Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 52 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
stephy на мен днес ми е 8 ден и съм свалила 3кг,не е много но смятам че супер бързото сваляне после ще бъде съпроводено със бързо връщане,ти при първата диета колко свали?АЗ ИМАХ 3 ДНИ НА ЗАДЪРЖАНЕ НА КГ,но аз чайовете не ги пия и точно часа на хранене не спазвам,ям 3 пъти на ден днес ми е въгл,ден и на обяд изядох 1 пакетче солети 1swing

# 286
  • Стара Загора
Момичета, защо аз свалих само 1 кг. за 15 дни newsm78 Mr. Green
Много разочароващо  Cry Отказах се, защото за 2 дни пълен глад също свалям 1 кг.

# 287
  • BG
Добро утро, Страхотни дами!   bouquet

Черпя с кафе:

Renate_R, незнам защо не си свалила килограми ... Ограничаваше ли храната като количество? Може да си била около цикъл, когато се сваля по-малко.  Thinking

iv.elina, да ти призная, не мога да цитирам конкретни килограми, защото мина повече от година. Но по спомен, с вторият режим свалих повечето килограми. Сега ми останаха малко, а последните се свалят най-трудно. За сега стоя на 58кг, но се чувствам добре и продължавам напред.
При мен е на периоди. Имама такива, в които чувствам че имам воля за диета, и други, когато просто не мога да спазвам точен режим.

Желая ви успешен минусов ден!  Peace

# 288
  • BG
Момичета,

Да се отчета, че сутринта когато се премерих, бях 57,7кг.

Чакам отзиви от вас!

Успешен ден от мен!   bouquet

# 289
добър ден и от мен,днес съм 400г надолу,                                                                                                                             RENATE R според мен хапваш или пиеш много ако не правиш нито едното нито другото значи имаш проблем със щитов,жлезааз бях попаднала на уж съвестна докторка обаче се оказа много некомпетентная подведох се по това че беше около 50год, и що годе известно име в нейната област но благодарение на нея качих 15кг и нямаха сваляне нито със глад нито със ежедн,тренировки всеки ден карах по 15км колело      

# 290
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Нямам как да се отчета,защото кантара ми се счупи. От ханша и от талията, обаче съм свалила по около 2см.  Flutter

# 291
аз пък не съм се мерила със метър но това което показва ми е достатъчно много е важно да не се наливаш със течности когато не си жаден това е излишно според мен 500-600г е максимума като изпиеш и 2-3 кафета и си ок не се чувствайте задължени да се съгласявате с мен но може да опитате 2-3 дни и ще се уверите в истиността Rolling Eyes

# 292
Аз не се наливам с вода - пия толкова,колкото ми се пие. По принцип си обичам вода,пия по 2-3 до 4 л. на ден.  Peace

# 293
  • BG
Здравейте Страхотни дами!   bouquet

Да се отчета, днес сутринта съм 57,1кг.

Ас пия около 2-3 литра различни течности на ден. Ако пиеш зелен чай, който е и диуретик, приемът на повече течности е необходим. Според мен, водата е от жизнено важно значение.

Черпя със зелен чай:

Приятен ден и много минуси!  Peace

# 294
Ммм... страхотно изглежда този чай!  Crazy  Hug

# 295
добър ден и от мен МОЛЯ ВИ ТОВА НЕ Е ЗАПОВЕД А МНЕНИЕ за течностите аз съм намерила във това някаква рационалност и това е аз днес си задържах кг, снощи бях на банкет и не можах да вечерям кис,мляко newsm51

# 296
  • BG
добър ден и от мен МОЛЯ ВИ ТОВА НЕ Е ЗАПОВЕД А МНЕНИЕ за течностите аз съм намерила във това някаква рационалност и това е аз днес си задържах кг, снощи бях на банкет и не можах да вечерям кис,мляко newsm51

iv.elina, не се притеснявай - никой не го приема като заповед. Тук сме за да обменяме мнения, а решения всеки взима за себе си.  Peace

The Code, как върви режима?

# 297
The Code, как върви режима?

Ми, предимно водно ми върви на мен. Странно ми е,но почти през целия ден не ям нищо. Само с вода се наливам. Вечер се сетя да изям една ябълка и толкоз.  smile3506
Тук-там си правя доматена салатка с риган и сиренце.
На 2-3 дена си позволявам по нещо калорично,но после го изгарям с аеробика и тае-бо.
В момента нямам как да се меря,но по дрехите си усещам промяната.Пък и нямам предишното желание за тъпчене. Чувствам се страхотно!
  Flutter

П.С.  Май не съм съвсем по режима,но общо взето, гледам да се храня съобразно него!

# 298
  • BG
The Code, браво! Представям си колко много ще се зарадваш когато си купиш кантар и установиш, колко килограми си свалила!!!   Wink   Peace

# 299
Мерси,Stephy!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт