Слънцезащитен крем за лице

• 129 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • София
От миналата пролет, до сега ползвам слънцезащитен на БОЧКО с 50 фактор. Добър е! Преди съм ползвала на Avene, Bioderma, Vichy - същата работа вършат. Simple Smile

Mазен ли се , оставя ли бели следи .? Бих ли могла да се намажа сутринта и да разчитам на него за под грим. ? Водоутойчив ли е ? Обмислям го за това лято  newsm78

Нямам представа дали е водоутойчив. На мен не ми е мазен, но по цял ден съм с него и огоре ФДТ, пудра.........нямам проблеми. Е, в големите горещини леко лъсва лицето.

# 511
От миналата пролет, до сега ползвам слънцезащитен на БОЧКО с 50 фактор. Добър е! Преди съм ползвала на Avene, Bioderma, Vichy - същата работа вършат. Simple Smile

Mазен ли се , оставя ли бели следи .? Бих ли могла да се намажа сутринта и да разчитам на него за под грим. ? Водоутойчив ли е ? Обмислям го за това лято  newsm78
  bouquet мерси

Нямам представа дали е водоутойчив. На мен не ми е мазен, но по цял ден съм с него и огоре ФДТ, пудра.........нямам проблеми. Е, в големите горещини леко лъсва лицето.

# 512
Уау......те наистина били високи цените Shocked /макар, във Фрамар винаги да са завишени, но колкото и да е, не повече от 5-6 лв. ще е разликата Thinking
Аз имах няколко мостри и не съм гледала изобщо в аптеките кое колко струва Confused Вярно, че са по 150мл., не е като 40-50 мл., както при масовите....

Ами цената не е чак толкова зле. Щом е 150ml. си е напълно нормално. Емулсията на Aven, с която съм в момента е около 35лв., но пък е само 50ml. И аз ще си взема мостри да го пробвам, че авена малко ми мазнее  Peace

# 513
Днес дерматоложката ми спомена за слънцезащитни пудри на авен и биодерма (тя все тези марки ми споменава, защото работи с тях), които са с фактор 50+. Някои от вас ползвал ли е пудра с толкова висок фактор? Ще съм благодарна за отзиви.
Съжалявам, ако тук не е мястото за този въпрос, но ми се стори удачно да го спомена тук.

# 514
# 515
...които са крем-пудри и на мен лично са ми мазни и се стичат по лицето към средата на деня. Взела съм съм си тази година пудра на Bareminerals 30-ti faktor, която може да се нанася по всяко време.  Peace

# 516
*Biskvitka* аз видях, че ги има. Благодаря   bouquet Но въпросът ми беше дали някои ги е ползвал и дали е доволен  Peace

# 517
  • Велико Търново
Ох, извинявай, нещо не съм догледала.... ooooh! Да, ти хубаво си го написала .... Wink В отговор на въпроса ти - да, ползвала съм пудрата на SVR миналото лято ,но имах същото усещане като gevestra Confused , размених я...

# 518
Няма проблем  Simple Smile Аз от това точно се притеснявам..Ясно, ще мисля и други варианти като се има предвид, че дерматоложката ми каза, че трябва да бягам от слънцето като дявол от тамян  #2gunfire

# 519
  • София

Аз изобщо не съм доволна от Бочко. Взех го миналата година заради горещите препоръки от форума и за първи път от десетина години хванах тен и се сдобих с много нови петънца, което не ми се е случвало с нито един друг крем.  Crossing Arms

# 520
  • Пловдив
Пудрата от която съм доволна http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Strawberry-Pore-Magic-Cove … sh=item461bf9dd6b
Като цяло съм доволна от Азиатската козметика , препоръчвам също и този СС крем фактор 50+
http://www.ebay.com/itm/111250040124?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2648

# 521
  • София
Аз съм от много доволните от слънцезащитната пудра-крем за лице с 50 фактор. Hug

Употребих 2 опаковки SVR миналното лято, че и на плаж бях с тях Grinning. Бяха ми най-доброто попадение за красива кожа през лятото. Нанасям с четка. За целта специално и Сигма Ф80 си поръчах.
Това лято пак така.  Peace

# 522
А сега по повода за крем-пудрите на Авен, Биодерма и SVR - с мазничка кожа съм, много светла. Коя от трите според вас ще ми пасне най-добре? Все тъмни ми се виждат...

# 523
А сега по повода за крем-пудрите на Авен, Биодерма и SVR - с мазничка кожа съм, много светла. Коя от трите според вас ще ми пасне най-добре? Все тъмни ми се виждат...

Авен е най-хубава според мен
СВР има и ужасно светъл цвят /мога да ти пратя моята, малко ползвана е/, но много мазна и тежка; Биодерма е много тъмна /нея не съм я носила, само другите две/, Авен е по-средата - по-човешки цвят е светлият, но все пак е тъмен /за лятото бива/, и също е тежка, но не толкова много колкото СВР-то

# 524
  • София
gevestra може ли снимка на Bareminerals/на живо/ в търсене на такъв продукт съм.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт