www.boohoo.com с доставка до България - 2

• 42 947
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, понеже не съм поръчвала се чудех дали може да се включа в някоя обща поръчка, имам код за безплатна доставка при поръчка над 20 паунда, но понеже не съм сигурна, че ще се справя с плащането тъй като нямам пейпал.Ако има желаещи да пишат   

Аз ще поръчвам , пиши ми съобщение  Peace

# 241
Кода за безплатната доставка не важи за България Sad
Аз съм от Враца, ако някой някога, но не и в следващата седмица, понеже вече поръчах, иска да си поделим доставката да ми пише.  Peace

# 242
Момичета да ви попитам от къде мога да видя размера за teen колекцията ?
Питам защото от 13 годишно момиче до друго такова разликата може да е огромна.

# 243
Момичета да ви попитам от къде мога да видя размера за teen колекцията ?
Питам защото от 13 годишно момиче до друго такова разликата може да е огромна.

Намерих си отговора сама  Party
Аз съм от детската номерация за 14 годишните  Rolling Eyes

# 244
Здравейте! Имам едно запитване по повод номерацията на обувки на boohoo. Аз нося бг номер 35 и съдейки по размерите на сайта трябва да си купя номер 2, от който има много малко видове обувки. Но някъде горе в коментарите четох, че някой е закупил номер 38, а отговаря на много по - малък номер. Ако някой си е купувал номер 36 или 37, нещо що годе близко като номер, би ли ми измерил в см подметката, за да знам какво да закупя. Предварително благодаря!

# 245
Здравейте! Имам едно запитване по повод номерацията на обувки на boohoo. Аз нося бг номер 35 и съдейки по размерите на сайта трябва да си купя номер 2, от който има много малко видове обувки. Но някъде горе в коментарите четох, че някой е закупил номер 38, а отговаря на много по - малък номер. Ако някой си е купувал номер 36 или 37, нещо що годе близко като номер, би ли ми измерил в см подметката, за да знам какво да закупя. Предварително благодаря!
Здравей,
аз съм купувала обувки за мен и приятелка и номерата си отговаряха. 4 -37, 5 - 38. Аз нося 37-ми номер, стелка 24 см.   bouquet

# 246
Привет!
 Момичета,харесах си  две роклички,но ми се ще да използвам някакво кодче-или за БД до УК или за някакво намаление    newsm78.....,да имате представа случайно от къде да взема такъв код ?

# 247
ще пускате ли обща поръчка  newsm78  харесах си една рокля  Simple Smile

# 248
Здравейте!
И аз искам да поръчвам, досега не съм го правила, търсих информация за сайта и попаднах на темата ви. Аз съм във Варна, така че ако се пуска поръчка от тук мога да се включа  Simple Smile

# 249
Здравейте. Ще се прави ли обща поръчка? Гледам, че има доста намаления в момента. Питам за София. Мерси!

# 250
Привет!
И аз се присъединявам с въпрос за обща поръчка...Simple SmileЯвно тук си струва да са повече нещата ,които се поръчват,а доколкото разбирам от сайта доставката е все една и съща цена 8.99 евро за Европа...така ли е,някой поръчал ли е досега (по-точно питам за рокли)
P.S. и аз питам за София...

# 251
  • Варна
Здравейте.
И аз искам да се включа в някоя поръчка. От Варна съм Simple Smile

# 252
Здравейте! Някой желаещ от Пловдив да пуснем обща поръчка?Simple Smile)

# 253
  • Добрич
Аз съм от Добрич момичета и смятам да пускам поръчка. Ако някоя иска да се включи - нека ми пише. Вече си харесах няколко нещица.  Blush

# 254
  • София
Две кодчета за Boohoo ми изпратиха по пощата:
OFFER10 - 10% на всичко (21-27 януари)
FREE30 - безплатна UK доставка над 30 паунда (28 януари - 3 март)

Общи условия

Активация на акаунт