Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 059
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
.....на мен в петък положението не ми е много сигурно. Мисля, че ще успея да дойда, но съм много сигурна и ще действам според зависи  Laughing.

Хм newsm78. Значи си, или не си newsm78 newsm12?

# 631
Ко праЙте, бре? При нас вали.
Хаясче, изчисти ли да минеш и покрай къщи, че къртихме плочки в тоалетната.  ooooh! Една джаджа там пукната и течеше. УжасТ ви казвам. Сега и плочки нови трябва да се слагат на мястото на изкъртените.  #Cussing out
Браво на умните дечица. Hug Пожелавам им едно незабравимо и хубаво лято.   bouquet

# 632
Уф, днес ми е тъжно.  Cry
Разстроена съм от нощес.
Долу, под нас има кафе.
Собствениците му имат две пухкави мацанки, за които се грижат, водят на лекар, хранят, а зимата прибират на топло.
Децата от блока ги галят и често играят с тях.
Снощи, към 2.30ч. чувам зверско мяукане и пищене, а също и бесен лай на няколко кучета.
Показах се на балкона - гледам, търкалят се между колите.
Наметнах бързо една дреха и слязох на втората или третата минутка, но... какво да видя - мацата бере душа, на средата на улицата, а ония гадини се надвесили над нея.
Крещях като ненормална посред нощ, докато ги изгоня надалеч, после се качих обратно, взех един найлонов плик, с който взех мацата и я пренесох на тревата, отстрани, за да не я прегази и някоя кола.  Confused
Издъхна ми в ръцете.  Cry
Много се разстроих, плаках, моят до сутринта не можа да ме успокои.
Станах рано, едва ги дочаках собствениците да дойдат, за да им кажа.
Ако не сте виждали голям мъж как плаче, трябваше да сте тук.
И изобщо - мъчно ми е, баси скапания ден.
  Crossing Arms

# 633
Джулке, постъпила си много смело Hug. Не всеки би излязъл посред нощ заради някаква си котка. То заради човек не би излязъл всеки ooooh!. Жалко за писанката Sad. Знам какво е да страдаш за животинка. Но в такива случаи все казвам: Човек да не е Confused.

# 634
  • София
Джули, съжалявам за неприятните емоции  Hug!

С ужасно главоболие съм от сутринта! Идва ми да си отрежа кратуната. Толкова обичам лятото като сезон, а през последните години установявам, че ми е трудно да вирея на много топло  Confused.

# 635
.... през последните години установявам, че ми е трудно да вирея на много топло  Confused.

Това най-вероятно се дължи на възрастта Mr. Green.
Между другото и аз съм така Close.
Пий хапче.

# 636
Джули, съжалявам за неприятните емоции  Hug!

С ужасно главоболие съм от сутринта! Идва ми да си отрежа кратуната. Толкова обичам лятото като сезон, а през последните години установявам, че ми е трудно да вирея на много топло  Confused.

Аз съм така от вчера, снощи се бях полудрогирала от хапчета.  Tired
И явно и аз съм от възрастните Mr. Green, и не мога да издържам на топло, става ми лошо и полудявам.  ooooh!
Не знам за жегата, но главоболието ще ме умори със сигурност.

# 637
  • София
УжасТ, сформирахме клуб-пенсионер  Joy!
Аз пия аналгин за главЪта, вие нещо по-ефикасно знаете ли?

# 638
УжасТ, сформирахме клуб-пенсионер  Joy!
Аз пия аналгин за главЪта, вие нещо по-ефикасно знаете ли?

И аз, но когато спре да ми действа минавам на други, по- сериозни препаратуси.  Mr. Green

# 639
Аз по-сериозно от аналгина не знам. На мен поне ми действа.

# 640
Аз по-сериозно от аналгина не знам. На мен поне ми действа.

Ами, дано не ти се налага да знаеш, Полке.  Praynig
И на мен ми действа, ама като го пия по три- четири пъти на ден, една седмица нон стоп и спира да ми действа.
  ooooh!

# 641
Джул  Hug Hug Hug

За глава обикновено гледам да не пия, но ако почне да прекалява - или Аулин или Нимезил - иначе - тц - не минава. Само с ампутация не съм пробвала още. Казват, че било най-ефикасно  Naughty

Еййй днес ми се спря тока , мам*а му  #Cussing out а има още 30 мин. Ще ми се сторят вечност. И в по чивка даже не съм излизала  Rolling Eyes

# 642
За Аулин-а просто забравете Naughty.

# 643
За Аулин-а просто забравете Naughty.

На мен не ми действа.

# 644
От човек, занимаващ се с фармация знам, че съдържа изключително вредни съставки ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт