Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 754
  • 333
  •   1
Отговори
# 240
Аз предполагам, че поне днешните бухти ще се продадат, а за утрешните.... newsm78 С тоя лозунг дето го крясна от раз  smile3511 smile3532
Да не раздаде бухтичките и да бутне количката у някое дере! Rolling Eyes

# 241
Здравейте. Hug
 Мехсерет и Фахри са големи образи.Много си подхождат.
Нали знаеш - Господ не е скитач, а сбирач Peace, иначе и на мен много са ми сладки, как се ухажват и се притесняват едновременно, уж се крият, ама то всички се сещат за тях Joy

Аз предполагам, че поне днешните бухти ще се продадат, а за утрешните.... newsm78 С тоя лозунг дето го крясна от раз  smile3511 smile3532
Да не раздаде бухтичките и да бутне количката у някое дере! Rolling Eyes

Чакай, Мехсеретка ще му направи реклама, като качи и 100 кила отгоре hahaha

И Тайфун намаза от бухтите hahaha

# 242
Здравейте. Hug
 Мехсерет и Фахри са големи образи.Много си подхождат.
Добре дошла!  Hug
Днес серията е трепач! Толкова хумор има. Хамието ръси такива бисери!

"Известната писателка" Рукие е  с претенции! Rolling Eyes

# 243
Видя ли, че днешната партида бухти се продаде успешно Peace, а Рукието как се направи на гръмната по телефона като й звънна Илкер. Да видим как ще потръгне предаването й.
Вижте какво пише за Кибела като кратко инфо
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0

# 244
Аз да питам (може и да е коментирано де) тази Айля не участваше ли като учителката Зейнеб в " Пътища на съдбата"?
 newsm78 newsm78 newsm78 май не се казваше така филма за докторката .... почвам да им забравям заглавията .... руса съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 245
Напоследък съм много заета и хващам на части сериите.Знаете ли до кой епизод е стигнал сериала и колко остават?

# 246
Аз да питам (може и да е коментирано де) тази Айля не участваше ли като учителката Зейнеб в " Пътища на съдбата"?

Лично аз не знам, ти къде се изгуби, да не сътворяваш пак нещо? Joy

# 247
Видя ли, че днешната партида бухти се продаде успешно Peace, а Рукието как се направи на гръмната по телефона като й звънна Илкер. Да видим как ще потръгне предаването й.
Благодаря за инфото.
А за бухтите съм била в грешка. Sad Като го чух как се изкрещя на площада, рекох си - край, до тук беше.

# 248
Сълзи над Босфора се казваше филма ... сетих се Simple Smile

Не е ли същата актриса?

# 249

Лично аз не знам, ти къде се изгуби, да не сътворяваш пак нещо? Joy

Не си изневерявам на Листопада аз Simple Smile

# 250
  • София

Не е ли същата актриса?
Не е!

# 251

Не е ли същата актриса?

А, не, не е тя. Него съм го гледала от първата до последната серия. Друга мацка играеше Зейнеб там.

# 252
  • София
Благодаря за инфото.
А за бухтите съм била в грешка. Sad Като го чух как се изкрещя на площада, рекох си - край, до тук беше.
Тоя във физиономията ми прилича на дявол на моменти!Ама пък как гонеше колелото, попиках се от смях!

# 253
Охх благодаря ще спя спокойно сега ... ама прилича на нея Simple Smile

# 254
Благодаря за инфото.
Тоя във физиономията ми прилича на дявол на моменти!Ама пък как гонеше колелото, попиках се от смях!

Незнам дали баща му ще успее да го прекара с акциите, какъвто е мръсник newsm78

Общи условия

Активация на акаунт