Слънцезащитен крем за лице

• 129 597
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз като bubanka,няма как да сменям крем.
Тежат ми слънцезащитните,от svr миналата година се опъпчих жестоко,а беше за мазна кожа.
На шисейдо слънцезащитната пудра изчезна,от къде я купувате?

# 541
Миналата година я предлагаха в Сефора, мислех от там да я купя, не онлайн.
Тази година не съм гледала за нея все още, само я планирах като покупка.

# 542
  • София
Няма,само ФЮ има още но не ми харесва цената.

# 543
толкова трудно се наканвам да пазарувам офлайн, дано я заредят  Rolling Eyes

# 544
Аз сега ползвам този

но лицето става доста бяло от него, а и факторът е само 15. Иначе нямам проблеми да ми излизат пъпки, а съм с чувствителна кожа.

# 545
  • Plovdiv
*Biskvitka какви са цените на тези кремове?
Редактирам се видях ги във Фрамар,цените са им високи за мен.
Някакви отзиви за този крем,с доста добри характеристики е,а и цената е много добра
http://www.kozmetika.bg/show/BIOTRADE/59412_MELABEL-SUN-%D1%81%D … %B5%D0%BC-SPF-30/

Този крем, но SPF 50 го ползвах две години. Препоръча ми го дерматолог. Може да се каже, че е спасение за досадните тъмни петна, но много лъска и белее. Затова тази година ще пробвам нещо друго.

# 546
  • София
Не мислите ли, че пудрата със слънцезащита не е достатъчна? Аз лично не бих разчитала само на нея... Дори и тези compacts, за които говорихме по-горе, са с по-скоро крем текстура. Но може би проблемът си е мой - че съм свикнала на кремовете и това ми се струва несериозно. Или вие отдолу слагате и крем (и има ли смисъл изобщо и двете неща да са със слънцезащита)? Любопитно ми е ако някой само с подобна пудра е изкарвал лятото да сподели   bouquet
Ами аз съм го споделяла и по нагоре в темата и в предишната такава. Simple Smile

Миналото лято изкарах така и в офиса и на плажа.
Като принципно най-много държа на слънцезащитата в един крем и поставям това на първо място.
Това е причината да заобикалям козметиката на Нюкс примерно, защото освен един Екран Продижи-нещо си, друга слънцезащита в кремовете си не слагат и нямат друг крем с фактор например Wink.

Под крем пудрата слагах крем без фактор на Йогурт ъф Бългерия. Аква Експерта. Но не винаги.
Нанасях пудричката на равномерен слой върху лицето, оптимално пълно покритие с четката на Ебелин, ето тази:.
Нарочно подбрах снимката заедно с копието на Сигмата Ф80 за да се види разликата и да се отчете ефекта от нанасяне с едната и другата глава. Wink

# 547
Kopche, визирах конкретно пудра с SPF (като тази на Bare Minerals), а не крем пудрите на Биодерма и прочие Simple Smile Не разбирам от поста ти с какво точно си карала на плажа - крем пудра или пудра?

# 548
  • София
Крем пудра. Peace

# 549
Ясно, не си ме разбрала май - говорех за пудрите, но все пак мерси Simple Smile  Аз се навих все пак да пробвам корейската от по-горе (розовото топче) и ако ме огрее тези дни я поръчвам, но определено ще слагам и крем отдолу Simple Smile Дано не стане мазало.

# 550
  • София
Явно от формулировката на въпроса останах с впечатлението, че се съмняваш в ефикасността- дори на крем пудрите.
Не мислите ли, че пудрата със слънцезащита не е достатъчна? Аз лично не бих разчитала само на нея... Дори и тези compacts, за които говорихме по-горе, са с по-скоро крем текстура. Но може би проблемът си е мой - че съм свикнала на кремовете и това ми се струва несериозно. Или вие отдолу слагате и крем (и има ли смисъл изобщо и двете неща да са със слънцезащита)? Любопитно ми е ако някой само с подобна пудра е изкарвал лятото да сподели   bouquet
Но, все пак се надявам се да съм била полезна на другите, които са били в размисъл по този въпрос. Wink

# 551
Не, за крем-пудрите не се съмнявам. Имах едно компактно ББ с фактор и миналото лято беше проверено - след един доста слънчасващ ден бях позачервена по линията на косата - точно докъдето нанасях продукта. Навсякъде другаде ме беше опазило Simple Smile Затова и предполагам крем-пудрите от слънцезащитните серии ще действат по същия начин.

# 552
Мацки, помогнете ми. baby_neutral
До края на април ще ползвам избелващия серум на биодерма. Знам, че е късно вече за него, но петната ми са съвсем съвсем пресни и предполагам ще се повлияят поне малко. Имам два слънцезащитни крема от, които съм доволна, но са с фактор 30. Единия е на Авен, другия на Акникеър. Може би трябва да взема нещо с фактор 50. Но какво?
Спряла съм се на слънцезащитен матиращ флуид Юсерин с фактор 50. Моля ако някой го е ползвал да сподели.  baby_neutral
И още нещо- не помня в коя тема го четох, но наистина ли няма голяма разлика дали фактора е 30 или 50? Rolling Eyes
Слънцето така или иначе го избягвам вече. Моите кремчета с 30 фактор няма ли да ми свършат работа?

# 553
Мацки, помогнете ми. baby_neutral
До края на април ще ползвам избелващия серум на биодерма. Знам, че е късно вече за него, но петната ми са съвсем съвсем пресни и предполагам ще се повлияят поне малко. Имам два слънцезащитни крема от, които съм доволна, но са с фактор 30. Единия е на Авен, другия на Акникеър. Може би трябва да взема нещо с фактор 50. Но какво?
Спряла съм се на слънцезащитен матиращ флуид Юсерин с фактор 50. Моля ако някой го е ползвал да сподели.  baby_neutral
И още нещо- не помня в коя тема го четох, но наистина ли няма голяма разлика дали фактора е 30 или 50? Rolling Eyes
Слънцето така или иначе го избягвам вече. Моите кремчета с 30 фактор няма ли да ми свършат работа?

И преди съм писала за Юсерин - ползвала съм 2 слънцезащитни крема за лице на марката и са ужасни - нанасят се добре, не оставят бели следи (те са жълти в тубичката), но са много много мазни след това (5 мин след нанасяне, ако си пипна лицето, все едно пипам олио). А кожата ми не е мазна по принцип, така че не препоръчвам...

# 554
  • Австрия
Мацки, помогнете ми.

Мики, от слънцезащитните продукти на Eucerin имам опит само с този крем за лице:

Скрит текст:

Слънцезащитният му фактор е 50, тониран крем за лице. На мен цветът ми пасна през лятото и кремът ми допадна  Peace
Друг крем за лице с добра слънцезащита, от който съм изключително доволна (аз имам нещо между петънца и лунички по лицето, които чрез слънцето се засилват, затова слънцезащитата в бялата и деко-козметика ми е важна) е на Clinique със слънцезащ. фактор 40 - добре се разнася по лицето, попива сравнително бързо, не стои никак мазен и не оставя бели следи. И най-важното - предпазва добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт