Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 306
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Ей ме и мен.
Гостито ни се отлага, нашите хора не са в България.  Sad
Сега ще взема да направя нещо сладко, за т'ва - Хаясич, давай веднага нЕква рецепта за торта (може и злополучна).

П.С. Малиийй, а това пухкаво, малко същество колко прилича на теб...
  ooooh!

# 91
  • София
Чета ви, мацки, ама не мога да пиша много, че се подмотавам с малката и сестра ми.
Хаяси, на някои снимки това малкото просто ти е удрало кожата и физиономията  Grinning!
Поли, страшно красиви места си снимала! Но това е, защото и вие сте на снимките  Heart Eyes  Wink!

# 92
Хаяси, кога си ми снимала китките?  Laughing

# 93
Хая, много пораснала малката и наистина вече съвсем си приличате  Hug На предните снимки и беше бебешка физиономията, а сега си е малка Госпожица и има твоята усмивка. Да е жив и здрав баща ти, много тръба, много нещо! И през спалнята ли чак излизат, тази с гардероба, имаме го същия  Simple Smile? Голям ще е наистина ремонта и сега като го видяхме поразбито, после новичко и чистичко да показваш  Peace Хайде и бързо да свършва!

За справка (понеже си вадих пътеписи за Басарабово) - скален манастир „Свети Димитрий Басарбовски“ се казва този в Басарабово, а най-голямата от Ивановските скални църкви е Св. архангел Михаил.

# 94
Миленка, това с тръбите е единственото хубаво нещо на панелките. Ако се наложи смяна къртиш само 1 стена в апартамента, а плочките в банята са непокътнати. Е, това е като имаш плочки в банята  Mr. Green Гардероба е отврат, но е от сватбата на таз дето ни продаде апартамента. Има още един такъв и като събера пари за нов, лично и собственоръчно ще ги направя старите на трески  Mr. Green Новичко ще показвам на боя само, празна, защото ще я напълним със старите мебели (за сега).

Джес, и твойте китки ли изглеждат така? Това  е положението, добре, че не забравям да си храня детИто.

Джулс, тортата е майонезения сладкиш от форума на Сладка хапка и един крем на Лабрекс с крема сирене, заквасена сметана и крем Оле на Йоткер. Ако те устройва ще ти пратя рецептата.
Другите ми торти са все бързи. Бисквити с някакъв крем или кисело мляко със пудра захар. Харесала съм си една торта на Йоли, но ще трябва да зареждам продукти за нея. Я, по-добре Поли да ти даде рецепта.

Има едно руло, много бързо се приготвя на Лабрекс е пак "5 лъжици" Става за 15 мин с печенето. Аз сега ще го правя. Имам и купешки мармалад и за 20 мин. съм готова.

# 95
Хаясич, не щъ мармелад, искам нещо с крем.  Rolling Eyes

# 96
  • Пловдив
Да ви кажа каква съм шматка, значи. В двора ни е израснало едно цвете, по-високо от метър, което реших , че е лайка, и цял час съм брала цвят по цвят за чай. Дорде не мръднах към задния двор и не видях същата "лайка", само че в бледо лилаво  ooooh!.

# 97
Джули, аз го правя с мармалад, защото само това имам, иначе и с крем става. То е като пандишпановото руло, но се прави за 15 мин. с минимално количество продукти и може да се сложи каквото поискаш. Ей ти линк:

БЪРЗО РУЛО (или ТОРТА)  "5 ЛЪЖИЦИ"

Пълнежа си е чиста импровизация.

# 98
  • София
Да ви кажа каква съм шматка, значи. В двора ни е израснало едно цвете, по-високо от метър, което реших , че е лайка, и цял час съм брала цвят по цвят за чай. Дорде не мръднах към задния двор и не видях същата "лайка", само че в бледо лилаво  ooooh!.
Joy  Joy  Joy
Добре, че не си брала гъби  Joy  Hug!

Чакайте да ви разправям: от три седмици място не мога да си намеря заради един парфюм  Crazy. Кътках си лев по лев, ама все не ми се даваха... Обаче днеска вече капитулирах и си го купих! Така пари за море няма да спестя, ама пуста лакомия Blush  ooooh!!

# 99
Добра вечер момичета кокичета.

Видях на всички снимките.

Пол цялото семейство сте много хубаво. Ти като дете на мъжо си бе  Wink ( шегичка и комлимент ) Ник един сериозен както винаги, прави се на голям, ама той си е вече голям де  Grinning Даянка е слънце голямо. Мъжа, няма да коментрам щото децата са му одрали кожата, а до сега само хубави неща казвам  за Ник и Даянка  Hug Разбра ли ми сложното изречение. newsm78 Природата и всички останали снимки са разкош. Колко зелено ...............и уютно .

Хаясче
много готвиш бе  newsm78 Пък все викаш , че нямаш храна в хладилника. Вече няма да ти вярвам  Crossing Arms Дребната е пораснала много , голямо бонбонче е.
Вени кой парфюм взе? Да ви кажа оня ден ми поръчаха да взема имитаций на оригинални и колежките ме насочиха в Рефан. Взех 3, а 2от който ги имам оригинални 1към 1 е миризмата на 100%. Трайни са и най готиното е , че 50мл = 10лв.  Money

Отивам да гледам "От местопрестаплението Маями "  Simple Smile

# 100
  • София
Ей това бижу на Хермес (или Ерме... не зная как точно е по-правилно да се произнася)  Heart Eyes

Реа, ходих и аз да душкам имтации - Роксан, Мууд, Тренди... обаче не първо не намерих въпросния Хермес, второ - нещо не се спогодих с миризмите. Хареса ми един аромат, но това се случи два часа, след като бях излязла от магазина и не бях сигурна кой точно е.

# 101
Вени не го знам този, ама ако се сетя др път ще го душа. Иначе аз мога да душа 2-3 и после нищо неусещам и до там. ЗАтова отивам с конкретна цел иначе или ще купя нешо дето после няма да ми харесва или нищо  Laughing

# 102
  • София
Сега, както ще пътувате, може да се огледаш по летищата  Mr. Green.

# 103
Здравейте!
Ко прайте? Лафите си, а? Wink
Поли,снимките са перфектни  Peace
Ако на някой му се гледа, днес реших да направя 1 фотосесия на т.нар. "Розариум" в нашия парк: http://4o4osan.snimka.bg/nature/ruse.451218.19092435

# 104
Сега, както ще пътувате, може да се огледаш по летищата  Mr. Green.

Е как бе много ясно. Моят вика: Толкова пари ще ни стигнат ли ? А аз все се почесвам и ми се струва , че няма. Имам една мн важна задача искам да купя на К и М ученически чанти............ако не са по 100евро ще е първата покупка, а за мен козметика - задълже  Peace А още колко са ми в главата................

Чоч градината ви е мн интересна не бях чувала за нея. Йоан мн му отива там до розите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт