Слънцезащитен крем за лице

• 129 586
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • В най - голямото село
Аз цяло лято миналата година ползвах пудрата на Биодeрма. Със смесена кожа съм и въпреки това съм много доволна.
След написаното от kopche , може да опитам и SVR.

# 526
  • София
Аз съм доволна и от bioderma, и avene. Svr не ми хареса въобще и ми е направо цяла.
Тази година и аз ще ползвам bareminerals и компактния фдт на Клиник even better, но той е с нисък фактор. Bioderma светлия цвят ми пасва чак след почивката Grinning

# 527
тази година съм с идеята да пробвам това:
http://www.shiseido.com/uv-protective-compact-foundation-spf-36/ … _color=00085_SP10

# 528
  • Бургас
Това е най-добрата слънцезащитна пудра!  Peace

О, и явно ще има нови цветове! Супер, че най-светлата ми беше леко тъмна миналото лято.

# 529
Това е най-добрата слънцезащитна пудра!  Peace

благодаря!   bouquet

# 530
Тея, значи на мен само SVR ще ми допадне май като нюанс, но явно тя е най-тежка Sad Като гледам хвалбите за Шисейдо обаче се замислям дали няма да се оръся именно за нея Simple Smile Благодаря за мненията!  Hug

# 531
  • София
Колкото пъти съм погледнала Шисейдо и при нас и по летищата в чужбина и козметични магазини и по намаления и пр. винаги ме е спирал тъмния цвят. Или само на такива попадах, но по-тъмни са от всичко носено от мен до сега.
Биодерма оранжавеят и дават гротескен ефект.
Ще пробвам Авен това лято, щом сте доволни.
Във Франция миналото лято видях крем пудрата слънцезащитна на Виши. Дано това лято я пуснат най-накрая и при нас. Любопитна съм. Thinking

# 532
gevestra може ли снимка на Bareminerals/на живо/ в търсене на такъв продукт съм.  bouquet
Аз хубаво я снимах, но имам проблеми с възстановяване на паролата в snimka.bg и не мога да кача снимките...
Не придава допълнително цвят, но не съм я тествала върху фон-дьо-тен а само върху дневен крем, не матира, финишът е сатенен. Притеснява ме количеството - само 4гр. е. Thinking
При мен изглежда така:
Скрит текст:

# 533
  • София
  bouquet
Physician's Formula-i herb разглеждам,имат няколко вида със слънцезащита. newsm78

# 534
Не мислите ли, че пудрата със слънцезащита не е достатъчна? Аз лично не бих разчитала само на нея... Дори и тези compacts, за които говорихме по-горе, са с по-скоро крем текстура. Но може би проблемът си е мой - че съм свикнала на кремовете и това ми се струва несериозно. Или вие отдолу слагате и крем (и има ли смисъл изобщо и двете неща да са със слънцезащита)? Любопитно ми е ако някой само с подобна пудра е изкарвал лятото да сподели   bouquet

# 535
при мен подобна пудра е допълващ продукт + матиране на кремовете със спф, които не винаги са леки
миналата година ползвах и пудра /баш пудра, не кремообразен фдт със спф/ със спф 25 на Мейбълин - не се предлага в Европа, поръчах я от ибей, но не матира добре и за това търся друга ; подобни пудри има и от азиатските марки

# 536
  • София
Hellinger,аз слагах крем/плантерс със защита/отгоре бб мейбълин 30 фактор и над него шисейдо пудрата 15фактор.Прекарвам повече време на слънце,на всички защитни пише да се подновяват на 2 часа.За това търся пудра.

# 537
Аз за матиране си ползвам обикновена пудра (между другото, матиращият на Sun Dance ми е супер лек и не лъсвам ужасно с него). Притеснява ме и друго нещо - то хубаво да се подновява на 2 часа, ама като се смесят два различни SPF продукта, дали не става мазало откъм химията? И без това слънцезащитните са тегави от тази гледна точка.

# 538
не съм се замисляла
по-скоро не ми е възможно да сменям крема през 2 часа - вместо това слагам пудрата

# 539
Ами ако някой с химични познания се намеси, ще е добре  newsm78 И аз в града не подновявам на два часа...

Общи условия

Активация на акаунт