Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 088
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета, имам проблем със скайпа.
Аз, предпочитам да пиша, имам микрофон, но не съм го ползвала след преинсталацията преди няколко месеца...Сега едни приятели ми звънят и искат да се чуем по скайп, сложих микрофона, но те не ме чуват и при мен излиза, че микрофона е заглушен... newsm78 Кво значи това и как да го оправя?

# 61
Бенджи, влез в настройките за звука. Най-вероятно от там е изключен Peace

# 62
  • Пловдив
Никъде не виждам възможност да го включа...уфффф  newsm78

# 63
Влез в Разговор там имаш Звукови устройства и там пипаш нивото на микрофона. Или виж дали не е дадено Заглуши микрофона.

# 64
  • София
Бенджи, провери дали си пъхнала кабелчето на микрофона в правилния жак на компютъра. Мисля, че е самото кабелче е розово и на него е нарисувано микрофонче, същото трябва да е и на компютъра - розова дупка и нарисуван микрофон. Аз съм с лаптопа в сестра ми, а тя приспива бебето и не ми се ще да ходя да разбутвам компютъра в нейната стая.
Ако и това не стане - в самия скайп, горе, където са буквените менюта, има опция Настройки - Устройства - там също можеш да погледнеш и да видиш какво е положението.

А, ето това, което Миленчето ти е написала погледни  Peace!

# 65
...Мисля, че е самото кабелче е розово и на него е нарисувано микрофонче, същото трябва да е и на компютъра - розова дупка и нарисуван микрофон....

Blush

Край, отивам на бира, иначе шъ тряа да съ викаме по спешност от работа с нЕкои хора...  Mr. Green
Изби ме на сеХ, а в комбинация с кукувиците в главата, това е опасно и току виж хептен откача.
Гледам кат напушен котарак, примлясквам сладко и ми прехвърчат сърчица пред погледа.
А пък Вени с тая розова дупка, направо мЪ разби...
  Mr. Green  hahaha

# 66
Гледам кат напушен котарак, примлясквам сладко и ми прехвърчат сърчица пред погледа.
А пък Вени с тая розова дупка, направо мЪ разби...[/b]  Mr. Green  hahaha
Joy Joy hahaha

Ха, наздраве!
Баткото се върна преди малко от битка с водни пистолети пред НДК, целия вир-вода, накрая се хвърляли във фонтана, като отгоре им плющал дъжда  Mr. Green Shocked
Щяхме да ходим на Цвете за Гошо, но заради същия дъжд и присъствието на малчо на купона се отказахме...

# 67
  • София
 Joy  Joy  Joy
Джули, тръшкай мъжО!

# 68
Джули, сладурка сиииии hahaha rotfImbo rotfImao

# 69
Joy  Joy  Joy
Джули, тръшкай мъжО!
Как да го тръшне? Виж, че пише, че е на работа човека  Mr. Green.

# 70
  • София
Ха ха, и аз съм чела избирателно  Joy. Е, хубу де, да тръшка нЕкъв мъж... нейн, чужд, няма да издребняваме, сега  Mr. Green!

# 71
 Joy Joy Joy Уф ще ме уморите бе.

Ейй, не мога да се добера до компа. Цял ден с джуджето на разходки, да не пречим на трудовия процес, дребното отказа да спи следобед, викам си - добре е, ще легне рано. Е, да ама не. Още се борят с баща си да легне. Пък аз се глася да боря баща й. Ми дано ме огрее, щото може дребното да приспи баща си и да дойде тя при мен. Джули, явно сме на една вълна  Mr. Green

# 72
Малииии аз са забих тука в разни персийски принцове и пясъци, пък виж тука к'ви работи са вихрят, мол'тса  ooooh! Кой каза по-рано - нИ вЪй срам  Mr. Green С туй сладко дет' го нагърчих с толумбичките - само розовки работи ми трябваха да ми се вихрят наоколо - сърчица, дупки и .... Joy Joy Joy Joy

Ей го на принца:

# 73
Джесииии, кат си НогУ работна изтърва миналата седмица дебата около принца и снимките, дет се размяткваха тука. Норчето и Вени тъй му бяха вдигнали мерника, че ако им беше паднал... горко му  Twisted Evil!
Аз пък много се кефя ей на тоз актьор:
Казва се Джейсън Момоа /цък/ и участва в Старгейт Атлантис и още куп други. Хаваец по произход. В момента снима филм в БГ близо до Каварна. Направо ще умра! Толкоз близо, пък няма да го видя на живо  Confused.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 23:59 от benighted

# 74
Ей ме!
Бирата не помогна - от една и пол'вина, мераците се увеличиха един път и пол'вина...
Whistling

Ха ха, и аз съм чела избирателно  Joy. Е, хубу де, да тръшка нЕкъв мъж... нейн, чужд, няма да издребняваме, сега  Mr. Green!

Е, щом па няма да издребняваме, ей тоз, например:  Mr. Green

И само щот сте мои хора, а Хаясчето пък е и на моя акъл, предлагам да атакуваме колективно ей тези батковци:  Blush

Общи условия

Активация на акаунт