Aааа, и Кали никога не е ползвала биба. Дори и в самото начало не искаше!
22, дано Миро се оправи бързо! Много е кофти това с температурата!
И Ники не е искал никога биба (макар че имаше един период от около 2-3 седмици, в който успявах да му я пробутам, тъй като тогава не щеше да заспива на гърда, но той много бързо се усети как да я хваща и да я хвърля и с това приключиха опитите ни за биба). Аз се чудех как ще заспива без гърда като тръгна на работа, но няма проблем - заспива гушнал телефона на майка ми на песента на Елвис Suspisious Minds
Ходят да почиват някъде другаде ли тез' всичките хора? Представям си каква е гледката - нещо като плажа през зимата - няма ниииикой.... 

Ние лекуваме конюктивит, голям зор е слагането на капките. 
Днес ходихме да ни слагат Синфлорикс, док ни видя и ме успокои в общи линии. Ако били коки щяло да има жълто-зелени обилни секрети, каквито ние нямаме. Срив за толкова кратко време нямало как да се получи. Вероятно е замърсено от първото око, щото тя много ги търка, и става дума за чувствителна лигавица-било често срещано. Каза ми да спра капките, щото и ние като при Елвинг пищим от щипещия илач. Пък и нямало сми да го мъча.
. После се запознах с една полякиня, майка от училището. Тя ме заговори де. Помогнахме и на баткото да се оправи за футбола и пак трябваше да обяснявам на децата, защо е така ръката на Яна и че не е с 6 пръста 
Не го пожелавам на никого, голям е ужас. И Никол ми е вдигала високи Т, но 40 не е стигала. Тя от сутринта си поддържа около 38 Т, която за пръв път почти не се повлия от Панадола. Свали я с Хексалгин и топене в леген с хладка вода. Бяхме пак при педи, която потвърди, че вс. е от гърлото, пуснахме пак ПКК - някои от стойностите говорили и за вероятна бактериална инфекция, но не беше убедена и за вс. случай ни прати пак на УНГ и за второ мнение, защото не искаше да даваме АБ. Айде пак търчим до ИСУЛ при моят доктор за ухото, който се слави за много добър (дано
) Той потвърди вирусната ангина и напълно изключи бактериална инф. и той също е на мнение, че не е за АБ. София обаче се съдра от рев, естествено, повърна заради мазането на гърлото с Гранофурин, та трябваше пак да я мажем, изобщо направихме мазало в кабинета, ама човекът беше супер търпелив. Та така...сега спинка, уж е свалила Т, ама аз съм в тихо очакване на евентуална кошмарна нощ.
Не знам вече какви мерки да взимам...
Прегръдки от нас!
22, кураж и за теб, мила! 
) Аз станах малко разногледа, защото бях с двете девойки, а каката се нуждае даже от по-зорко наблюдение отколкото Симона
и Никита 

Дано сте изкарали спокойно нощта и София да не вдига повече такава Т.