www.boohoo.com с доставка до България - 2

• 42 944
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Не ми се отварят страниците във сайта,знаете ли защо?

# 151
За колко време идват нещата от там? Четох в сайта им във Фейсбук, че някои са чакали 5 седмици, което е много време. От Китай идват по-бързо:)

# 152
За колко време идват нещата от там? Четох в сайта им във Фейсбук, че някои са чакали 5 седмици, което е много време. От Китай идват по-бързо:)

аз съм получавала поръчки за по-малко от седмица ,най-много 7-8 дни  Rolling Eyes

# 153
При мен идват за 1 седмица, че и по-малко. По принцип си ги поръчвам в четвъртък и те пристигат във вторник.
Честита нова година, момичета!!!!

# 154
Аз също поръчах нещата миналия четвъртък - на 30.12.2010 г. и до днес още не са пристигнали. Трябва ли да се притеснявам? И ако са пристигнали, а не съм била вкъщи да ги приема, къде да си ги потърся?

# 155
Аз също поръчах нещата миналия четвъртък - на 30.12.2010 г. и до днес още не са пристигнали. Трябва ли да се притеснявам? И ако са пристигнали, а не съм била вкъщи да ги приема, къде да си ги потърся?

в пощата

# 156
Момичета ,преди няколко дни поръчах две роклета на стойност 20лири.Днес са ми пратили известие по e-maila ,че ми възстановяват 10 лири т.к един от продуктите не е наличен   ,но на мен сега не ми е ясно коя от двете рокли няма да доставят и изобщо ще ми доставят ли нещо,но така и доставката не е оправдана....Ето какво са ми пратили:

Your returned/cancelled items for order 5361289 have now been refunded. This was either done at your request or due to there being no stock available.

A refund of Ј 10.00 has been credited to your account. Please allow at least 3-5 working days for your refund to appear.

If you cancelled or returned an order paid for with a Gift Certificate or Store Credit your refund has been credited to your boohoo.com account as Store Credit.

Thank you for shopping with us. In the meantime why not have another sneaky peak at what’s new on site. With hundreds of style treats arriving each week, there’s always something brand new set to enchant you.

Love and Fashion,
boohoo Customer Service x

# 157
Момичета, имам въпрос относно този сайт. Сега ще се регистрирам, но ме притеснява това, че ми казаха следното нещо. Аз исках да се възползвам от доставката до БГ, но вярно ли е, че пратките вече се пращали на митница и се обмитявали??? Има ли такова нещо? Или ако да, да ползвам транспортна фирма ли, какво ще ме посъветвате?  bouquet

# 158
House Name/Flat Number - какво трябва да пиша тук, ако ползвам адреса на посредника? Моля за съдействие.  Hug  
написах си квартала-дано не е грешка.

И последен въпрос-кога ви теглят паричките?

Confused
Това ми изписа след въвеждането на данните на картата, някаква идея защо. Картата ми е Виза на Райфайзен.

(7) Payment authorisation transaction declined.

Credit Card Not Authorised

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 13:43 от Be Light

# 159
Момичета, имам въпрос относно този сайт. Сега ще се регистрирам, но ме притеснява това, че ми казаха следното нещо. Аз исках да се възползвам от доставката до БГ, но вярно ли е, че пратките вече се пращали на митница и се обмитявали??? Има ли такова нещо? Или ако да, да ползвам транспортна фирма ли, какво ще ме посъветвате?  bouquet

Няма такова нещо!

# 160
А знаеш ли защо отхвърля картата ми? По-горе съм описала ситуацията.  newsm78

# 161
Здравейте,момичета.Темичката малко позамря.Но гледам,че са пуснали доста интересни неща в сайта и са намалени.Някой ще пуска ли скоро поръчка искам да се комбинираме.Пишете на лични. Hug

# 162
Ами много хубаво аз нали направих опит да пусна, но никой не се отзова на питането ми - защо не мога да платя с Виза на Райфайзен. Та, когато успея съм на линия, но засега няма явна причина, а не се получи.   

# 163
  • Поморие
Темата е доста замряла, но да ви кажа ,че са пуснали доста намаления. Аз си поръчах днес кожено яке и ботушки.Дано да съм си уцелила размера ,защото това ми е първата поръчка и ако не ми станат ще умра от яд.

# 164
  • Sofia
Наистина има много големи намаления. И аз мисля да пусна една поръчка.   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт