Ние си направихме супер хубаво море! Друго си е да се "смени въздуха" за повече време, особено като си при мама и при тате- почивката се усеща.
Прегръщам всички болни и има пожелавам леко и бързо оправяне!
Последното отчитане май беше за бибероните- и Мария заспива с такъв

Освен за отстраняването на този навик ние трябва да поработим и срещу заспиването на нашето легло, не ползване на гърне.... забравих какво още
Бухта, за месото се сещам да ти предложа от чистото месо на Хип да мажеш на филийка като пастет...
А относно вредно ли е или полезно даването на плод с друга храна едновременно и аз знам, че трябва да има пауза между плода и другото. Но се замислих, тогава защо се правят плодови дуети на пюрета и разни такива кремчета с плодове и млечни? Да не би да има значение това дали плодовете са сурови или термично обработени?
И искам да питам за някои хубави книжки за развитието на децата. Спомням си, че май СЗА и Бухта обсъждаха някои, но тогава не си записах и ето - сега ми дотрябва.
СЗА и всички, на които им предстои море, имаме един пояс, с който ако можем да услужим, много ще се радваме. Мария не го искаше и въобще не можахме да го употребим.
Ето това е

Мушкат се само краката до дупето, не влиза целия кръст както при стандартните пояси.
Ето ги:

ама ми е толкова зле, че нямам избор
две вечери повръщам и през нощта...
кръвното ми е в петите и съм като парцал и всички производни....
. 
)