Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 335
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Уау, Чоч, не знаех, че в Русе има толкова грасива розова градина!!! Ама наистина на Йоан му отива там, обаче искам да питам къде е Даничка  Flutter?

Реа, сигурна съм, че ще намериш  хубави неща  Peace, естествено, после ще чакаме да се пофръцкаш веднага  Laughing.

И аз трябва да купувам раница на детето, добре ме подсети! Трябва да се поразтърся, че около 15-ти септември цените им скачат до небесата.

# 106
Вени на К раницата е напълно здрава нищо че е за 35 лева - Уйнкс, може да изкара поне още 1-2години, ама вече е голяма за нея. Ще и купя нова .
Сега кви момчешки са на мода? Моят иска с Батмат?

# 107
  • София
Да ти кажа, нямам идея просто, защото не съм питала Марти с какъв герой иска раница. Сегашната му е ученическа, но по-изчистен модел, няма герои по нея. Купих му я, защото имаше пришит вътрешен джоб за парички и телефон, място за шишета от двете страни и др. такива дребни удобства. Ама вече е много скъсана.
Щом детето иска Батман, гледай да е с Батман. Нали ще е първокласник, нека всичко да е по негово желание  Heart Eyes. Марти има кутия за храна с Батман, нея сам си я е избирал и вече трета година я ползва и съм много доволна.

# 108
............................обаче искам да питам къде е Даничка  Flutter?

Даничка беше в количката до мен и  smile3524
Реа, Вени, тази градина в момента е наистина много хубава и всички много й се кефят. Децата много обичат да се крият в големия чимшир, което пък е ад за всяка майка, защото много гъзета го използват за тоалетна, а и много наркомани има вечер............. ooooh! ooooh! ooooh!
.................................................

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 13:45 от Чочиии

# 109
  • София
Хах, така сме ние, лъвиците, все тормозим някой нещастен мъж, който има неблагоразумието да се върти около нас  Joy.

# 110
Хах, така сме ние, лъвиците, все тормозим някой нещастен мъж, който има неблагоразумието да се върти около нас  Joy.
Joy Joy Joy
Ами, той Йоан знае, че като си навре главата в нея, ще му се случи случка-много често му е дърпала и ушите барабар с косата и като почнат да пищят и двамата /единия от болка, другия от кеф/ и става жална ти майка вкъщи  ooooh!
..................................

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 13:45 от Чочиии

# 111
Хах, така сме ние, лъвиците, все тормозим някой нещастен мъж, който има неблагоразумието да се върти около нас  Joy.

На мен не ми се е случвало или не съм разбирала  Mr. Green

Вени и К има от Холандия подарък - купия + чаша с Уйнкс за у-ще ,ама чашата никога не я е използвала , а кутията побира един сандвич.............иначе комплекта мн ме кефи, ама що така стана неизползваем, ето и сега : Заминава утре на лагер купих и кво ли не за мезене, ама 2-та сандвича немогат да се поберат в кутията, пусто мн ме кефи комплекта ама не мога да го приложа за мах употреба  Crossing Arms

# 112
  • София
Ами в кутията на Марти побирам един сандвич и нарязани на ивици зеленчуци - чушка, морков, краставица, понякога му слягам и няколко ягодки. Друг е въпросът, че под сандвич разбирай възможно най-малката филия с няколко колелца салам, или кръгче шунка, или пък бейби кренвирши  Mr. Green.

# 113
Ааааааааааааааа така и в моята кутия ще станат всичките неща, ама аз слагам по две филий и вътре нещо........много неща  Mr. Green и неостава място за нищо друго .................................

# 114
Бенджи, ходихме на "Цвете за Гошо", голям купон беше! Поляната на Южния парк беше пълна с народ, повечето седяха и пиеха бира, но имаше и много подскачащи и пригласящи, като нас...  Party

Чоч, много ти хубав розариума! И тука имаме в Южния парк розариум, ама въобще не чини пред вашия  Simple Smile Не знам защо, но ми се струва, че Йоан е много търпелив и внимателен батко  Hug А Даниелка сигурно вече шета неуморно навсякъде, ходи ли вече свободно самичка?

И нашата кутия е малка и едвам стига за 1 сандвич, ама такива ги правят  Mr. Green На баткото слагам в затварящо се пликче, което той изхвърля после. След като загуби 5-6 кутии поне.

# 115
Ооо, ние кутия нямаме вече.
Някои хора бяха се забляли и я оставили долепена до горещата печка, в която се готвеше в този момент.  ooooh!
Добре, че не се беше разтекла по печката, че щях  да трещя яко.
  Twisted Evil

# 116
Спите ли бре? Ние имахме гости до скоро, след купона на Южния, не остана бира в тая къща, значи... за кюфтетата (бях правила 1 тава за децата) - няма кво да казвам...
Айде да поспим, че утре - и училище, и работа, и др.  Peace
Лека ви нощ! Повлияна от концерта http://vbox7.com/play:c1256547&al=1&vid=

# 117

Чоч, много ти хубав розариума! И тука имаме в Южния парк розариум, ама въобще не чини пред вашия  Simple Smile Не знам защо, но ми се струва, че Йоан е много търпелив и внимателен батко  Hug А Даниелка сигурно вече шета неуморно навсякъде, ходи ли вече свободно самичка?
Миленка, даже е прекалено търпелив и внимателен Йоан  Peace. Когато сме си у дома и аз имам домакинска работа, спокойно му оставям да се грижи за Даниела и хич не ми е притеснено, защото го прави кото голям човек  Peace
Даниела все още я е страх да се пусне да ходи сама, но шета абсолятно навсякъде-не ми остана непреровен шкаф  ooooh!

# 118
 Добро утро! Хайде пак на работа. Ни щЪ пЪк! Ама кой ме пита?! Пък ако ви кажа какъв сън сънувах - ще пукнете от смях ooooh! Ама айде да е след обяд Wink За всеки случай  Mr. Green

# 119
Добро утро Hug!

Чета ви, но не успявам да пиша от лаптопа.
Написах, и всичко затрих doh
Джуджи, ще повторя останалите, обаче малкото Джудженце ти е одрало кожата, и както беше писал някой, вече си имаш едно пораснало момиченце, мамина сладка Heart Eyes.
А за ремонта не се тревожи. Ще свърши Peace. Хубаво е, че си се сетила да снимаш сега, И аз имам такива снимки - преди и след. Голям кеФФФ Crazy.
Чоч, големи са ти симпатяги Hug. И градината е много красива. Много отдавна не съм била по тези места.
Вий, очисти ли? Аз почти успях да свърша вчера. Остана малко, но сигурно така ще си остане ooooh!.
Норче, Кали къде ще ходи на лагер? Друг път била ли е? Аз не смея да пускам Даянка Rolling Eyes.
Стеф, още нищо не съм направила. На компютъра уж разбраха какво му е, обаче вчера като ми го донесоха, пак се рестартира сам и не пожела да захапе повече #Cussing out. Днес пак ще трябва да го погледнат. Писна ми вече #Cussing out. Иначе снимките ще се мъчат да ги извадят. Уж в харда бил проблема. Слаб ми бил компютъра за него Thinking.
Исках още да ви пиша, но забравих на кого какво newsm78.
Хубава седмица Hug!

Общи условия

Активация на акаунт