laughing
Теди, Реа каза да я чакаш на летището. Ти знаеш ли кога се прибира?

# 378
Ками, напиши й я в скайпа на български, да я копне и готово.  Mr. Green

# 379
Zdraveite sladkishcheta Heart Eyes Hug

Ehhhh she hubawo da wi "widq" Hug

Bre tazi Г-жа Безгрешната mnogo umna bre. Dushko, cunki ot men i pregrydki  Hug

Momichteta chtetah wi onq den.

Desi, widqh plemenicata ti , da ti e viwa i zdrawa.
Pol i dr momicheta deto se setihte za godishninata ni - blagodarq. Hodihme s krysnicite ni za Qponski. Mn e interesno i beshe mn zabawno.  Kva smetka platihme nEma da wi nava  Mr. Green Bqhme i na neweroaten Zoopark - 5chasa go obikalqhme, ama kato widite snimkite she razberete. Dnes hodihme s moqt myv po magazinite imam mn pokupki Heart Eyes Utre zaminawame za Amsterdam.............i taka............prekarwame si super. Qm kwi li ne hrani .........sega Ilina mi gotwi nEkwi strannosti Laughing Laughing

Tuka e takawa krasota.............tolkowa shisto..........krasivo........spokojno..............

Cunkam wi wsishki i wi obisham mnoto  Hug

Wish dobre doshla.
Reni a chestito ti si nashata gordost  Hug

Ako movete da me proshetete - shetete, ako li ne dr pyt she s tazi latinica  #Cussing out

Stef deka si more?

Tuk se stymnq okolo 23:30 i e s edin shas nazad. Sega e 6:40 Mr. Green

# 380
Рейче, ползвай кирилизатора, бреее.  Hug
Ей го, показвам спИциално за теб, щот тЪ УбичЪм:

# 381
# 382
Не ти трябва да имаш, он ФорумО си го има, виж горниО пост и цЪкни на това синЮто, дет съм ти го показАла.  Hug

# 383
Леле ми ти си злато бе Джу - пак се наложи да те обичам да знаеш  Hug
ЕЕЕЕ сега съм бимба бе  Hug

# 384
Леле ми ти си злато бе Джу - пак се наложи да те обичам да знаеш  Hug
ЕЕЕЕ сега съм бимба бе  Hug

Не знам дали си бИмба, ма ку кажеш ся, че ти се налага да ме обичаш, а не ти иде отвътре, напрау шсъ гръмна, да знайш!  Cry

# 385
Да ви се похваля , тук времето е супер около 21градуса
Гледам сега БТВ и виждам че при вазе голРма жега се е заформила  Mr. Green

Хихихи Джу ми айде де сега пък и ти - беше шега.

Бимба = Бомба, нал' знаеш............

След малко ще сядаме да вечеряме, ще се върна пак = вече съм пушка

# 386
Хаххахахаа..
Пишка, пушка, бомба, бимба, обичам си ви и аз.  Hug
Важното е, че оправихме Рейчето (ей, ей, мръснициии, не това, дет си помислихте, с писането я оправихме)!
Ай до после.
Цун!

# 387
Ехооо никой ли няма тук ?

Аз хапнах пийнах хубаво и сега се наслаждаваме на светлото време тук   Mr. Green Как да си легна на светло???? Утре ни чака път...........

Вие кво си правите?

ЕЕЕЕ Джууууу оправих ме се де ще идем  Wink

# 388
author=Г-жа Безгрешната link=topic=501766.msg15423086#msg15423086 date=1276251472]

Второто - ковах коварен план, как по- гадно да му го върна Twisted Evil

kaто го измислиш сподели, че таз вечер моичкият така да ме ядоса /ей, вярвайте откакто се познаваме така не ме е дразнил/ идваше ми да му разбия главата с тигана и затова излязох да се разходя. И като се прибрах баща и дъщеря спят /в 21.30 - никога не е било/ не знам само кой кого е приспивал и кога е заспал  Crazy

за мачовете - следя ги аз с огромен интерес. Едно време разбирах пове4е от мъжо, ама сега покрай Ивка гледам само най-важното  Laughing

benighted, туй за храненето го гледах и аз - но като цяло ще си остана с гледането  Mr. Green

п.п. мерси, че сте ме адднали на 1ва страничка   bouquet

# 389
Явно днес е  ден на бесните лъвици. Моя днес ми прецака часа за педикюр.  Tired
И аз обмислям отмъщение. Май ще му натреса дечурлигата и ще изляза с дружки, но първо трябва да разбера кой мач непременно иска да гледа и то с приятели на бира!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт