Слънцезащитен крем за лице

• 129 581
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Аз дори екрана на Кларанс съм ползвала самостоятелно - лятото кожата ми се омазнява повече и само с него, без друг крем, ми е добре.

# 496
Аз винаги си слагам крем преди слънцезащитния и отгоре BB крем, за да туширам белия оттенък. Ужасно доволна съм от жълтия слънцезащитен на Missha All Around Safe Block Waterproof Sun. Съставът е точно такъв какъвто ми се иска.

Но са му вдигнали значително цената и сега се чудя дали да не го заменя с друг. Но къде пък отново ще си търся такъв добър състав. 

# 497
  • София
От миналата пролет, до сега ползвам слънцезащитен на БОЧКО с 50 фактор. Добър е! Преди съм ползвала на Avene, Bioderma, Vichy - същата работа вършат. Simple Smile

# 498
  • Сф
Мустела

# 499
От миналата пролет, до сега ползвам слънцезащитен на БОЧКО с 50 фактор. Добър е! Преди съм ползвала на Avene, Bioderma, Vichy - същата работа вършат. Simple Smile

Mазен ли се , оставя ли бели следи .? Бих ли могла да се намажа сутринта и да разчитам на него за под грим. ? Водоутойчив ли е ? Обмислям го за това лято  newsm78

# 500
  • Пловдив
Помните ли колко струваше екрана на clarins миналста година? В момента е с цена 78 лв... 30 мл слънцезащита за тези пари?! Имам спомен че беше към 50 лв преди.
Минала година май беше 76 лв,купувам го всяка година и все си е около тази цена Peace

# 501
Благодаря за отговорите, момичета  Peace
Значи ще си ползвам моя си крем под слънцезащитния.

Аз ползвах на Биодерма.
 Тук като отида в магазина и ми е трудно да чета, че е на норвежки и финландски Simple Smile

Дайте ми пример на крем за самостоятелно ползване?

# 502
Ужасно доволна съм от жълтия слънцезащитен на Missha All Around Safe Block Waterproof Sun. Съставът е точно такъв какъвто ми се иска.
Можеш ли да споделиш състава?  bouquet

# 503
Това, за което аз се сещам, е на Estee Lauder Daywear SPF50:

# 504
Аз тази година ползвах този продукт на Биодерма, също и лосиона за след слънце.
Общо взето съм доста бяла и искам да потъмнявам, а Биодермата само ме пазеше от слънцето, без да ми позволява да хвана тен, затова на 5-я ден се наложи да се мажа със зехтин Mr. Green
От зор да не остана по-назад Whistling
Иначе лосиона доста ми помагаше, че първият ден доста изгорях от зехтина, докато хвана метода за мазане Laughing
Тази година обаче няма да купувам Биодерма. Най-вероятно Piz Buin.

# 505
Ужасно доволна съм от жълтия слънцезащитен на Missha All Around Safe Block Waterproof Sun. Съставът е точно такъв какъвто ми се иска.
Можеш ли да споделиш състава?  bouquet

Разбира се! Simple Smile

Скрит текст:
Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Hexyl Laurate, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Sodium Chloride, Glycerin, Dimethicone/methicone copolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Silica, Dimethicone/Divinyldimethicone/Silsesquioxane Crosspolymer, Portulaca Oleracea Extract, Tocopheryl Acetate,Phellodendron Amurense Bark Extract, Glycine Soja Seed Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Rhus Semialata Gall Extract, Morus Alba Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethoxycaprylylsilane, Pueraria Lobata Root Extract, Morus Alba Fruit Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Oryza Sativa Extract, Lentinus Edodes Extract, Angelica Keiskei Leaf/stem Extract, Sodium Ascorbyl, Silk amino acids, Retinyl Palmitate, Panthenol, Arbutin, Sorbitan sesquioleate, Magnesium stearate, Beeswax, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Quaternium-18 bentonite, Disodium EDTA, Citric Acid, Methylparaben, Butylparaben, Chlorphenesin, Fragrance

Един единствен физичен UV филтър, без никакви химични. Но оставя много бяло и си мазничък.

# 506
Благодаря ти Hug  Аз от бялото бягам, понеже съм доста тъмна, но явно решението за мен е в по-нисък фактор и чадър или широкопола шапка  newsm78 На този всъщност и състава не ми допада особено, твърде много силикони са му натъпкали, пък и не само..

# 507
Това, за което аз се сещам, е на Estee Lauder Daywear SPF50:

gevestra, този има ли го в БГ? Мазен ли е много? Исках много да го видя, но в Германия не мога да го намеря. Аз последната годиина редувам тези двата

Сега съм си наумила да тествам тези

Под крема слагам хидратиращи серуми.

# 508
gevestra, този има ли го в БГ? Мазен ли е много?
Не зная дали го има тук, аз го ползвах миналата година и не помня от къде съм го купила, но не беше от България. Не е съвсем сух да ти кажа, на мен ми беше приятно сочен и лъсвах, но то си е въпрос на кожа. Моята е бяла със зачервявания и комбинирана, изгарям за няколко минути, a през лятото ставам като мазна мекичка.  Joy. Но аз предпочитам да знам, че кожата ми е добре защитена, да попивам с кърпички и да минавам с прозрачна пудра, отколкото да търся мат ефект цял ден от крем. Това все пак си е секреция, а ако не съм защитена, лошите последствия са дългосрочни.

# 509
Ясно, значи не е за мен, благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт