Новите ни козметични похождения 10

• 65 026
  • 691
  •   1
Отговори
# 315
B & C актив С за околоочния контур го ползвам в момента - много съм доволна от него
Аз се съмнявам, че ще го ползвам за оклоочния контур  Thinking
Теб не те ли щипе.......при мен е нещо ужасно  ooooh!

Най-доволна съм от Ceralip и единствено него бих го препоръчала. От всичко останало съм леко разочарована  Tired

не ми щипе, може би при тем кожата е по-чувствителна
ето този позвалм, който е предназначен за околоочния контур

и този разтров ра за почистване, също съм много доволна от него

дори го взех на промоция като подарък към дневния ми крем
ще потърся сега негова картинка и него да го пусна

# 316

ето го дневния, който ползвам, доволна съм от него

а от този не съм, повече не бих го купила

# 317
От месец чета, тествам и много внимателно подбирам кажи-речи първата си козметика.
Ето на какво се спрях за лятото Simple Smile :

Дневен хидратиращ крем -  AQUAporin Activ SPF - 15

Нощен подхранващ и крем за околоочен контур - Beuline

Лосион за тяло - pH5 - Eucerin

Козметика за ръце и крака - Thalloderma

# 318
Имам Toleriane- измиващ гел (за нормална до смесена кожа) и измиващ флуид (за чувствителна кожа). С флуида си отстранявам гримът, а с гела си мия лицето. Не са лоши, но не съм и впечатлена. За съотношението качество-пари, бих казала, че са прекалено скъпи. Еffaclar M е за мазна и лъщяща кожа. Регулира продукцията на талк и увлажнява. Намирам го за доста силен и с него трябва да се внимава, защото изсушава прекалено много кожата. Ползвала съм го преди 4 години и с негова помощ се отървах от пъпките си, но го спрях заради прекаленото изсушаване на кожата. В момента мисля да го ползвам само за определени зони на лицето. Hydraphase XL e също хидратиращ крем за нормална до смесена кожа и е с SPF 15. За съжалени съм разочарована. Нямам чувството, че ми хидратира кожата. Active C - щипе ужасно и мисля да не го ползвам. Вместо да ми изглади незабележимите бръчки имам чувството, че ще ги задълбочи. Преди 4 години съм ползвала и козметика на Avene и я намирам за по-добра от колкото тази на La Roche - Posay. За съжаление в нашата аптека не предлагат продукти на Avene и за това си купих на LaRoche - Posay. За мен това са хвърлени пари на вятъра и не бих си купила отново техни продукти. За съжаление козметиката, която се предлага в аптеките не е това, което си мислят повечето хора.

# 319
B & C а ти къде живееш, в смисъл няма ли други аптеки, където можеш да си купуваш продукти на Авен.
Аз непрекъснато си сменям кремовете с цел да попадна на най-добрият за мен и също съм хвълрила око на Авен, но първо ще си свърша тези, че не обичам да хвърлям пари на вятъра  Wink
на авен ползвала ли си за под очите против бръчки да ми препоръчаш, явно си с чувствителна кожа и ако си била доволна от него, вероятно и на мен ще ми хареса

а на Плантърс някой ползвал ли е козметика?

# 320
  • София
А аз съм много доволна и от Мицеларния разтвор и от кремa Хидрафаз Лежер на Ла Рош.  Peace Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 22:01 от kashmir

# 321
  • Бургас
и аз да се похваля с нещо скромно розовкото, макарче на снимката изглежда по-различно, но е готинка, по- лепкаво е Simple Smile

# 322
и аз да се похваля с нещо скромно розовкото, макарче на снимката изглежда по-различно, но е готинка, по- лепкаво е Simple Smile

Кажи откъде точно ги купи  Praynig, защото в София тази серия така и не я намерих . ooooh! Thinking

# 323
B & C а ти къде живееш, в смисъл няма ли други аптеки, където можеш да си купуваш продукти на Авен.
Аз непрекъснато си сменям кремовете с цел да попадна на най-добрият за мен и също съм хвълрила око на Авен, но първо ще си свърша тези, че не обичам да хвърлям пари на вятъра  Wink
на авен ползвала ли си за под очите против бръчки да ми препоръчаш, явно си с чувствителна кожа и ако си била доволна от него, вероятно и на мен ще ми хареса

а на Плантърс някой ползвал ли е козметика?
Аз живея във Виена и съм работила на виенското летище. Докато работeх на летището, по цял ден пробвах най - различни кремове и парфюми . Grinning Беше нещо невероятно. Crazy Също ги купувах с голяма отстъпка.  Money Доста кремчета съм изпробвала, но си спомням за кремчетата на Elizabeth Arden. От тях бях най-доволна. Що се отнася до козметиката, която се продава в аптеките, то съм разочарована. Според мен това са хвърлени пари на вятъра.  По-добре е човек да има едни качествен крем, отколкото 1000 боклука.
По темата. Днес си купих Satina von Sanex (не от аптеката) и съм доволна. Струва около 2 евро и наистина ми успокои кожата, за разлика от този на La Roche – Posay.

П.П. Аз не съм дерматолог и не препоръчвам кремчета, а само споделям моя опит  Simple Smile
Ако ви препоръчам нещо, то има вероятност и да бъдете разочаровани, точно както аз съм разочарована от La Roche – Posay.

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 13:29 от B & C

# 324
  • Пловдив
B & C ,  Santa von Sanex какъв крем е? Близо до нас има вносители на Санекс, та затова ми е интересно.

# 325
От месец чета, тествам и много внимателно подбирам кажи-речи първата си козметика.
Ето на какво се спрях за лятото Simple Smile :

Дневен хидратиращ крем -  AQUAporin Activ SPF - 15

Моля за отзив за кремчето и с каква кожа си? Мерси   bouquet

# 326
  • Бургас
Ами купих го от ДМ тамнън ги бяха заредили нямаха още цени на 4,30 май беше гланца аз съм доволна траен е, поне върху моите устни. Simple Smile

# 327
B & C ,  Santa von Sanex какъв крем е? Близо до нас има вносители на Санекс, та затова ми е интересно.
Извинете ме, сбъркала съм името на кремчето. Кремът се казва Satina von Sanex.
http://www.saralee.de/marken/satina.asp

На кремът не е упоменато за каква кожа е, което предполага, че е за всякакъв тип кожа, но аз лично го намирам за не много подходящ при мазна кожа. Наподобява кремът на Nivea. Размазва се трудно, за да попие му трябва време, но на мен наистина ми успокои кожата, докато другият на La Roche - Posay ми я раздразни.
Вярно е, че съм с чувствителна кожа, но когато си купя крем от аптеката, на който пише - дерматолози, чувствителна кожа, висока поносимост и т.н. е нормално да очаквам, ако не някакво подобрение, то поне да не ми раздразни кожата.

Ето какво намерих за козметиката, която се предлага в аптеките:

http://www.oekotest.de/cgi/index.cgi?artnr=91664;bernr=10;co=

# 328
Curlicue ,за колко взе крема на Юсерин? Grinning

# 329
Curlicue ,за колко взе крема на Юсерин? Grinning

27.80 лв.  Simple Smile

GagaMaga, кожата ми е нормална към смесена през лятото /през зимата отива към суха/
Вчера обаче смених кремчето с фактора за light-варианта от серията, който точно отговаря на кожата ми в момента. Цяла седмица тествах уж него, а накрая спонтанно си взех този със слънцезащитния фактор. Едва след като го купих разбах, че той е за всички типове кожа, което не ми прозвуча надеждно за моята, а освен това сметнах, че прекарвам по-голямата част от деня на закрито, за да товаря лицето си без нужда...

Иначе AQUAporin - light е чудесен. Леко се нанася, има нежен аромат и попива бързо. Усещаш лицето си меко и еластично.
Преди малко се поиграх  в един чужд сайт да проверя една по една съставките му и открих, че са щадящи... Simple Smile

Та така... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 14:42 от Curlicue

Общи условия

Активация на акаунт