Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 52 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
sivi аз ако изям 2 кг, мляко ще кача 2 кг,по принцип ако не ям отслабвам ама мога ли да я карам на фотосинтеза,от течностите също качвам кг,ако някой ден се отпусна да пия повече течности дирекгно качвам кг, затова пия 2-3 големи кафета евентуално 1/2 кола и това са ми за деня течностите за деня,знам че не е правилно но това е положението,така сам си решила проблема със течностите  bouquet

# 256
sivi аз ако изям 2 кг, мляко ще кача 2 кг,по принцип ако не ям отслабвам ама мога ли да я карам на фотосинтеза,от течностите също качвам кг,ако някой ден се отпусна да пия повече течности дирекгно качвам кг, затова пия 2-3 големи кафета евентуално 1/2 кола и това са ми за деня течностите за деня,знам че не е правилно но това е положението,така сам си решила проблема със течностите  bouquet

Много тъжно,че не можеш да приемаш повечко течности - чудесни са за огранизма. Аз вече забелязвам ползите от режима - кожата ми се стегна,чувствам се по-лекичка и ми е страхотно.  Peace
Ивелина,чудесно е,че си решила да се присъединиш! Добре дошла!  Hug

Аз пак имам въпрос - между отделните етапи на режима прави ли се почивка или не?
И след края му как се храним? Честно,аз така си го харесах,че ми се иска винаги да си хапвам така,чувствам се страхотно,точно както се казва режима.
  Heart Eyes

# 257
The Code, почти изчетох всички теми за страхотната диета и това, което разбрах е, че не се прави почивка между отделните диети, а от първата директно се почва втората и т.н.. А за храненето след режима и идея си нямам, но може би е важно да се продължи принципа на честото хапване /5 пъти на ден/..

Ивелина, не е задължително да изядеш 2 кг кисело мляко и 1 кг пловоде, това е максисмума на количеството им за деня.. Аз примерно карам обикновено с две кофички кисело мляко, а днес дори съм с 1 кофичка, която съм разпределила за деня.. Но е добре и вода да се приема много.. и аз си мислех че от въздуха дори качвам килограми, но се оказа че не е така, а в момента приемам по 3 литра вода на ден и сътветно често посещавам 00  Laughing и резултат има, но утре сутринта ще се премеря и ще ви кажа за 7 дена от колко кг съм се отървала..
За последните 7 години такива варианции имам в теглото си, че този път съм твърдо решена окончателно да се отърва от всичко излишно, но и това да става по правилния начин.. Иначе съм сваляла 18 кг с глад /по 1-2 ябълки на ден/ и после в рамките на 1-1,5 година всичко се върна, та дори и в повече.. после пак глад и после пак качвах повече от колкото съм свалила..  Banghead

# 258
Sivi,благодаря за информацията!  Hug
Аз изчаквам да мина целия първи етап,преди да се премеря.

# 259
SIVI i THE CODE БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА, Rolling Eyes

# 260

Добро утро...

По едно кафенце и после всеки да се залавя за режима  Grinning
Днес уж щях да се тегля, ама кантара ми нещо не е наред.. Просто няма начин да съм свалила 10-14 кг за 7 дена  #Crazy... Качвам се аз, а стрелката си се мести нагоре-надолу  Joy ама пък сестра ми като се качи си се закова на нейните си 48 кг, та явно само с мен се бъзика  newsm78
Иначе на см си е друго.. -5 см на талията и -2 на ханш и бедро.. И така бодро продължавам напред с 8-ия ден от режима..

Хубав и слънчев ден на всички страхотни  Hug

# 261
Мерси за кафенцето,Sivi!
Аз днес съм на въглехидрати и понеже хапнах една вита баничка на закуска,мисля да доизкарам деня само на вода... или в краен случай на + 1-2 ябълки,че нещо тежичка ми дойде баничката.
  Rolling Eyes

# 262
Добър ден мацки,аз до обяд изпих 2 кафета 2в1,в 12ч,изядох 1 краставичка и така сега,поздравления sivi 14кг, си е едно добро постижение дай боже всекиму твоя успех,стига кантара да не те е избъзикал,

# 263
iv.elina,аз съм още новичка в режима,но мисля,че кафето със сметана не е добър вариант. Аз го пиех с мляко(хем обезмаслено),но някой спомена,че не е препоръчително и започнах да го пия чисто.
Нека и друг да каже все пак.
  newsm78

# 264
Здравейте, аз съм минала вече почти всички режми, начини на хранене и диети. Този ми се струва доста дръстичен, но пък бавното отслабване вече ме отгечава. Не разбрах само за количеството на храта.. Колко се отслабва с режима за тези 14дни и може ли да се направи само 7дни, че май няма да издържа.
Sivi -5см в талията си е поне 5-6кг. За всеки си е различно де, ти може да сваляш повече на талия, но 10-14кг за 8дни ми се струва грешка на кантара. Ти претегли ли се вече на друг? Електронен ли е кантара? Може да дава грека напр. след 50кг по еди си колко грама или кг на всеки 5 или 10кг над 50-те.

# 265
bva като писах какво отчете кантара поясних и че според мен нещо се е развалил.. Колкото и да ми се иска няма начин да се свалят толкова килограми за 8 дни.. Не е електронен, но в събота ще си купя един електронен поне по него да следя и да имам ориентация как се движа Simple Smile
Режима според мен не е драстичен, но е много еднообразен и в един момент ти писва да ядеш едно и също, но пък после при 2-та и 3-та диета се променят нещата и поне ще има малко разнообразие в храната, въпреки, че пък там е упоменато точно количество..
Темпа на сваляне на килограми зависи от това колко килограма трябва да се свалят, както и от самия организъм.. Не пречи да пробваш и да се присъединиш в нашите редичките дори и за 7 дена, а може и за повече, ако издържиш на еднообразното меню..
Количеството на храната е ограничено до 2 кг кисело мляко /5 кофички/ и 1 кг плодове или зеленчуци за деня.. А когато имаш въглехидратни и белтъчни храни не видях да има ограничение.. Примерно аз до момента на белтъчните дни съм яла по 2 или 3 яйца на хранене с 1 или 2 домата, а във въглехидратните дни - 1 консерва царевица за двете хранения общо и с по 1 краставичка.. Утре мисля да си взема пилешка пържола може би пак с 1-2 домата.. И странното е че това количество ме засища, но предполагам е нормално след като стомаха ми се е свил  Laughing

# 266
the code ясно ми е за 2в1 но нямам друг вариант защото миналия четвъртък направих панкреатична криза и по принцип не трябва да пия кафе а пък аз обожавам турско кафе и сега съм наказана,днес съм 1кг, по-надолу на кантара,вчера не съм яла никакъв плод не съм фен на плодовете то и без това от тях се пълнее защото съдържат захар,до обяд днес нищо не сам яла обядвах копърка консерва за довечера не съм решила какво ще вечерям,чайовете не ги пия,и такива работи със мене,  bouquet

# 267
iv.elina поздравления за резултата, но от това което чета, ти не правиш този режим, а просто си гладуваш и като ти пригладнее хапнеш нещо.. Щом не обичаш плодове, може да ги замениш изцяло със зеленчуци, примерно да си правиш таратор и да го хапваш в 8, 10, 12, 16 и 19:30 часа.. Но ти си прецени кое наистина е добре за теб, защото и с режима се свалят килограми и с гладуване също, но важното е след това тези килограми да не се върнат двойно  Tired

# 268
siviаз ако започна да ям от сутринта цял ден ще ми стърже на корема и ще ме гони глада,на мен първото ми хранене по принцип не е по рано от 1-2 часа на обяд,до обяд я карам на кафета Joy

# 269
iv.elina, скорошно оздравяване!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт