Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Глафира - аз слагам откак проходи сам - от Джъмбо - струват 2лв ако не се лъжа.  Peace
Бухта - аз утре мисля до офиса да слизам сутринта за един час, точно до Борисовата е. Ако е следобед към Хилтън, ще видя дали ще мога да изляза 2ри път, че сме на кухня вече и трябва да я вземам към обед. Т.е. не става да остана за целия ден в центъра. Иначе за петък - когато се уговорите, ще се постарая да дойдем.

Скорошно оздравяване на всички болнички пожелавам. Много станахте напоследък.. Sad

Карам "напряко", че снощи пак заспах към 12ч заради семейни разправии и смятам да се изнасям навън с Миро след малко да се разсея, че после ще е жега.

Слънчев и усмихнат ден на всички!  Hug

# 76
Здравейте,

Елия си спа цяла нощ в креватчето. Явно му е топло на детето и си спа отвита.

Никита- мерси за столчето. Казах, че ще купуваме, но събирахме парите, че то бая скъпо ни дойде.
А инае, изчетохме всичко, гледахме всички видеа и по-средата (ако има такава възможност колата), би било добре да се монтира. Дано не ни се налага да го пробваме колко е сигурно.

Аз отивам едно тото да пусна, приятни разходки.

# 77
  • София
Добро утро!

jivotinche, и вие по-скоро да оздравявате! За конюктивита не е зле да се консултирате с очен какви точно капки да капете, че са доста упорити тези гадове. За бебета изписват Тобрин обикновено, но може да има и нещо друго.

Ами ние като ходихме в спешното, доктора ни изписа Тобрадекс. Аз слагах 2 пъти и вече е ок. Довечера ще ходим при личната и ще видим тя какво ще каже, но според мен вече му е ок окото.

Ох, как ви завиждам за разходките... Ние сме закотвени в къщи, тъй като аз трябва да работя, а тъпия ми лаптоп е с прецакана батерия и даже не мога да слезна пред блока Sad Но пък дребния си спи следобедния съм в количката на балкона, на сянка  Sunglasses

Лек ден на всички!

# 78
  • София
А за днес следобед имаше ли варианти за някаква среща? Съвсем се обърках... кой ден сме и кога на кой е възможно...
Ако не пътуваме четвъртък и петък мога следобед. Има шанс да си уредим превоз до морето с кола със столче fingerscrossed
Мерси за линковете за рокерските бодита!
За очния лекар- педиатърката ми даде направление, защото й казах че аз съм била с диоптри и проблеми. Сякаш малко преувеличих за проблемите в разказа ми, но целта беше да взема направление. Въобще не очаквах при Мария да има нещо нередно. Значи на първото водене лекарката видя проблема и ни каза да вземем капки , да й капя 3 пъти през половин час и да я заведем пак, защото трябвало най- добре да се види на разширена зеница. Оказа се че има диоптър разлика между двете очи и този диоптър е над допустимото. За деца на тяхната възраст било нормално диоптрите да са до 2, а Мария има на едното 2, а на другото 3. Ако била някаква голяма разлика от рода на 2-3 диоптъра между очите веднага трябвало да сложи очила, но за сега чакаме да порасне-есента-пролетта. При Светла Русева я водих в 3-та градска болница, която май се води някаква кардиологочна- около кино Арена Запад се намира.
Честита самостоятелна походка на Тия и на Яна!

# 79
  • София
 Все по-рядко успявам да пиша, но покрай работата, хубавото време и вечно залепения за мен Тео хич не ми остава време за форума. Много ми се ще да се изкажа по всички разисквани теми и въпроси, но нямам толкоз време затова по-набързо ще карам

Coco M@demoiselle, честити ходещи крачета и от мен
 Честито и на всички останали с поводи, на които съм пропуснала да честитя през изминалите дни  Hug

Elwing, jivotinche, мноооого силна прегръдка  Hug за малките ви юначета - милите дечица, изтормозиха се с тези болести  Sad Искрено се надявам, че това им е за последно тази година  Praynig
 Относно капките - Тобрин и Тобрадекс е едно и също, просто първото е българския вариант и е малко по-евтино. На Тео като му слагах беше борба свободен стил вкъщи, та знам от опит какво е и не го пожелавам на никого ooooh!

Шу, винаги ще има моменти, в които за да зарадваме едното дете ще се наложи да ощетим от нещо другото - кофти е, но е факт. Най-важното е, че е с теб детето.

`Кафе с мед`, здраво да я намачкаш твоята красива маймунка, много се смях с нея

oki4, аз докато ти отговоря ти сигурно си си поръчала столче  Embarassed Кода за отстъпка няма краен срок (или поне немците нищо не ми казаха, като ми тго предоставиха), а доставката е 15.95€  Ако не си поръчвала от Тойс-а досега може да ползваш и код за нов слиент, който е за 10€ оттстъпка. Ако пък се включиш в обща поръчка ще дадеш само 3€ за доставка, а понякога се случва и да има обща поръчка с 10% отстъпка. Конкретно от двете столчета, които си показала аз също съм за Рьомер, въпреки че Тео също ползва Макси-Кози, но това
 На очен лекар може да я заведеш Мария и в детската оптика на Мария Луиза. Имам телефон на един добър офталмолог, който доскоро работеше в една частна клиника и мога да ти го дам.

За срещата и аз се поомешах. За мен е по-удобно сутрин и мога да остана до 16.00 следобед, та в този случай за утре отпадаме  Sad. Остава петък - аз директно ще отида в Борисовата от сутринта, пък ако дойде компания - дойде, ако ли не ще обикаляме сами с дундьото. Ако някой ще идва и иска телефона ми да ми пише на ЛС

Много благодаря на всички за милите думи и хвалебствията по адрес на Ники, въпреки че той не ги заслужава особено напоследък.

Ох, излизаме, че детето пощуря тотално. Приятни разходки ан всички

# 80
Oki4, много интересно това за диоптрите. Не го знаех. И в крайна сметка сега сте добре, нали? В смисъл, че не ви трябват очила.. Или аз нещо не разбрах. (тия дни май всички са много объркани и неразбрали  Mr. Green )

За срещата - чак ме замислихте за днес следобед, че е май по-хладно от вчера. Даже сега на площадката е ОК, а като излязохме в 9,30 бях настръхнала. Аз ще откарам до към 8ч сигурно, че съм с градскОтО транспорт. Ама чакам да потвърдите, де  Mr. Green

Coco,  честито прохождане!

Май още пропускам, ама ми е едно замаено днес.. Sad

# 81
Здравейте мацки!

Мислих , че няма да мога днес да се разпиша щото спирам БТК - интернета!   Party Просто са  отврат!
Люлин нет -  новата фирма,  не знам кога ще може да ни пусне кабел! Та така може и трайно да зачезна !  Laughing

Четох 2 стр. назад и разбрах за среща в Борисовата- ако е в петък  може и ние да се включим като специално искам да се запозная с Бухта и със сладката Ния!  Peace

veroniki - бързо ми пусни тел на ЛС , че да ти се обадя да си джиткаме заедно цял ден! И аз мога още от сутринта да дойда!  Crazy

Вчера цял ден бях в Люлин до 19ч !  ooooh!  Бяхме само с Роси, щото тя ме осведомява кво се случва в темата, та така не изпускам най-важното!

Анче , точно  вчера щях да ти се обаждам да дойдеш да се видиме и тя Роси каза,  че батко ви е болен отново!  Sad  Прегръдки на теб и бързо да оздравявате !  Hug Много ми е жал така!

jivotinche- и вие  да сте здравички  и  да няма вече такива неприятни моменти!

Тони , мерси за милите думи! Наистина съжалявам че не можахме на наша територия да се видим, ама вие като идвате за малко на Банкя , то наистина кое по напред! Знам как е! А на срещата  пък изобщо нямаше вариянт да дойдем   и така си отидохте без да се видим! Нищо де надявам се скоро пак да си дойдете и тогава непременно ще  си направим среща!  Wink  

Шуши 13 , огромна прегръдка на Мария и на теб мила!  Heart Eyes По - добре ли сте? Не искам да си представям какво ти е било!  Cry Надявам се да не остане белег на прекрасното лице на малкото бонбонче , ама ти все пак с лекар говори и мисля , че с кремове всичко ще е ок!  Hug

Ставам мацки и до скоро!

# 82
  • София
Привет!
Честити ходещи крачета на Тия!  Hug
Ивема, хубавото е, че не е вдигал баткото повече Т  Praynig Hug И за другото пак е бил малкият дявол.
Диди, не баткото, а Алекс е болен  Sad При това сега е най-зле от всички пъти до момента. През 4-5ч вдига по 38-38.8-39.8  Shocked  Tired , не можем по 2ч да я свалим, денонощно. Направо съм на автопилот вече. А хем пие АБ... Просто ужас. Ангините се оказаха моят кошмар. Дано само да не е от децата, които често карат, защото ще се гръмна...

# 83
  • Варна
Ами добре, хайде тогава петък сутрин в Борисовата. Моята дребла сега още спи, вчера пък на обяд заспа  -всеки ден различно. Но ще гледам да я подбера като закуси в петък и ще импровизирам на място. Вероник, аз искам телефонче Simple Smile  
22, не знам ще успеем ли утре сутрин да я изведем, ако искаш да разменим телефони на лични, пък както дойде. А ако успееш за петък, ще е супер Simple Smile Само на Оки4 засега май не й е удобно сутринта Sad  Няма ли шанс да го наместиш?

Аз от два дни се боря със сервизи за фотоапарати и вече съм....   Rage Накрая ще грабна отвертката сама.

# 84
  • София
Идвам и аз в петък Laughing Към колко ще сте се там? Имам телефона на вероники. Аз исках следобед, защото взимам кухня, но чак пък толкова не е задъжително да я взема.
А то и една кухня ooooh! Ама не се оплаквам де, поне от супа винаги й давам, на кремчетата слагам плод, ако не са какаови... За другото- непременно добавям и ползвам минимални части, само за вкус. Ами то 3 от 4-те месни дни е ядене с кайма, и то 2-3 малки топченца. Първо, че не искам да й давам нещо, което се не знае какво е и второ- това количество месо определено не е около50 гр.. И си мисля, че поголомното боледуване на  децата по ясли и градини няма как да не стане- с тази храна, съдържаща минимални количества от нужните им яйце, месо, мляко отслабва и имунитет и организъм... Но това е положението.

# 85
Аз за петък мога да съм към 9,30-10ч там. За да мога поне час-два да откараме и после да се върна за кухнята.

Оки4, много тъпо т'ва за кухнята. Аз от Ян Бибиян съм много доволна. Записах до до 25ти, че после мацката в пункта щяла да води детето си на море. А и ние нали уж ще ходим в началото на другия месец, ако не закъснеят много мойте в офиса. И аз не съм чувала много добри отзиви за повечето държавни кухни. По-скоро мненията са в двата полюса и много малко по средата.  Rolling Eyes

# 86
Ей, супер момичета, много готино се заформя!

Роси, по извинителни причини няма да дойде!

Вероничка, ами да имам ти тел , ама само домашния, а има вероятност утре да не мога да ползвам дом. тел и за  това мила ти исках и мобилния!  Peace

Дам  Thinking и аз май към 9.30 мога, та мъжо да ме натовари на метрото в люлин и пристигам, даже като се замисля аз май и в 9 ще съм там!  Wink

Зеленко, айде и ти ! Кога ще идваш насам?

# 87
  • София
Еее момичета, гледам заформи се пак хубава срещичка Simple Smile

За жалост няма да можем да се включим, че ще пътуваме извън София. Както ни майтапят приятлите тук играем си на ластик - все към Варна отпрашваме, ама не стигаме и се връщаме - репетираме за пътя до морето  Joy Та след Априлци, сега ще сме във великотърновско село и после вече Варна - живот и здраве.

Бухта сега ще ви изпуснам с Ния, но се надявам на ваш терен да успеем да се видим. Може да ми споделиш телефон на ЛС, че нямам контактите на никоя от варненската тайфа.

Иначе ние си имаме малко киселяче, но явно зъбите ни мъчат доста. Но като чета за болничките направо ми се свива душичката. Дано бърза да се оправят всичките, че и майките им да вземат малко въздух. Elwing, Jivotinche наистина много ви се насъбра напоследък.

Окич аз и преди съм писала за нашите очни прегледи, както и че съм много доволна от лекарите и отношението. Ние ходихме в Детски очен кабинет към Александровкса (мисля, че ви е доста по-близо от 3-та градска) Та там никога не са ни карали сами да разширяваме зениците на Бибата, а всеки път са й го правили. Просто те слагаха капките, ние си засичахме времето и пак влизахме и така..... А веднъж ни изписаха капки за зачервени очи... е не успях изобщо да ги сложа. Добре че се оправиха от само себе си... Затуй не се и включих със съвет на въпроса ти. Та мисълта ми беше, ако искаш мога да ти дам коордианти - работят с направление, но трябва по-раничко да си запишеш час - приемат само сутрин. Дано Мария да го израсте този проблем. И на нас ни казаха, че два диоптъра дълекогледство е нормалното за въсрастта им.

Хайде стига толкова от мен. Хубав следобед и разходки на всички

# 88
  • София
 И Тео напоследък всеки ден му е различен. Уж беше почнал да спи по веднъж дневно, след като се наобядва, а напоследък пак почна да заспива към 10.30 - 11.00 часа и после ако не спи още веднъж вечер е кошмарен  ooooh! Вчера пък като откърти следобед и пак взимахме батко му късно от градина, но този път поне не беше последен.
 22, много ще ми е драго да се видим и с теб най-накрая. Аз се надявам най-късно в 10.00 часа де сме в Борисовата,

Elwing, много ми домъчня и за теб, и за Алекс  spoko

oki4, ако имате нужда от столче за Марияq докато си купите ново, мога да ти дам старото на Ники. То е най-обикновено 0-18кг. с две позиции, няма да го откриеш по краш тестовете, но вършr работа. Френско е на фирмата Sprint (която на мен нищо не ми говори).

# 89
  • София
О, вероники, мерси много! За съжаление не ни е само столчето проблема (...или оправданието).
Мерси много за предложените лекари! Русева, при която ходихме също ми казаха, че добра. Но като тръгнем за второ мнение есента- ще пиша да ми дадете на вашите координатите.
Хайде- стига толкова за днес викам, че не искам да бия редкорда по постове на Животинче от онзи ден  Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт