Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 799
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
Нещо, което ни чака в бъдещето

# 166
Тоя Октай дали пък не е разгадал плана на Ръза и не му подложи динена кора! На тази снимка ми изглеждат всички щастливи. Или е временна заблуда?

# 167
Тоя Октай дали пък не е разгадал плана на Ръза и не му подложи динена кора! На тази снимка ми изглеждат всички щастливи. Или е временна заблуда?

Може и да го е разгадал,но може и да не е.Ще трябва да чакаме да излъчат тези серии по нова,за да разберем.

# 168
Тоя тип май и той ще се влюби в Айля!

# 169

Най после видях Суат избръснат.

# 170

Най после видях Суат избръснат.

Така изглежда по-млад.Отива му. smile3521

# 171
  • Варна
Определено е по-хубав избръснат.
Уф напоследък все не успявам да гледам. Само малки парченца от различни серии и всичко ми се омота.
Не очаквах, че ще уморят Сертач, а пък на тоя бизнесмена нещо му се караха, дето купувал скъп зехтин.

# 172
Това май е на сватбата им:

# 173
Определено е по-хубав избръснат.
Уф напоследък все не успявам да гледам. Само малки парченца от различни серии и всичко ми се омота.
Не очаквах, че ще уморят Сертач, а пък на тоя бизнесмена нещо му се караха, дето купувал скъп зехтин.

Според мен Сертач го убиха, за да подложат на още едно изпитание Айля. Като се появи Джейдем с бебето, се хванах за главата. Помислих си, че ще го остави тук и ще си иде. Не че не може да стане и това. Но дори да не го остави, пак Айля трябва да помага.
Отделно проблем има и при Ейлюл. Докато преживее смъртта на баща си, Суат и Айля трябва да са на разстояние един от друг. Повече серии ще направят така! Laughing

# 174

Да. Тяхната сватба. Или ще е скромно тържество.

# 175

Да. Тяхната сватба. Или ще е скромно тържество.

Важното е,че ще се оженят,пък ако искат да празнуват.

# 176
А тази снимка откъде ли ще е? Да не е от сватбата на Айшен? Тази врата не ми е позната от никъде.

# 177
А тази снимка откъде ли ще е? Да не е от сватбата на Айшен? Тази врата не ми е позната от никъде.

Сигурно е от сватбата на Айшен.Вратата и на мен не ми е позната.

# 178
Някой знае ли дали Айля и Суат ще си имат дете?

# 179
Някой знае ли дали любовницата на Сертач ще роди бебето?
Тя го роди и в серията в петък дойде с него в дома на баба й, а после отидоха в дома на Айля.

Общи условия

Активация на акаунт