Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
О, в Борисовата ще дойдем и ние - къде се събирате? То сигурно ще сме на детската площадка и ще трябва да разходя кучето преди това  newsm78! Много се зарадвах, че току що ми отпадна един ангажимент!

# 91
Ку-ку  Hug
От сума време не съм писала, но най-редовно вечер чета всичко така, че не се чувствам отскъсната от емоциите на нашата отчетна темичка Simple Smile

В работата ми горе-долу се нормализираха нещата, но пак ми е много натоварено. Чувствам се добре, а всяка свободна минута отива за Сашун.
Понякога ме боде сърцето като видя майки с колички през деня, но какво да се прави...
SZA, много добър вариант за нова работа, атмосфера и отношение!
Мен ме чака много доказване, шефовете са в чужбина, и нещо макар, че говорим един и същ английски не се разбираме  Embarassed

Elwing, много прегръдки! Тези дни много се сещах за теб...
Александър вдигна температура в събота срещу неделя - и така до понеделник на обяд.
Стигаше до 39.5, а като се замисля и нагоре и така на всеки 5-6 часа. Бръщолевеше и аз щях да умра. В неделя бяхме в Токуда и в Педиатрията - нищо, изписаха ни антибиотик Аугментин и реших да се доверя на лекарите. Е, Саши повърна жестоко антибиотика, обезводни се и в понеделник ни приеха в Педиатрията, в същия ден изби и първия кътник. Няма да разказвам повече, днес за щастие ни изписаха. Дано нямаме проблеми за сега и след спирането на антибиотика!

От утре пак трябва да съм на работа и в срещи за съжаление няма да мога да се включа.
Всичко хубаво  Hug

# 92
Привет  Hug
Елвинг, Животинче, Хели_хели, много мъчно ми стана за болните дечица  Hug
dyMa, мерси, че питаш  Heart Eyes Вече белега не е толкова зловещ. Чудим се да почваме ли да мажем или да изчакаме след морето.
Окич, дано проблема се коригира от само себе си с времето. Аз и майка сме с късогледство и много ме е страх  Мария да не го е наследила, та и аз скоро мисля да я водя на преглед, но не знам къде.
Честити ходещи крачета на Тия!
Хубава вечер  Simple Smile

# 93
  • София
Момичета с болни дечица, дано оздравяват бързо! Това е най-гадното- да ти е болно детенцето и да се чувстваш безпомощен. Hug Praynig
Шу, Коко, честити ви ходещи дечица! Хайде купувайте наколенките! Simple Smile

# 94
макар и само виртуално да ви познавам, много ми е мъчно като прочета за болни дечица,  heli_heli  Hug
Simple Smileблагодаря на всички за пожеланията за ходещите крачета  bouquet
Шу, Коко, честити ви ходещи дечица! Хайде купувайте наколенките! Simple Smile
хаха, толкова късно проходи госпожицата, че си върви съвсем стабилно и само дупето пуска като види зор Mr. Green, за по-нататък незнам, много е предпазлива и страхлива Rolling Eyes

Голям зор беше да я накараме да си избере нещо на прощъпулника, само питката гледаше и ревеше да яде Mr. Green, най-накря си взе една мааалка гумичка, която бях нарекла за архитект( ама май й заприлича на сиренце, че веднага я пъхна в устата Joy)

# 95
Ей мами привет! Hug
Стискам палци болничките дечица да оздравяват! fingerscrossed
И ние в унисон с темата за зъбките тези дни сме по-нервни, кисели от обикновенно, с разстройство...забелязах, че ни  пробива кътник, а днес ходихме да ни слагат ваксина за хепатит А , аз си бях решила да говоря да я отложим малко заради зъбите нали пада имунитета и обикновенно Марти винаги ми се разболява по това време а и кихаше повече от обикновенно. Доки пък ме изненада, че си имаме инфекция стоматитно- стомашно-чревна, венците са зачервени, подути, кътниците и долу и горе от четрите страни са започнали да пробиват ooooh! и така, изписа ни прахчета ентерол, и гел пансорал с който да мажем венците аз и без това си го ползвах де. Сега се надявам бързо да отшуми инфекцията, да не вдигне температураи да не се появи отново разстройство, че днес си акахме един път и нормално, то всъщност само един ден ни беше по-течно. Ей тия кътници май най-трудно ще се появят... newsm78
В този ред на мисли какво е мнението ви за тази ваксина за хепатит А?
Столче за кола и ние си взехме ново, то минахме през едно, второ, трето и накрая поради стечение на различни обстоятелства взехме това - http://www.onlinetrading.bg/product/stolche-za-kola-chicco-key-1 … plus-9-18-kg.html, ами има сравнително добри оценки в краш тестовете и съм доволна, макар да исках рьомера, но нещо трудно се оправям с поръчки от чужди сайтове Embarassed
Браво за срещата  Laughing, но май ще пропуснем...здраве да е другия път... Wink
Ето и няколко снимчици да не ни забравите с мойто редовно писане Grinning
http://martenichki.snimka.bg/baby/martencheta-prez-yuni-2010.508843

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 23:52 от dobro_nastroenie

# 96
  • София
Мацки, веднага си признавам - не съм ви чела назад.
Влизам само да ви се похваля, че утре заминаваме с мъж ми на Истанбул за няколко дни (до неделя вкл.) - на 11ти имаме годишнина от сватбата - първа кръгла  Mr. Green и милото взе, че ме изненада страхотно с това пътуване. Уговорил го е отдавна с нашите да гледат Стела, а аз разбрах чак в понеделник. Така се зарадвах, не може да си представите - обикновенно месеци си планувам, чета, избирам, чакам с нетърпение- а сега - това ми е най-бързо организираното пътешествие. Ужасно се вълнувам.
Айде, че стягам багаж.
Целувки и поздрави на всички!  Hug Hug Hug

# 97
rossykv страхотна изненада newsm10 newsm26
Благородно завид, една незабравима годишнина ти желая, ама то с тази изненада няма как да не е! Laughing

# 98
  • Варна
Роси, тези причини са наистина обективни  Peace  Дано си изкарате страхотно и после ще разправяш.

Значи петък, към 10 в Борисовата, който може - и по-рано. Аз не се пиша в по-ранните, защото не мога  Mr. Green Embarassed  Ми спи ми се, какво да направя Tired  Laughing  А къде ще се търсим?

Хели хели,  Hug и на теб, и на Сашун! Дано бързо минава.

# 99
  • София
Зеленко, айде и ти ! Кога ще идваш насам?

Август  ooooh!

Окич, и ние имаме по-смотано столче, оставено в София (подарък ни беше), но наистина не е хич добро за дълъг път, затуй и инвестирахме в ново. За в града става - ако има нужда, мога да организирам да ти го донесат у вас!

БОЛНИЧКИТЕ ДА ОЗДРАВЯВАТ  Hug Hug Hug

# 100
Роси, страхотна изненада!Сигурна съм, че ще си прекарате страхотно и ще чакаме снимки! Hug

# 101
 Роси, страхотно! Много добре да си изкарате!
Ти отби ли Стела, извинявай, ако си споменавала, но съм много разсеяна?

# 102
  • София
Окич, аз поръчвам от Ози и съм много доволна. Преслагат и патешко, и заешко, и пуйка. Всеки ден е с различно месо и е доста вкусна кухнята
http://www.ozi-food.com/

# 103
  • София
Привет!
Понаспахме се тази нощ  Simple Smile Алекс нямаше Т, дано все така продължава  Praynig
Хели-хели, много  Hug за адашчето! И аз се сещах за вас по едно време.  Simple Smile
И повече никой да не боледува!  Praynig Praynig
Роси, супер!  Party Много слънчеви дни и горещи нощи!  Wink Hug
Ние ще пием Аб и излизаме  Crazy

# 104
Здравейте, дами!

Чета ви, ама нещо нямам настроение да пиша, че тук от 2 дни вали и ми е едно схлупено... Sad

Много ви се радвам за срещата! Големи прегръдки от нас и очакваме снимки! Hug

Роска, прекрасна изненада ти е направил мъжа ти - много приятно изкарване и да си починете хубаво!

Всички болнички дечица да се оправят бързо, че пак са доста болнавичките... Cry

Айде отиваме да гледаме книжки...

Общи условия

Активация на акаунт