Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 408
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Като заговорихте за световното, да ви питам, вие гледате ли мачове? Аз обичам и честно казано го чакам с нетърпение  Laughing.
На мацките от Варна и Бургас им завиждам за наличието на плаж и море... при това не съвсем благородно  Blush  Hug!

# 361
За морето, специално, аз сама си завиждам, та камо ли някой друг!  Mr. Green

А мачове не гледам. Не я разбирам тази игра, не ме грабва, не познавам отборите и футболистите ... аз май по принцип спорт не гледам. Но пък и нямам нищо против мъжа ми да си ги гледа! Simple Smile

# 362
  • София
За морето, специално, аз сама си завиждам, та камо ли някой друг!  Mr. Green
Ха ха ха  Joy! Това беше много готино  Joy!

Абе и аз в последно време не познавам новите футболисти и така и не научих кога има засада, ама се забавлявам и отпускам, докато гледам как 22-ма мъже се моткат около една топка  Mr. Green.

# 363
Здравейте, лъвички!
Не съм ви чела последните 2-3 дни, но бързам да ви се похваля преди това: Взех си изпита и то с 5  Mr. Green! Отпадна ми тая тежест, но на есен ме чакат още 2 държавни  Rolling Eyes. За тях обаче ще мисля след фестивала Сонисфер  Mr. Green. Сега мисля да се отдам на умствена почивка  Mr. Green. За сметка на това такова чистене ме чака у дома. не съм пипвала нищо последните дни /нито съм готвила/ и все едно бомба е паднала.
 Ох, все още не мога да го осъзная  Laughing! Благодаря на всички ви за палцестискането и подкрепата! Много ви обичкам  Hug!

# 364
Благодаря на всички ви за палцестискането и подкрепата! Много ви обичкам  Hug!

Аааааа, коньо мерси не руча! Naughty
Много ми харесва биричката в "О'Шипка".  Whistling

Честито, Б(Р)енка, все така да си в живота - отличничка!  Hug

Добре дошла на Wish  bouquet, тука е лудница, но ще свикнеш и няма да ти прави впечатление.

# 365
Джулкей, хам чи ади, де! Ко чакаш, пак аз ли да ви организирвам? Ни стига, че ш'ва черпА ам чи искаш и да ви сЪ молЪ  Crossing Arms!
Сериозно, кажете кога ще се видим!
Миленка, нашите държавни изпити / под нашите имам предвид на учещите право/ са двойни - писмен и устен. На 10-ти бях на писмен, решавахме казус, а днес бях на устен. За това вчера не ми остана време за компа. Исках на бързо да преговоря това, което учих цял месец.
Поли, моят мъж редовно ме кара да записвам снимките на дискове, защото може да се скапе харда и да останем без нищо. Снимките от сайтовете можеш да си ги запишеш обратно на компа, но може би няма да са с толкова добро качество. По-важното е, че ще ги имаш!
Норче и от мен честита годишнина и дълги години любов и разбирателство ви желая   bouquet!
Добре дошла на новата лъвичка   bouquet!
Чудя се дали да не наритам Дидева насам, че се появи за два дни и изчезна пак в математическите теми  Mr. Green?

# 366
wish, добре дошла! Кажи ми кога си родена, за да те добавя на 1-ва страничка.... Flutter

# 367
Ренка, честито  bouquet!
Снимките разбрах, че просто мога да си ги запиша с десен бутон като цъкна. Качеството няма как да е друго newsm78.

Лелеее, попиля се това дете днес ooooh!. Два пъти вече си падна на главата ooooh!.

# 368
  • София
Юхууу, браво, Рени! Много се радвам и си представям колко ти е олекнало сега на душицата  Hug!

Лелеее, попиля се това дете днес ooooh!. Два пъти вече си падна на главата ooooh!.
Сигурно се е отказал от следване, ако е чел на Рени постовете  Joy!

# 369
wish, добре дошла! Кажи ми кога си родена, за да те добавя на 1-ва страничка.... Flutter
На 20.08 Simple Smile

# 370
Прибрах се и аз, ама то голяма жега.  sweating
Сега дребното ще спи, а аз мисля да се боядисвам та да видим.
Рени, браво значи. Знаех си аз че си умно дЯтИ.  Hug Hug Hug
Аз мачове не гледам, а се радвам че и мъжа ми не гледа.  Mr. Green
Пол, наистина не са със същото качество снимките, но поне ще си ги имаш.  Hug
Джули, що не спа пиле снощи. Какво прави?  Crazy

# 371
  • София
Йеее, ще си имам компания на първа страничка  Heart Eyes  Hug!

# 372
Браво, Ренка!   bouquet Все така и другите да взимаш! А за бира - свиркайте! Винаги готов!

Аз мачове гледам, ако са динамични и съм с компания, иначе сама няма начин да седна... Мъжо е запалянко страшен, пише разни схеми, чете и записва разни резултати, абе като повечето мъжове...

И нас бяха гръмнали снимките, уж нещо мъжо спасява, ама дали ги качи на дискове после  newsm78 Че ние последните 5 години на хартия нищо не сме вадили...
А е хубаво да си ги гледаш на хартия, някакси по-истински са снимките, по-земни. Ама и място си трябва за албумите... Той мъжо е маниак, само от Рим беше изснимал 6-700 снимки, та ако ще вадим (дори и избирателно) и пачки си трябват. А той много обича да снима и цветенца, мухички и бръмбари, та поне тези мисля да си ги спестя, а и колко снимки има на кюфтета и шишчета на барбекюто  Mr. Green Като че ли всеки път са различни!?

# 373

Стига лъга, признай си от къде буташ детето!  Mr. Green

Джули, що не спа пиле снощи. Какво прави?  Crazy

Две неща.
Първото - не се побирах в кожата си, че не ми беше пред погледа да се навикам на спокойствие, щот по телефона не е същото.  Close
Второто - ковах коварен план, как по- гадно да му го върна.
 Twisted Evil

# 374
Две неща.
Първото - не се побирах в кожата си, че не ми беше пред погледа да се навикам на спокойствие, щот по телефона не е същото.  Close
Второто - ковах коварен план, как по- гадно да му го върна.
 Twisted Evil

Ахахха, най обичам по тел. като се карам да затварям. Едно време имаше голям ефект като тряснеш слушалката, ама сега с теЗ комуникации нищо не се чува като затвориш.   Joy Joy Joy Не че пак не го правя.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт