www.boohoo.com с доставка до България - 2

• 42 933
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, страхотни неща има в този сайт като гледам Flutter.

# 166
Още ли има разминавания в размерите или вече са оправили нещата? Rolling Eyes

# 167
  • София
Какви са разминаванията, че нешо съм изпуснала newsm78. И това е английски сайт нали, питам заради обувките, за да знам какъв номер да си поръчам Rolling Eyes.

# 168
Още ли има разминавания в размерите или вече са оправили нещата? Rolling Eyes

Аз до сега не съм имала проблем с размера нито на дрехите,нито на обувките (единствено дънки не съм си поръчвала и не знам при тях как е) .
Английски е сайта TEDDY_BEAR  Peace

# 169
  • Sofia
Аз съм поръчвала доста и не съм имала кой знае какви проблеми. Една рокля беше малко по-голяма отколкото трябваше, но я преправих и става за носене. Дънки тип клин съм поръчвала...добре са като размер. Може би най-големият проблем беше един черен клин, който беше поне 2 размера по-голям отколкото трябваше да е. Беше без пари и се намери кой да го вземе бързо  Flutter

# 170
Благодаря ви,момичета!  bouquet
Почвам щателно да разглеждам! Mr. Green

# 171
Момичета,хайде ако се организирате за поръчка да пишете и на мен. Praynig Харесала съм си няколко неща,но не ми се плаща 7 лири за транспорт.Мерси предварително!  bouquet

# 172
Понеже не успявам с моята карта да пазаря, нека и на мен ми пише някой. Hug

# 173
  • Поморие
Направо съм бясна, толкова бях доволна ,че съм си поръчала готино кожено якенце за 27 лири, докато днес не го видях на витрината на един магазин тип бит пазар от който никога не бих си купила нищо. Направо полудях, отгоре на всичко на живо не ми хареса, веднага като се прибрах отворих сайта да ги сравня-ами еднакви са. Мноооогоооо съм ядосана!!!!!!!!

# 174
Направо съм бясна, толкова бях доволна ,че съм си поръчала готино кожено якенце за 27 лири, докато днес не го видях на витрината на един магазин тип бит пазар от който никога не бих си купила нищо. Направо полудях, отгоре на всичко на живо не ми хареса, веднага като се прибрах отворих сайта да ги сравня-ами еднакви са. Мноооогоооо съм ядосана!!!!!!!!

Какво те ядосва? В евтините магазини можеш да си купиш реплики на всякакви марки. Не че буху е някаква марка- напротив. Сама казваш, че е готино якенце. Изчакай си пратката и ако не ти харесва го върни. Как може да си сигурна, че е същото?

# 175
  • Поморие

Какво те ядосва? В евтините магазини можеш да си купиш реплики на всякакви марки. Не че буху е някаква марка- напротив. Сама казваш, че е готино якенце. Изчакай си пратката и ако не ти харесва го върни. Как може да си сигурна, че е същото?
Е ,получих си пратката-че якето е същото -същото е , но ботушките са готини и в комплект с якето седят страхотно. Абе доволна съм!!

# 176
Момичета здравейте!!! Включвам се и аз в темата....направих 1-та си поръчка в bohoo, след като прочетох вашите ентусиастки коментари....само,че.....Пуснах поръчката още на 18 -миналия петък и до днес поръчката ми стои със статус released for delivery. A ми дръпнаха паричките от картата?!?!!?
На някой случвало ли му се е подобно нещо? Писха им исмо, но не са ми отговорили още.....доста съм притеснена...

# 177
Някой скоро ще прави ли поръчка?

# 178
  • на 90 км от морето
Какви са отзивите Ви за аксесоарите в този сайт? Ако са добри, мога да се възползвам от намалението от 15% до края на седмицата.
Благодаря.

# 179
Не знам за аксесоарите, но и аз видях това -15 и се изкуших. Харесала съм две неща, ама никак ме няма в онлайн пазаруването :/

Имам някакъв спомен, че в БГ-мама бяха забранили 'уговорките' за общи поръчки, ако е така, се извинявам, обаче пък по-напред в темата сякаш има  newsm78

Та така, ако някой с повечко опит също е харесал нещо, дайте да се обединим!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт