SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
В грешка си, Дейна, хищната ненаситница е Импала, аз съм някаква още по-голЕма гад  Twisted Evil.
Злате,
Тц, ти по ми приличаш на тясно профилирана 'J2 ненаситница', но много 'голЕма' и опасна, нищо че се ‘водиш’ ‘Заклета Мараканка’ – имам и компромати Peace . А аз съм широко профилирана ‘хищна ненаситница’ (или ценителка на мъжката красота по принцип, като bucho_malo Hug ), но само в моите daydreams – само да мерна нещо 2 метра на 100 кг. и-и-и... Сам се вписва идеално, а Дий-й-йн е по-скоро изключение, най-вероятно заради характера на персонажа. Иначе си ‘имам’ вече това, което ми трябва, много си го обичам и съм благодарна на Бог/Съдбата за него. А това че го дразня със слюноточенето по Уинчестър-ите и по онзи, за когото ви споделих по-рано, е единствено с цел да не се самозабравя, а да се старае, всеки ден.

Знаем, знаем, ама пак си ви обичаме и теб и Импалата, че публикувате много огромнейшести снимки, от който ни се завива свят Simple Smile  
Dana,
 Hug Само за това ли ме обичаш Crossing Arms?
PS. Благодаря на всички, че така топло ме приехте в темата си  Heart Eyes .

# 106
Импала, аз така и не додрапах до почетната титла "Заклета Мараканка" (единствени Мириел и Изида са толкоз отдадени на Патрона, че да не им шарят очичките насам-натам) , стигнах до "Мажоретка-кокетка" и там си останах  Mr. Green. Слаба жена съм аз, не мога да устоя на прелестите на Сами. Те кучките на градинаря затова ме ръфкат от време на време, ама аз не се отказвам лесно  Twisted Evil. А така като се позамисля  Thinking съм си май чистокръвна ценителка и аз - на младия Джон, че и стария също съм им голяма почитателка.

Само за това ли ме обичаш Crossing Arms?
PS. Благодаря на всички, че така топло ме приехте в темата си  Heart Eyes .
Естествено, че само заради снимките, без тях - ни'къв топъл прием нямаше да видиш  Wink  Hug

Да не ми е съвсем постен поста  Simple Smile да ви метна едно интервю на Джаред и Дженсън по повод стотния епизод в списанието Supernatural magazine

# 107

Знаем, знаем, ама пак си ви обичаме и теб и Импалата, че публикувате много огромнейшести снимки, от който ни се завива свят Simple Smile  
Dana,
 Hug Само за това ли ме обичаш Crossing Arms?
PS. Благодаря на всички, че така топло ме приехте в темата си  Heart Eyes .

Не бе, как само заради това ще ви обичам - и заради интересните статии и страхотните коментари, които публикувате в темата ви обичам всичките. Grinning

И за да ви засвидетелтвам безрезервната си любов, ви поздравявам с едно много забавно клипче, наречено Bedtime Stories на което много се смях. Heart Eyes Това любовта на феновете е безгранична... щом има хора, които чак клипчета биха седнали да режат и напасват, браво, шапка им свалям. Simple Smile

# 108
Това е поздрав за bicho malo  Hug

Обърни внимание на халката, зает е и този  Wink

Злата, едно огромно мерси за поздрава, аз като знам, че е си е надянал халката (и той и първите ми 3 точки в списъка) само "тайно" точа слюнки по тях. А дето каза Дейна, за британския акцента, именно той е виновен за причесляването му към моя списък. Какъв глас, какъв акцент  smile3544.
Импалааа (знаех си че има повече от две ЦМК в тоз форум  Hug), та сигурно знаете, но да кажа пак, за първи път Ще присъстваш на европейски кънвеншън, тази седмица в Барселона  #2gunfire. Какво ли не бих дала да мога да отида (та даже и на опашки Ще чакам като върла фенка  Whistling), да се снимам със тездето те карат и с "ТЕБ", разбира се   bouquet

П.П. Дейна мерси за клипчето, много е яко.
А аз мислех да ви показвам моите "учебници"  smile3527, ми то срам Ще ме хване .......

# 109
  • София
Ах, Дейна, супер е клипчето Simple Smile Joy Joy Joy Hug Hug Hug благодарностиSimple Smile

А на мен явно ми е ден за снимки така че...ето още една порцийка...безразборно подбрани, но пък ме радват Simple Smile

И два арта, които ми харесаха доста

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 15:36 от Angel_Dust

# 110
Dana,
'Спаси' се, затова получаваш подаръче (САМО за нея, другите да НЕ го отварят  Joy !)

Злата... не съвсем...

bucho_malo,
 Hug И аз...

# 111
OMCh!(Оh, My Chuck!) Импала, благодаря за поздравчето! Направо припадам и мисля до края на работния ден да съм в сладък делириум на daydreaming Simple Smile

# 112
  • # супернатурална #
Да бе, да, другите хич не отворихме, то да има как да се вмъкнем в монитора...
Импала, не те обичаме само за снимките и веселите постове. Обичаме те и защото возиш меко, завиваш леко и имаш удобна задна седалка, побираща на порции цяла Маракана + някоя и друга ниско прелитаща пишман градинарка(от време на време)
Поздрав;

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 16:10 от galina76

# 113
# 114
  • # супернатурална #
Ха, това ако го види мъжът ми ще си подхрани гадната теория, която развива за да ме дразни. На мен пък са ми супер сладки в такива ситуации и смятам, че само истински мъжкари могат да се гъбаркат така на хомосексуална тематика.
И следвайки правилото-нито пост без снимка:

Съвършенството има две лица...

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 16:33 от galina76

# 115
Дейна, благодаря за страхотната клипче!  Hug
Ейнджъл и на мен двата фенарта ми харесаха много  Heart Eyes

(САМО за нея, другите да НЕ го отварят  Joy !)
Аз пък го отворих  smile3534.......ох, защо ли го отворих  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Мили ми момичета, не знам дали сте си дръпнали промоснимките за втория сезон, но аз си намерих и съответно издърпах и тези за първи сезон. Оново са в потресающи размери  Crazy. Тук са всичките 91 снимки на двамата заедно. Ето от тук може да си дръпнете само Дийн (76 снимки), а от тук - Сам (54 снимки). Има го Сами с кривата ножка тук, дето се е порязал на нея  Mr. Green

bicho malo, големи са сладури на тази снимка!  Heart Eyes

# 116
Уф-ф-ф, не се отказвате и т’ва е! Имате целия свят, освен свещената трева на Маракана, ама не – най-сладко било в ‘мен’ (тези с мръсното съзнание да си траят - Златенце, мило)! Аз още от ангелката не мога да се съвзема, а вие... Няма милост, ей! Ама аз мога да... цък...
И един ‘тематичен’ поздрав Billie Myers - Tell Me – сещате се какъв е клипа, но ако някой се ‘жертва’ да го гледа, моля да ми каже дали мъжа от 1:12, 1:17, 2:33 и 4:28 е Сойер от 'Lost'.

bicho malo,
Напротив, показвай ни творенията си – много са хубави и забавни Hug !

galina76,
Напълно съм съгласна с теб. Но има и такива, които прекаляват, но ние пак си ги обичаме.

# 117
  • # супернатурална #
Импала, явно ненаситните души имат еднакъв вкус за музика. Поздрав и от менhttp://www.youtube.com/watch?v=Kq-r4ZUpels&feature=channel
Да прекаляват, да прекаляват, колко да прекаляват. Най-много да те изкушат да се шмугнеш между тях Joy

# 118
Импала, явно ненаситните души имат еднакъв вкус за музика. Поздрав и от менhttp://www.youtube.com/watch?v=Kq-r4ZUpels&feature=channel
Да прекаляват, да прекаляват, колко да прекаляват. Най-много да те изкушат да се шмугнеш между тях Joy
Радвам се Hug .
А, аз си се шмугвам по начало, ама насън или в daydream... Ех, мечти-и-и... мармоти и т.н.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 17:24 от Impala

# 119
Импалче, егати набитото очо/фар имаш! Вярно това бил наш Сойер. Виж какво пише Уикипедията по въпроса - Holloway also appears in English songwriter/singer Billie Myers's 1998 music video "Tell Me". He is seen as a patron sitting at the bar in a burlesque club and then as Myers's playboy in a S&M fantasy.
Младия Джош е мррррррррррр  Heart Eyes На мен от Загубените той ми е тръпката.
Пак там пише, че участва и в Cryin -  Holloway appeared in the Aerosmith video for the song "Cryin'" as a thief who tries to steal Alicia Silverstone's purse from a diner.
http://www.youtube.com/watch?v=qfNmyxV2Ncw

Общи условия

Активация на акаунт