Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 29 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Крисче, в тази възраст харесват кукли, различните сервизчета, лунен пясък... Аз бих заложила на хубава книжка с приказки. Също може и дрешка някаква - блузка, рокличка, комплектче  и задължително някаква джуджавка за коса - фибички, диадема, лента, ластичета...
Глафира, ами дървените играчки все са по-скъпи.

# 706
Здравейте момичета Hug
Слънце дано свекър ти и децата бързо да се оправят, а като отидете на балкан добре да си починеш!!!!!!
Дано всички болнички бързо да се оправят и болестите да избягат много на далеч за дълго време!!!

Аз съм много развълнувана. Родителите ми идват и мъж ми отиде до Лондон хем да ги посрещне  хем да мине през посолството че има да оправя малко документи.
Другото е че днес имаме годишнина от сватбата. Цели 7 години брак и общо 12 заедно. Толкова бързо минаха, сякаш беше вчера, когато се запознахме Heart Eyes

И той много се вълнува, вчера лъска колата, ряза храсти и тн. Онзи ден пък се борихме с бубите в двора. Забелязахме че всяка вечер идват едни ужасни трамвайчета и цялата стена на къщата става черна от тях. Като филм на ужасите. След като изкупихме всички обикновени препарати, но нищо не помогна, най накрая взехме райд за хлебарки и сега е пълно с умрели гадини Sick Сега остава да видим и как ще се отървем от охлювите. Аз до скоро много си ги харесвах и внимавах да не ги настъпвам и тн. но те просто прекалиха, онзи ден имах гол охлюв в кафето ooooh!. Просто са навсякъде и са ужасно много!

Мен и романтичната вълна ме е треснала. вчера успях да гледам един много сладък филм, а главния актьор направо ...... Heart Eyes., не беше някой известен но....

Ох отивам да си оправям къщата, че искам като дойдат всичко да е на 6 (което не знам как ще стане че зверчето като се събуди и пак ще стане кочинка ooooh!)

Мноооого ви прегръщам и целувам всички Hug

# 707
Шу, честита годишнина! Много време заедно, бре! Simple Smile Браво на вас! Пожелавам всеки ден да сте така развълнувани, както тези, последните! Heart Eyes Hug

Бодливка, направо ти съчувствам! Ние 2 дена на гости не можем да не се скараме с нашите или техните, пък да живеем заедно - не ми се мисли каква война ще е..  #Cussing out Дано по-лесно се адаптирате! И по-малко нерви - не сме за един ден, а и децата си имат нужда от вас - ако вие сте спокойни, и те ще бъдат. И обратно! Много търпение ти желая!  Hug

Ние в петък приключихме с Т-та. Стаси, дано Кали се подобрява!  Praynig Довечера ще ходим при доки на контролен преглед, да погледне гърлото. Дано всичко е наред. Бяхме уикенда в Плевен и се видяхме с Вили и Алек. Пихме по един коктейл с нея и сестра и вечерта, та малко се почувствахме хора.  Crazy Алек много е порастнал. Миро успя да направи задно салто от една люлка, но се отърва с малка резка на гърба, която в последствие позеленя и посиня, но не е нищо сериозно. Аз щях да умра, казвам ви. Сърцето ми щеше да изскочи на секундата. Такъв шок и на раждането не съм преживявала. Но детето, Господ ми го пази, отърва се без никакви контузии. Явно като котките е убил удара с ръчички и после заби муцунка в земята (в пръстта). Аз очаквах да имаме разбит нос и зъби, но не. Нищо му нямаше. Направо ми иде да ходя някъде да ми леят куршум. Вече като видя люлка и бягам. Ама той си реве и си иска. Обаче сядам и той в мене. Още ме държи шока. А явно него не.

Днес го оставих за 2ч в яслата. Нямало никакъв проблем. Само като ме видя през стъклото и ревна, но за минутка-две. Беше толкова изморен, че го носих до пункта с кухнята и после довкъщи. Яде и сега спи като къпан. Утре ще пробваме на половин ден следобеда, та да видим как ще бъде. Дано всичко да е наред.  Praynig 'Начи много е странно като ти е тишина за 2ч вкъщи. Закусих, поработих даже малко и ми е едно такова твърде тихо и спокойно.  Mr. Green

Слънце и всички други болнички - да излизате от черната серия бързо!  Hug Много гуш на малките душици!

Отивам да обядвам..

# 708
  • София
Глафира, и аз съм ги виждала тези букви дървените - те са колкото длан големи, но не помня къде, вървяха комплект с дъска със специални улейчета, на които да се слагат... не е казано, че трябва да се купи цялата азбука накуп.... и ще остане за внуците на децата ни Simple Smile
Като цяло дървените играчки са си по-скъпи, но като търсих буквички ако знаеш какви боклуци ми предложиха - хартиени (!!!) с едно магнитче колкото половин нокът отзад (какво ли държи...)... то като го пипна аз внимателно буквата почти се разпада, представям си дете да го лапне или да си поиграе...

Шу, честита годишнина   bouquet

Всички болни да оздравяват  Hug Hug Hug

# 709
Здравейте,

пращам много  Hug за болничките.

Хайде и аз да дам мнения по въпросите.

Бодливка- и от мен много късмет и кураж. За съжеление парите винаги са важни. Ти си оправна и ще се върнете скоро към вашето си. Hug
за играчките- и нашите са надписани. В градинката ми се сяха, ама при положение, че кофичките и лопатките са масови, предпочетох да си ги надпиша вместо да се чудим кое на кой е.
Дума- специално за теб  Hug
за периода "мама"- ние май нямаме такъв. По-скоро сме на "тати". Whistling
за недоспиването- аз си спя вяса вечер. Само, когато пробиват зъби, за 2-3 нощи се случва да мрънка.
Крисче- и аз мисля за кукла или книжка. Пък и можеш да питаш майката какво иска.
Шу- честита годишнина. Само хубави моменти и много щастие.
22- аз като е видя Елия как се пребива и ми иде и аз да се гръмна. За щастие се разминаваме на см от ръбове.
Аз нещо съм пропуснала за яслата на Миро. Rolling Eyes

И сега едно съобщение- утре съм в Люлин, който иска да ми пише на ЛС да дам телефон и да се видим.

Хайде толкова от мен  Hug

# 710
Привет и от нас  Hug
Не съм писала отдавна, то и няма нищо ново покрай нас, освен няколко броя нови зъби, но това вече не е за хвалба.
Излезнаха му и четирите кучешки наведнъж, останаха ни само баш кътниците, които са тръгнали вече- да излизат по -бързо и да свършва тая зъбешка агония, че вече душа нямам.

Иначе броя дните до морето, да сменим климата, че то почивка с малкия ще е силна дума ако кажа. Очертава се към 20-ти август да сме по морето. На Созопол ще ходим, при една бабка, при която ходим вече няколко години и е много гот в стария град.

Много болни - бързо оздравяване на всички  Praynig Hug

По темите да се включа  Mr. Green
За играчките навън - следя си ги и си ги взимам. Зеленко и аз щях да постъпя така на твое място - щях да си взема топката. Peace
Бодливка, мила, кураж в новото съжителство, дано е за кратко  Peace
И на края малко снимки от нас, който ни е забравил как изглеждаме  Laughing
http://picasaweb.google.com/cvetelinapanova/NMpHqE#5498179857541755986

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 15:23 от cvetka-koketka

# 711
  • София
Шу, честита годишнина!  Hug Много любов, хармония и разбирателство!   bouquet  bouquet  bouquet

# 712
Шу, честита ви годишнина! Много хубави моменти и все така щастливи и доволни от съвместния ви живот!  bouquet

Цвети, много сте хубави и ти и Борис. Аз да кажа, че с двете дечица си много хубава... и много ти отиват. Wink

# 713
  • София
Цветка, като оправи линка и видях снимките, мога да кажа същото като Тони за двете деца Wink А и наистина сте страхотни!  Hug

# 714
Здравейте пак от мен. Аз да допиша, че на предишния пост първо го писах а после се върнах да прочета последните постове.

Стаси представям си какво ти е, дано Кали се оправи бързо и до четвъртък да няма и помен. Да летите без проблеми а там да не я срещат никакви болести. Исках от доста време да те питам, там къде ще сте, къде ще живеете, мъж ти уредил ли е всичко? Ще имаш ли някакви познати? Желая ти бързо да свикнеш, на Кали много да и хареса и да сте много щастливи там. А и за колко време заминавате или нямате определен период?

Цветка, Борис много е пораснал. Като чели му се променила малко физиономията и е станал още по-хубав. Hug

Бодливка това за преместването много неприятно. Малко нахално от моя страна че питам, но какво налага вие да се местите,не може ли да се измисли нещо..... А къде се местите, друг град?Представям си какво ти е. Моите не са лоши хора, но колкото по-далече са толкова са ми по-симпатични. Дано се наредят нещата и да сте спокойни и щастливи Hug

Зеленко абсолютно правилно, че си си поискала играчката. При мен проблема беше не че ги взимат, а че ги чупят, при това нарочно понякога. Аз винаги купувам ново и връщам, ако Боян счупи нещо, но на нас не си се е случвало някой да го направи. Тогава той много се разстройваше и най вече заради и отношението. Той от много малък разбираше и говореше и аз обяснявах да пази чуждото и заедно ходихме да купуваме ново и той много добре разбираше ако към него не постъпваха така.

22 много са вярно #Crazy. Браво на Миро за яслата, но и аз съм пропуснала newsm78 Браво че е добре вече детето.

Мерси за пожеланията Hug

Ох малката ме ухапа по крака и избяга, отивам да я гоня Grinning

# 715
Шу, честито и от мен   bouquet весело изкарване на празника и с роднините! (а ние ще правим 9г., кога мина това време...)
Стаси, дано леко да ви е пътуването и всички болести да останат зад гърба ви.
Бодливка, аз също се чудя кое налага излизането от къщата ви. Бихте могли да се комбинирате когато си на работа свекърва ти да е през деня с децата и така, но явно си имате сериозна причина.
Цветка, снимките са страхотни
Елг, аз също си спя вечер. С изключение когато някое от децата е болно.

# 716
  • София
Ох, колко много завиждам на спящите мами... тамън се беше кротнала малко за 2-3 седмици и се будеше само по 2-3 пъти на нощ, но от няколко дни пак реве по цяла нощ - то не е пищене, въртене, плач....не се издържа.... Елвинг, въобще не знам как си оцеляла - искрено ти се възхищавам.
Шу, честит празник - много любов и разбирателство.
Цвети, липсваше ни тук - разгледах симките - Борис е толкова пораснал - нямаше да го позная, честно. Много е хубав станал, прекрасен!
Бодливка, стана ми жал, че ще трябва да оставите къщата - искрено ти желая да е много за кратко и всичко да се нареди във ваша полза.
Елг, Крисче, хайде утре да се видим тогава. Аз съм и с батко, но ще ми е много приятно да се видим, само дано времето го позволи. Как да се разберем - май и двете ми имате телефона, и аз имам вашите - ще се чуем, предполагам. Аз по обяд отивам за кухня.
На всички болнички - бързо да оздравяват - много ми е жал. И ние сме с лека кашлица от няколко дни вече, но я водих на педи и тя каза, че гърдите и гърлото са чисти - някакви вътрешни секрети се мъчи да изхвърли милото, явно заради зъбите. Предполагам и заради тях, пак не спи.
Стаси, мила - дано Кали бързо се оправи, желая ви лек път и многоооооооооо щастие там - представям си как ще се радвате на тате. Къде ще сте там точно и приемате ли гости? Mr. Green
Днес бяхме да извадим паспорт за Стела - няма такава простития, ей.  #Cussing out В 6 сутринта сме запазили номерче и пак минахме към 11.30 (и то след като 2 жени се обадиха да влезем с предимство, цялата опашка реши да ни пусне - бяха стигнали на 64ти номер, ние бяхме 81 номер). Отпред силен вятър, яко кал - Стела не я свърта на едно място, пищи, мрънка, мъчех се да спасявам положението със солети, но в един момент нищо не помагаше. Та, когато решиха да ни пуснат няколко номера преди реда ни, една възрастна жена се развика защо сме били взели и детето (явно за да ни пуснат заради нея) и че тя не ни давала ред - ние обяснихме, че вадим паспорт за детето, не за нас - а тя продължи да настоява защо сме я взели - нима можела да се разпише!?! Нали трябва да я снимат, обясняваме ние, а тя си държи на нейното. Безумие. Пълно безумие. Хората са толкова изнервени, а и как няма да бъдат...
Айде, целувам ви и желая приятна вечер на всички.  Hug Hug Hug

# 717
  • София
Хмммм, тая работа с паспортите май е по-голяма дивотия, отколкото изглежда...

Ако някой ще поръчва от MyToys, ще свирне ли  Praynig Praynig Praynig

# 718
Роси, верно ли това? Малеее, смятай, че така щях да я подредя тая бабкаааа.. Както ми е малка устата, скандала не и мърда. Баси, разбирам, че са изнервени, ама защо чакащите на опашката да са и виновни?!? Още повече вие със Стела! Да вземе да се оплаква в министерството или на програмистите... Егати идиотизма е това значи! (в тази връзка се сещам, че бях оставила за 2 часа Миро на мъжо ми, за да мога да изчистя спокойно вкъщи и после ми се оплака, че хората въобще не се съобразявали, че е с количка и малко дете - "Ще ни сгазят на тротоара, бе! Вижда ме, че идвам насреща му и пак си върви напред, вместо да направи място да мина.. Олигофрени!")   ooooh!

Ние май догодина ще вадим паспорт за Миро.. Дано не се наложи тази година. Добре, че миналата година си смених личната карта, че като гледам какво е..  Rolling Eyes

Ели, не съм споменавала тук за яслата. От няколко месеца щяха да ми се обаждат от офиса да започвам работа, но все се отлагаше пускането на сайта на фирмата (нали ще съм админ), та се забавихме. Яслата е всъщност детски занимателен център или поне така се води. Чувам само добри, да не кажа отлични коментари от майки, чиито деца са там. Сумата не е малка, но мисля, че сега си заслужава, имайки предвид, че дупките ни за запълване в семейния бюджет са повече, отколкото можем да запълним, ако си седя вкъщи  и чакам 240лв. Та уж по малко щях  да го пускам, ама щом се чувства добре, по-бързо ще е по-лесно, така да се каже.

Зеленко, и аз така бих постъпила. Не ми се е случвало досега, за щастие.  Rolling Eyes

Миро днес спа от 12,30 до 16ч..  Shocked Не се е случвало от няколко месеца сигурно... Доста са го изморили в яслата май.  Mr. Green
Контролния преглед показа, че гърлото вече не е червено. Стаси, дано и вие се оправите толкова бързо!  Hug

Спокойна вечер! Hug

# 719
  • София
Роси, съчувствам ти за висенето на опашка. Аз ходих миналата събота за нова лична карта, че си смених адреса, и нямаше никой. Минах за 20 мин. То не ми беше и зор де, ако имаше хора нямаше да чакам. Та исках да кажа, ако на някой ще му се налага скоро - в събота е доста по-спокойно, явно много хора не знаят, че и в събота работят службите.

На всички с болни малчовци, много прегръдки, знам, че е много тежко Sad  Hug

За играчките навън нямам какво да кажа, понеже нашия дзвер го изкарвам предимно в двора, а там има една камара играчки, които са на "всички". Т.е останалите родители са ги оставили, пък аз още нищо не съм занесла за общо ползване, т.к не се сещам за нещо, което липсва. Голям късмет извадихме с този двор се оказа. Много ми е спокойно, няма кучета, люлки и пързалки са само за живущите. Което не значи, че не се бият за тях де Simple Smile Голяма банда си имаме в блока.

22, много се радвам, че на Миро му харесва в яслата. Голямо облекчение е да знаеш, че детето ти се чувства добре, когато не си покрай него.
За спането - Тошко откакто го спряхме от яслата (а казват, че и там така е било) спи на обяд по 3часа в леглото си ?! А вечер заспива в 8:30 - 9:00 и спи до към 7ч. Ама той нощем си спи от 2месечен де. (Моля, не ми завиждайте, да не го урочасате, че тепърва да свиквам да не спя, не си е работа  Naughty  Whistling)

Я да питам, Тошко ли е последното проходило мартенче? Той не че съвсем е проходил де, но смея да се похваля, че вече прави по 10тина крачки сам и съм много щастлива. Ще го изчакам обаче да се научи сам да се изправя от седнало положение и тогава ще правя прощапулник.

Ох, малко прекалих като че ли.
Лека вечер на всички.

П.П Забравих да честитя на Шу годишнината! bouquet
И да кажа на Бодливка, че искрено и съчувствам и се надявам това положение наистина да е за кратко. Hug

Общи условия

Активация на акаунт