знаете ли къде има клубове за занимания на децата от година и 4 месеца до 2? Гледах по ТВ предаване за специални развиващи занимания за тази възраст, но го хванах съвсем в края...
В Чикаго ще сме! 

В този ред на мисли - има ли и други като нас, дето обожават да се гушкат и тя обича и аз.

Та ум не ми го побира как ще я караме като тръгна на работа и то съвсем скоро... Не знам дали Бибата има кошмари, но аз определено си позагубих съня и вече ги преживявам нещата и ги премислям.... и на сутринта пак съм си в изходна позиция...
Само не знам с второто каква ще я къдрите? 
А сега с мама и тате да успеешда се отпуснеш и починеш малко, нали си тяхното момиченце 
Четох, че е хубаво да ги научим какво значи "не". Т.е. като го питаш дали иска да яде и ти каже "не", казваш "ОК" и махаш храната. След 15 минути пак. Накрая трябва да схване, че с "не" ще си остане гладен. Малко грубо го преразказах, но идеята е, че те го възприемат като игра и трябва да им покажем истинското значение на "НЕ". Предполагам, че осъзнавайки се, са доволни да усетят, че имат контрол над ситуацията като кажат не и се увличат.
Аз така щях да пляскам една съфорумка тук ......, ама много си я обичам, та я пожалих

С Мозила, с Експлорър - всичко. Направо е ад.
Много е прилепчив този летен вирус /то явно не е само един ами са плъзнали/. И около нас има много болни. Аз много се притеснявах за Медун щото каката и баткото дето са ни на гости много бързо хващат такива екстри, или пък плажа и жегата ги морят, но засега като че се размина. Стаси, ще видиш, детето ще е пушка за пътуването 
И да поясня, не детето ме изнуди, а мен ми дожаля да го гледам как жално плаче. При това мойто в момента не проявяваше никъф интерес към играчката та само я разнасях и нея. И аз имам проблем с форума и не само, та реших, че е от хентернета.
Важното е да сте живи и здрави, другото се нарежда.
Четох, че е хубаво да ги научим какво значи "не". Т.е. като го питаш дали иска да яде и ти каже "не", казваш "ОК" и махаш храната. След 15 минути пак. Накрая трябва да схване, че с "не" ще си остане гладен. Малко грубо го преразказах, но идеята е, че те го възприемат като игра и трябва да им покажем истинското значение на "НЕ". Предполагам, че осъзнавайки се, са доволни да усетят, че имат контрол над ситуацията като кажат не и се увличат.
Ние след няколко дни правим 8 год. откакто сме заедно със съпруга ми..ще видим какво ще правим, че ни чакат много разходи през август, рожденни дни, сватбата на девер ми, море..комплект за изписване на бебката на кумицата и те така, май по-скромно ще го посрешнем.
Хубав следобед, момичета и момчета:)