www.boohoo.com с доставка до България - 2

• 42 915
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
И аз да следя:) Отдавна съм хвърлила око на този магазин.

# 211
ako nqkoi pora4wa i az iskam da naprawim pora4ka

# 212
След едногодишна пауза поръчах 2 рокли, но още не са ми обработили поръчката - цели 3 дни!
Има ново ограничение за България - максимум 6 неща, за хората които искат да правят обща поръчка.

# 213
Имам 3 бързи въпросчета: за колко време идват поръчките, качествени ли са нещата от сайта и отговарят ли си номерата?

# 214
Пулини, отговарям ти, макар че скоро не съм поръчвала:

Времето е 5-10 работни дни, може и за три работни да дойдат де. Качествени, но зависи какво поръчваш, гледай внимателно материите. Номерата си отговарят, поне по това, което съм поръчвала аз за тийнито ми.  Simple Smile

# 215
  • хасково
Браво luss!   smile3501Чудни нещица.Аз съм се разболяла по едни обувки(то да са само едни...) И снощи ,докато показвах на мъжа ми,моите малки юнаци на 6 год.  се разболяха по вашите маратонки.Пусни ми линк от къде са моля те newsm17

# 216
записвам се за темата. Колко пари е доставката?

# 217
Момичета, тези боти от изкуствена кожа ли са? В описанието не пише.. Rolling Eyes  И искам да ви питам размерите на обувките разминават ли се? Аз съм 38 ми и видях в таблицата, че ми трябва 5. Но все пак искам да попитам някой с опит  Mr. Green

# 218
Момичета, тези боти от изкуствена кожа ли са? В описанието не пише.. Rolling Eyes  И искам да ви питам размерите на обувките разминават ли се? Аз съм 38 ми и видях в таблицата, че ми трябва 5. Но все пак искам да попитам някой с опит  Mr. Green
да 5 е твоят номер.едва ли са естествена кожа,тук стоките не са много качествени и повечето материи са изкуствени.

# 219
Да, и аз предполагам, че са от изкуствена, пък и за тия пари може да се вземат от истинска кожа у нас с малко доплащане... Почнах да премислям май:) Иначе ми харесаха, защото предположих, че ще отиват на това якенце. И сега се чудя дали си струва да го вземам, с доставката ще ми се върже около 74 лв Rolling Eyes

# 220
  • София
Момичета знам, че не се обсъждат тук общи поръчки, но ако все пак някой поръчва неща за гр.София моля да ми пише, че си харесах една рокля за 20 лири, но има ограничение вече за доставки до БГ.

# 221
За какви ограничения става дума?  newsm78

# 222
  • София
А сега прочетох не минимум , а максимум 6 неща Simple Smile Но все пак ако някой поръчва да ме включи, разбира се веднага превеждам паричките.

# 223
  • София
Моля само за малко помощ от момичетата, които вече имам рокли от там.Отговарят ли си на номерата.Гледах им таблицата с размерите ама неще ми се струва малко странна, аз съм 1,68 а модела с роклята е 1,7 и е с 8-ца. Чудя се ако си взема 10-ка да не ми е много голяма.С две думи уголемени или умалени са роклите?  Embarassed

# 224
  • София
Аз съм поръчвала само веднъж рокля, ето такава , само че от двойната номерация - М/Л. Според калкулатора това е 12/14, а аз съм точно между двата. За връхни дрехи взимам 14. До този момент съм установила, че дрехите от сайта си отговарят. Имам около 10-ти поръчвани артикула до момента, основно якета.
Ръстът сам по себе си не е определящ за размера, защото съм висока едва 154 см  Wink Основно се гледат гръдната обиколка, талията и ханшът.

Общи условия

Активация на акаунт