Нова благотворителна фото-акция за ВИКИ

• 13 016
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Беше ми безкрайно приятно, че успях да учавствам този път!
Толкова красиви деца на куп - пу-пу!
Ето и от мен част от снимките. Извинявам се на тези чиито имена на дечицата не съм запомнила  Hug - моля пишете ми за да ги добавя  Embarassed

http://www.flickr.com/photos/13975920@N07/

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 19:48 от Дамаянти

# 76
Мили момичета с обективи в ръка,
вие направихте този ден още по-слънчев!
Всички заедно, без конкуренция, за една такава кауза, просто Ви се възхищавам.
Успех във всички Ваши  бъдещи проекти.
Поздрави от Ради и мама

# 77
  • София
Аз ще пратя в първите дни на тази седмица снимките от Южния парк и от студиото днес Wink Това информативно.. да знаят мамите  Wink

# 78
Аз ще пратя в първите дни на тази седмица снимките от Южния парк и от студиото днес Wink Това информативно.. да знаят мамите  Wink

Аз не бързам, когато можеш! Wink Hug

# 79
  • Sofia
Момичета, страхотни снимки!  bouquet
На следващо снимане ще се постарая да доведа и баткото на бебе Диана!

# 80
Zdraveite Ina,pozdraviavam Vi za silata koiato imate da se borite 8 godini s tazi kovarna bolest.Az sam maika na 4-godi6no momi4ence-Ivaila-Maria,koiato e s DCP s pridrujava6t WEST-sindrom i sam naiasno kolko silna i uporita maika triabva da bada za da pravia jivota na da6teri4kata po-lek i po-6tastliv.Ivaila ot samoto na4alo e s gar4ove,koito mnogo ni darpat nazad no nie ne se otkazvame,ve4e 2godini i polovina e na SABRIL kato prez tova vreme sme pili i KONVULEKS i sme pravili dva kursa na SINAKTEN-injekcii.Pravihme i dve transplantacii na stvolovi kletki,sled koeto gi spriaha,i v momenta sabirame parite za IZRAEL pri VASILIEV.Pi6a Vi za6toto va6ata iz4erpatelna publikacia sled zavra6taneto Vi ot Izrael mi be6e mnogo polezna za koeto blagodaria.Biahme odobreni za le4enie tam na 27 fevruari i na vtori mart podadoh molba v komisiata za le4enie na deca pri koeto vse o6te niamam otgovor i poehme ne6tata v na6i race makar i zakasniali za6toto imah naprazni nadejdi v na6ata,,PREKRASNA,,darjava.Molia se vse pak da uspeem da saberem pari4kite po-barzo za da mojem da zaminem i da opitame i tova le4enie.Mnogo se radvam 4e vie imate uspeh o6te parvia pat i se nadiavam sledva6tia da e po-goliam.Blagodaria vi o6te vednaj za informaciata i vi jelaia mnogo uspehi zanapred.

Моля, пишете на кирилица!!!

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 00:41 от Tatti

# 81
Първо към Ина - Ина, прекланям се сред волята ти да се бориш!  bouquet (Доста неща извън състоянието на Вики можеше да споменеш пред камерата на БТВ, ако те не са го отчаткали де) Извинявам се, че не дойдох да те поздравя лично.  Embarassed Късно се усетих, че голямата количка е тази на малката ти сладурка усмихната.  Heart Eyes
За всички, които бяха с фотоапарати в ръцете и огромна добрина в сърцето -   bouquet  bouquet  bouquet. Повечето от вас имат мъници, а в тази жега вместо да ги спасят снимахте и чакахте до тъмно да дойде всеки желаещ да задоволи и личната си суета (няма спор, че всички искаме да виждаме гарджетата си по възможно най-добрия начин и да радваме баби и дядовци с прекрасни фотоси на наследниците).  Wink
Дуци, Муцуна, Дамаянти, Лавендър, таткото, който беше наравно с вас, както и всички останали, които не разпознах и не свързах с профил във форума -  omm Flowers Bouquet

# 82
Всички снимки, които видях до сега са страхотни!  Hug Браво на фотографите, невероятни сте и имате големи сърца.

Ина, прекланям се пред борбеността и любовта ти, и искрено ви желая успех! Вики е едно прекрасно, слънчево дете!   bouquet  bouquet  bouquet

# 83
Привет и от мен! Ето някои от снимките от сесията в Борисовата градина. Аз съм жената на “таткото“  Simple Smile . Пишете ми на лични, как да ги пратя. http://www.flickr.com/photos/theophanya

# 84
  • София
Привет отново Simple Smile
Качих още снимки във фейсбук ето тук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=33265&id=1647760323&l=055c697bd5

Който си разпознае сладкишчето - нека ми пише на ЛС или скайп kokolaj118  Hug

# 85
Благодаря ви за милите думи към нас,както и за всичко останало ,което направихте и правите  bouquet  bouquet  bouquet
Днес в сметката на Вики има 13 180лв.,като Роси ми каза че още не са преведени доста пари,така че това сега го казвам само ориентировъчно,като междинен отчет Grinning

nina-ivaila ще ти пиша на ЛС,междувременно се радвам че съм помогнала,макар и с информация Hug

рони ,аз казах много неща,държах да се излъчи и частта в която казвам ,че Вики сега вижда пак заради много хора преди 4 години,но нищо не излъчиха Sad
Другия път да дойдеш да се запознаем,аз иначе съм веселяк човек и много приказвам Blush,та не се притеснявай Hug

# 86
Благодаря ви за милите думи към нас,както и за всичко останало ,което направихте и правите  bouquet  bouquet  bouquet
Днес в сметката на Вики има 13 180лв.,като Роси ми каза че още не са преведени доста пари,така че това сега го казвам само ориентировъчно,като междинен отчет Grinning

Ина,  Hug
Колко още средства са нужни?

# 87
Ами 9553 евро е курса,без път и престой.То за курса да съберем,другото ще го оправим някак Sad

# 88
  • sofia
Ами 9553 евро е курса,без път и престой.То за курса да съберем,другото ще го оправим някак Sad

Rolling Eyes

А и аз ли4но се надявам от сметката,която е ка4ена след новината в сайта на БТВ да има резултат Praynig

Реално ,така като смаятам грубо остават около 7 000 лв. без разходите ви за престоя,които реално ти не можеш да ползваш от сметката на Вики.Така ли е?

# 89
  • sofia
Събраните средства от Борисовата градина са 810 лв.

Общи условия

Активация на акаунт