Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 085
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Мастерче, теб ли те навивАх да им станеш клиент на Спектрум Нет? Ако е така, радвам се, че си доволна... иначе щеше да ме е яд, че съм те подвела  Hug.
smile3521 newsm10

АЗ днес едни пълнени гъби и чущки със сирене и яйца и една шопска салатка и едни пилешки хапки ...толкоз за мачовете от моя милост.....Бирата от мъжовете..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 616
Ко стаа сега? Каква е хавата? Нема ли да се катурвате вече? На мен ми се доспа.

Полин, бива значи, бива.

Джес, студена бира в топло време върви, да. Ай наздраве.

И лека ви нощ.

# 617
Наздраве и лека нощ Стеф. И ние сме се засили натам  Hug Лека мацки  Hug

# 618
Аз пък зяпам това и се чудя евтинките дали струват newsm78. И ми се чинят като едни, дето си купувах лятото от морето по 10 лв. Thinking

# 619
  • София
Поли, харесала ли си си някой модел? Има интересни реплики на часовници, а и са готин аксесоар.
Аз пък гледам един парфюм в get.bg - много изгоден го дават, обаче не съм пазарувала от там и не ги знам дали са читави. В моята парфюмерия е с десет кинта повече.

Лека нощ на поспаланките Simple Smile.

# 620
Венче, пратиха ми линка и просто зяпах. Точно защото и аз се чудя дали са читави, затова не бих поръчала май. Иначе честно да ти кажа бих искала да ги имам всичките Crazy.

# 621
  • София
А, тя лакомията е ясна  Joy  Hug!

# 622
А, тя лакомията е ясна  Joy  Hug!

Ха-ха, нали Crazy?

Джулке, стига сА дра с Вълка, ами ела кажи какво става с Глистопада newsm78.

# 623
Джулке, стига сА дра с Вълка, ами ела кажи какво става с Глистопада newsm78.

То па една гара...  Whistling
 Joy Joy Joy
Ужасно ме боли глава, не ми се разказват хубави неща, ще ги оставя за утре.
Само ще кажа, че девойката ми завърши училище днес и малко се попочерпихме.  Grinning
Лека нощ на всички и цун, а, че ви убичъм вий си гу знайти, няма да съ повтарям!
  Hug

# 624
Добро утро Hug!

Цитат на: Г-жа Безгрешната link=topic=501766.msg15464691#msg15464691
[b
То па една гара...  Whistling...

Джулке, к'ва гара, море newsm78?
Кажи за Шевкет де се затри. Май бях чула, че нов артист ще има на неговото място Thinking.

Забравих да си пУФаля детето вчера doh. Завърши само с отлични оценки, с изключение на една петица по математика. Но бях много приятно изненадана Heart Eyes. Очаквах по-лош успех. Черпих я с една прическа #Silly Crazy.

Ай хубав ден! Hug

# 625
Добро утро!

Поли, Джул  Hug честити ви завършили ученички  Hug Все така да ви радват  bouquet

'айде, мацки, сипвам кафето - ставайте!

# 626
Добро утро!

Ама съм голяма готованка, ставам сигурно най-рано, но се паркирам пред компа чак като някой е сипал кафето  Whistling

Чакам бавачката да дойде и аз пак на къра. Добре че поне времето е топло, защото ако знаете какво пране ме чакаааааа.

Честито на всички отлично завършили училище деца  Hug Hug Hug

А срещата? Ще се осъществи ли? Че да подготвям домочадието за моето отсъствие.

Ай лек ден на всички  Hug Hug

# 627
  • София
Добро утро, сладуранки!
Джули, Поли, браво на вашите момичета  Hug!
Мацки, на мен в петък положението не ми е много сигурно. Мисля, че ще успея да дойда, но съм много сигурна и ще действам според зависи  Laughing.

# 628
Честито на успешно завършилите   bouquet! Все така да продължават!
Моят пък завърши с две 4-ки: по БЕЛ и по география, за което обвинявам учителките. на който му се чете - в темата за петокласниците. Заради тъпата даскалица по БЕЛ сега ще търся учител за частни уроци през лятото  Rolling Eyes.
Вчера такава градушка ни би в центъра, че чак се уплашихме. Моят кара по жълтите павета с 20 км/ч. Като се прибрахме прането ми беше мокро и кално. Уж терасата е вътрешна, обаче валяло насреща и дори масата и столчетата бяха мокри /уточнявам, че терасата ни е дълбока/.
Утре чакам да дойде баща ми с дребното от Силистра. Ще водя татко по доктори, а Боилчо ще седи с батко си. Надявам се за петък да успея да се освободя и аз  Rolling Eyes.

# 629
Хелоу Hug!
Рени, не се коси заради Вили, той е умно момче Hug. Сега ще отида в темата да видя за що иде реч Thinking.
Мога да публикувам само малки постове, тъй че ще е нужно да ме траете като видите няколко мои  последователни Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт