Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 52 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
kragovrat,пиеш ли достатъчно вода - може би на това са дължи задържането. Аз започнах да стигам до 4л. на ден  Shocked
Спокойно,ще наваксаш бързо,сигурна съм!  Hug

# 241
  • Провинция
kragovrat,пиеш ли достатъчно вода - може би на това са дължи задържането. Аз започнах да стигам до 4л. на ден  Shocked
Спокойно,ще наваксаш бързо,сигурна съм!  Hug

С течностите и плодовете винаги ми е било трудно.Течности предимно сокчета пия,но пак не мога да ги направя 2лв.,а плодовете ги ям на сила буквално.Не знам защото само банани обичам,но те са забранени.Ягоди,малини,къпини,круши-все скъпи са...

# 242
Яж зеленчуци тогава.  Simple Smile
Аз планирам броколи на пара за утре,нали ще ми е зеленчуков ден.  Simple Smile

# 243
  • Провинция
Яж зеленчуци тогава.  Simple Smile
Аз планирам броколи на пара за утре,нали ще ми е зеленчуков ден.  Simple Smile
За днес дажбата до мемента е един чай с малко мед,след малко ще обядвам ориз на фурна със спанак,но няколко капки олио.Мисля до довечера да карам на чай с мед,и да вечерям пак ориз.
Утре съм на таратор.... А иначе само зеленчуци то писва,аз за това се опитвам да ги редувам плод-зеленчук...

# 244
Аз до сега не съм хапвала зеленчуци,хрупах си ябълки и водичка.  Simple Smile
С тази половин баничка май ще изкарам до довечера. Радвам се,че не ме гони зверски глад.  Party

# 245
Добро утро  smile3558
Ето и ароматно кафенце за всички четящи и диетуващи

Да дам отчет.. Вчера вечерта не устоях и се премерих и за сега резултата е -3 кг, но мисля следващото претегляне да направя на 08.09 като тогава ще извадя и метъра за обиколки и ще докладвам вече подробно с цифри  Whistling
Днес ми е трети тараторен ден  Grinning
Предните два съм абсолютно стриктна, дано не се поддам на някое кулинарно изкушение до края на целия режим  Praynig

# 246
  • BG
Добро Утро, Страхотни!   bouquet

s_vd, благодаря за кафето!  Peace Страхотен резултат си постигнала!!!!

Аз само се отчитам - 400г и днес съм 57,8кг. Това е цифра, която не съм виждала на кантара от около 5 години.   Crazy

Успех и много минуси на всички режимуващи!  Peace

# 247

И днес кафенцето е от мен..  Wink

Днес ми 4-ти ден /въглехидратни храни/ и се чудя дали е подходящо за обяд и вечеря да консумирам сладка царевица с някакъв зеленчук?!  newsm78

На всички диетуващи и четящи темата желая страхотни почивни дни   bouquet

# 248

Побутвам темата с едно кафенце... Съвсем се изгубихте почивните дни...  Thinking
Да не кривнете от режима страхотни  Wink

# 249
  • Провинция
Как сте момичета?!
Аз....такова Embarassed изложих се Rolling Eyes....Вчера си бяхме на село и след цял ден,прекаран в бушене и печене на чушки,фамилията се събра на една хубава вечеря и...аз ooooh! не се стърпях Tired
Реших,че и днес ще си позволя ,освен режима някой друг бонус-сладичко,газирано,но от утре почвам на ново.Просто след вчерашната издънка...няма как да продължа.

# 250
  • Провинция
Аз да побутна темичка,въпреки,че са пост след пост....Искам да се похваля-днес ми е 8 ден по принцип,като първите 5 спазвах с малки прегрешения,а събота и неделя се отдадох на слакдо и газирано...и днес кантара показа 58.Та...от днес какт казах почвам отначало,тъкмо миналата седмияца ще ми дойде като подготовка на организма

# 251
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
sivi strahotno kafentse.mersi.  bouquet

# 252
 sun

Днес ми е 6-ти успешен ден.. чак не мога да повярвам, че съм толкова стриктна.. Бях си казала, че на 08.09 ще се меря, ама не устисках и днес пак се качих на кантара и това което показва за сега ми харесва, но отчет ще дам на 08.09..

bouquet

PS: Преди бях s_vd

# 253
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз смятам от утре да се присьединя вьв вашите редици да не се ослушвам защото дните си текат никои няма да свали моите 15кг,изтеглих си режима и трябва да се захващам,от утре започвам да докладвам,само не ми е ясно какъв да бъде грамажа на киселото мляко ,не може да няма значение също и за грамажа на плода или зеленчука, Joy

# 254
iv.elina, киселото мляко трябва да бъде до 2 кг на ден /това са около 5 кофички/ като масленост е добре да бъде до 2%, а плода/зеленчука до 1 кг на ден.. Успех ти желая с режима, не е труден за спазване, само воля се иска за да не се поддадеш на изкушенията, които ни заобикалят в ежедневието  Wink

Общи условия

Активация на акаунт