Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

Аз да се "похваля", че съм с алергична кашлица.

За кръщенето- и аз като Мънки и Окич искам да минем с по-малко и не съм привърженик на софрите, но родата (по-скоро свекърите и кума без хапване не могат). А да ги карам те да поемат сметката не ми се иска. Ще се оправим, само тати да има работа все така.

Ето снимки на столчето.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=247890&l=982a50a91e&am … d=100000438374564

Елия много му се кефи. А по инструкция трябвало да се монтира посредата на задната седалка, защото там било най-безопасното място. Та ми отпада купуването на не знам как се казва (онова дето се закача за предната седалка с джобчетата).

И ето 2 снимки от рода "1 година по-късно" http://www.facebook.com/photo.php?pid=247890&l=982a50a91e&am … d=100000438374564

Хайде аз отивам да готвя

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 16:07 от ~Elg~

# 61
оки4 тук има голям избор на рок-бодита,тениски и каквото ти душа иска!8)
http://www.rocklandbg.com/

# 62
Здравейте мацки.

Елвинг дано се разминете леко Praynig

Животинче знам че не ти е леко мила, дано се оправи детенце бързо и скоро да дойде периода в който няма да се сещаш, какво са болести.

Ели честито столче, страхотно е.

Нашето кръщене на Яна си беше скромно, само с кръстниците, но на Боян беше голямо, но пак в къщи. Имах сладки, соленки, малко мезета и стана много добре.

Благодаря ви момичета за подкрепата. Аз знам че Яна от мен има нужда, но милото ако го видите как се радва на всяка птичка, коте и тн. като не виждало е. Притеснява ме че няма никакви контакти, тя и на свеки три седмици да я докосне не и даде.

Забравих да честитя и новата работа на СЗА (дано бе съм объркала), страхотно звучи, дано всичко да ти е супер.

Какво още беше newsm78, ми май е това Hug

# 63
оки4 тук има голям избор на рок-бодита,тениски и каквото ти душа иска!  Sunglasses
http://www.rocklandbg.com/

Хм,защо ми излиза два пъти съобщението.. newsm78

# 64
  • Варна
Нищо не съм чела Sad  
Танчето Т се обади, че днес ще е в Борисовата. Ния спи и като стане и ние потегляме натам. Не го броя за организиране на среща, естествено, но ако на някой му е на път - да заповяда.  За срещата - четвъртък към 10 или петък следобед??? Още се уговарям с шефа ми кога да се видим и не мога да кажа 100% конкретни ден и час Sad  Брей, голяма лудница - не мога да насмогна със 100 задачи и приятели за 10 дена  Embarassed  
А в събота ще има пак фотосесии в Борисовата на лилиите от 16ч.  Аз смятам да се завъртя натам, дори и да съм без малката.
Пускам сега, за да има време за реакция за днес, пък после ще се уговаряме  Peace

# 65
  • София
Ох, ама съм глупчо, забравих да благодаря на Тони за снимките на терасата.  ooooh! Тони, зло да те забрави Simple Smile
Много добре сте го направили наистина, а и не променя фасадата. Което си е доста важно.
Аз преди няколко месеца беснях, срещу едни съседи, които си усвоиха балкона в чисто новата ни кооперация и интересната архитектура отиде на кино. Много ме хвана яд и все още се чудя дали да не подам жалба, ама пусто, нали все гледам да избягвам конфликти с хора, които малко или много са част от средата...

Шу, много добре те разбирам по отношение на вниманието към детето. Аз е момента също съм в подобни размисли...
Тези дни, като е болен, аз работя от вкъщи. ама то детето болно, не болно си иска внимание. И аз се разкъсвам. Накрая нито работата свършена като хората, нито на него съм обърнала внимание... За домакинството да не говорим  Tired

П.П Столчето на Ели не го виждам Sad и 2та линка ми отварят 1 и съща снимка.

# 66
  • София
Нинче, Калин първо катереше с пълзене и за ръка, а от скоро - като се държи за перилата. Сам се научи.
За махането на памперса, не го планирам тази година, с мокет сме  Mr. Green Живот и здраве, другата пролет, ако не си покаже по-рано, де. Иначе гърнето си харесва, пишка си често там, но рядко казва сам (само за акане).
Терасата тук е до коляно и никога не го пускам навън  Rolling Eyes

Окич, ще обясниш ли за диоптрите на Мария  Shocked Нищо не разбрах  newsm78

в НА ТЪМНО (София) имаше бодита и суичъри с качулка "метълски", тениски не видях, но може да са докарали, де  Peace Информацията е към 24.05.

За средата, аз пък се тормозя, че неволно лишихме детето от читави съвременни площадки за игра... въобще от площадки и места за игра, бих казала...

# 67
Бухта, за това ли иде реч?!
Благотворително - за Вики!

# 68
  • София
Тони, това е  Peace Ние ще пропуснем този път  Sad И Бухта ще я изпуснем пак...  Confused Tired За да ми е още по-спокойно, се оказва ,че в групата на Ивайло пак има скарлатина  ooooh! , педито ме успокои, че толкова скоро не може да го повтори, ама ми е натопорчено  Crazy  Rolling Eyes
Все забрявам - много е хубава блузката на Митето, Металика са ми по на сърце от АС/ДС   Blush Отивам да разглеждам другите. Може и ние да се уредим с нещо  Simple Smile
Окич, къде и защо сте правили разширяване на зениците? Профилактичен преглед по ЗК май няма?  Rolling Eyes Аз Иво го заведох за първи път но очен миналата година  Embarassed , а Алекс освен за ретинопатията на друго не е минавал  Rolling Eyes

# 69
Имам си вече ходещо момиченце newsm68, най-после се престраши да се пусне Simple Smile. Е, видя, че не е толкова страшно и един час по-късно вече почти тичаше Simple Smile. Тя самата също е много доволна от себе си и много се радва и смее Grinning. Утре ще правим прощъпулник Simple Smile

Hug Elwing.  jivotinche, бързо да се оправят малчовците

# 70
Привет!

Еля, честито ви столче! Вие скоро не купувахте ли  newsm78  Ама нещо странно ми звучи това, че се монтирало по средата, за пръв път чувам за такъв вариант  newsm78 А и аз знам, че там по принцип си е най-опасно, ама знам ли, явно е преценено, предполагам, че внимателно сте изчели инструкциите?

За кръщенето - ние също го направихме с минимум разходи.Според  мен също е важен самият ритуал, а напоследък забелязвам накаква тенденция, че повече се набляга на всичко останало и хората се изхвърлят. Ние отидохме в заведението, което ни е в парка(и църквата е там), но не е имало куверти и трапези, просто всеки си поръча, каквото искаше, предимно разни палачинки, мелби и т.н., че беше следобедно време.А и бяхме само ние, майка ми и свекърите, че си бяха в БГ по това време. Кръстник беше брат ми ( Никол също я кръсти той), а и не си спомням на него нещо да сме му подарявали  Crazy Разходите обаче си ги поехме ние, не сме го карали да купува дрехи и т.н. Та така, всякак може, зависи от възможностите и желанието, в крайна сметка вие си решавате, родата може много неща да иска.

За катеренето - София онзи ден сама се качи по една пързалка, ама не по стълбите, а по рампата.Изобщо без да я докосна нито веднъж .А днес се качи по едни стълбички отстрани на църквата, пак сама, като се държеше за парапета отстрани. А вчера няма да ви казвам как съм прекосила площадката за секунди, като я видях покатерена на стълбите към сцената, които дори нямат парапет,лошо ми стана.

Памперс не мисля това лято да сваляме.Тя си ползва гърнето от вр.на вр., ама е далеч още от гащите  Mr. Green Иначе ми отиват по 3 на ден.

За думичките - то мина вече темата, де, ама Бодливка много добре го беше казала  Peace С Никол ако съм се шашкала( ама не си спомням), сега изобщо не се притеснявам. Тя София сигурно казва 3-4 думи най-много, пък животни изобщо не ще да имитира  Crazy А 30 думи според мен е пълен абсурд  Crazy

Щях да пиша и за спорта, въпреки, че тази тема пък отдавна мина, ама тогава наистина си помислих, че някой на майтап го каза  Grinning Какъв спорт на 1 г., бе мацки  Crazy Те още не знаят къде какво им се намира( образно казано)  Laughing Наистина преди 4-5 г. е рано.

Хоп...събуди се звяра  Grinning

# 71
Днес съм направо скапана! Митко от 6 ме е задърпал да излизаме (носи ми неговите обувки, моите, тези на баба му, тегли ме за пръста към входната врата и накрая горко се разрида, че такава глупава майка му се е паднала и не го разбира) и към 9 се предадох! От сутринта съм на крак и почти целия ден - в Борисовата, той спа 2 пъти, ама аз нямаше как да се просна на някоя пейка (не, че не ми се искаше!).
Но се видяхме с Бухта и малката сладурка Ния! Видях и най-смешния вуйчо - Ния се заливаше от смях само като го погледне. Бухта, успокой момчето, не е той смешен, а просто явно ще става Любим роднина! Аз така съм реагирала на едната си леля и в момента връзката ми с нея е много силна - повече от леля, сестра и приятелка едновременно! Митко си показа част от номерата, другата запази за утре - пак мисля да кръстосвам Борисовата, но следобяд ще бягам от слончето, че има едни джипове с акумулатор - като хипнотизиран е от тях и не мога да го откъсна. Той в Хасково успя да пробие при дядо си и покара един такъв, но без педал (монетата директно активира моторчето) и беше много доволен, но тези са за по-големички деца.

Elwing , хайде вече оздравявайте! На някакви коки ли ще се давате??? Преборвайте ги бързо и да не повтарят!

jivotinche, и вие по-скоро да оздравявате! За конюктивита не е зле да се консултирате с очен какви точно капки да капете, че са доста упорити тези гадове. За бебета изписват Тобрин обикновено, но може да има и нещо друго.

Шу
, Митко не е само с мен през цялото време (живеем с баба му, леля му идва да го види от време на време, братовчедите му също), но ела да видиш какво се случва вечер (понякога и през деня) - не дава на никой да го гушне, нахрани или занимава. Трябва да съм аз. Днес всички решиха да му се обиждат, че плаче, та и вечерта не успях да си почина.

За кръщенето да си кажа - ние го правихме голямо, но съчетахме и първи рожден ден. Идеята на мъжа ми беше да повторим сватбата - кръстихме го там, където се венчахме и после се черпихме в същата кръчма. Само гостите бяха по-различни. В ресторанта бяхме не на отделни порции, а на плата тип шведска маса (и китайско като готвено). Накрая даже остана, та можехме да минем и по-тънко. В крайна сметка ни се върза около 300, но не съжалявам. За следващите рождени дни, които ще са в по-съзнателна възраст може би ще е на клубче.

# 72
  • Варна
Мечо Пуух, честито ходещи крачета. Както казват - само напред да я водят малката кукла!
Елуинг, и аз казвам така - хайде, оздравявайте вече!!! Между другото, благодаря ти за мнението за високата температура. Вече 4то денонощие не се е повторило, както и нищичко друго не се е проявило. Изумена работа. Ще питам педиатърката като отидем в края на месеца. Но както казваш, чак път толкова много от прегряване... И още нещо между другото - направих номера на свекър ти (това с подпалването). И сега, вместо да се пържим на плажа този уикенд, ще боядисвамеееее...

# 73
  • Варна
Тони, да, за това иде реч.
Елвинг,  Hug , то пък не се свърши при вас Sad  Хайде да се оправят вече и цяло лято поне здрави и весели. Ако може, и до другото.  jivotinche, дано и при вас мине бързо периода на адаптация и спре да боледува Тошко!
На всички с други поводи - честито Simple Smile

Хехе, Танче, той брат ми винаги е бил цар с децата. Навремето все го майтапех, че моите ще му ги дам той да ги гледа, а той ме юркаше, че нямало да искат да се върнат. (като нищо, майтапа настрана). Та смехът продължи още известно време ...  А от на Митака номерата нищо не видях аз, освен скоростни отсечки в неочаквана посока  Mr. Green , такъв кротуш и послуш!!! А нашата Ния е станала просякиня от класа, ужас  ooooh! ooooh! Като палестинско сираче, как не му стана лошо на това дете да ходи и да проси и да набива..... солетиии, бананиии, какво ли не беше. Ще умра от срам някой ден. Да не говорим, че си изпросва неща, дето не трябва да ги яде от хора, дето не питат и дават.   Thinking

Аз в четвъртък в 15ч. имам работа в района на Хилтън. Ако там е по-удобно за среща - да се уговорим? Надявам се да приключа за час-два. Така че мога да се включа към 4-5 ч., ако не се усложни нещо ситуацията. Преди това не знам дали ще успеем - днес Ния спа от 12 до 14 ч. Ако не - в петък в Борисовата? Утре вече го нафрашкахме със задачи. Казвайте на вас как ви е удобно.

Ой, сега прочетох - Ивема, дано е било нещо безобидно, а за подпалването ... ами леко боядисване. Онзи ден и аз забравих котлон, но слава Богу празен и слаб ..... Лоша работа, но се случва, важното е да сте здрави.

# 74
  • София
Добро утро и от нас!

Имам едно малко въпросче към софийските мами: слагате ли на малчовците наколенки и откъде сте ги купили?

Общи условия

Активация на акаунт