SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 295
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Хъъмм, да... за съжаление е списък с песните в епизодите, но не за теглене...а за четене. Значи не важи...

песни.. песни, ма снимките са по-добре  Mr. Green

bouquet

# 91
  • София
Момичета, нещо любопитно намерих  Sunglasses Намерих списък на песните във всеки един епизод. Виждали ли сте го или да го пусна  Grinning

преди обсъждахме саундтраците Simple Smile)) тогава  момичетата пуснаха този линк - има вс песни, серия по серия, сезон по сезон...може да си ги дръпнеш ако искаш Simple Smile))
http://www.4shared.com/dir/9555435/7a388e31/sharing.html

упс тя Дейна пуснала вече линка Simple Smile което ми напомня да видя за последните 2-3 серии дали е попълнено Simple Smile

# 92
Ми тя, Импалата, си е ‘адска хрътка’, но все не й остава време да рови, както преди.

Ха, как се е опулил, все едно Дейна и Злата са на задната седалка Laughing
Само да кажа, че това не е подходящата физиономия на Дий-й-йн при вида на Dana и Злата – забелязвам лек ужас. По-скоро тази, а по-късно, може би... (няма да я публикувам, защото е на границата на добрия тон).
И още нещо – защо на задната ‘ми’ седалка? Имате си цяла Маракана! Времето ни заедно така и така е малко – то не са тренировки, не са наказателни обиколки за провинилите се (а те са 99.99%), то не е безкрайно напояване и прекопаване на лехите (като гледам, Градинката си е само гола земя – нищо не може да порастне от толкова копане и поливане... hahaha )

# 93
Хаха, Импала, мерси много за "погледа" на Дийн, оправи ми деня Simple Smile
Вижте, моля ви се, как лавинообразно нарастват коментарите в полза на г-н Екълс и Supernatural при онази статия за наградите Еми: http://www.deadline.com/2010/06/emmys-cws-f-word-themed-campaign/ явно SPN наистина има най-най-верните и посветени фенове на света. Не съм чула досега някой от запалените да каже нещо лошо за шоуто.

# 94
  • В средата на времето
И за да не мине ден без снимка на Дженсън, ето една съвсем пресничка, от вчера (тази нощ наше време), снимана от Джейсън Манс, който е играл голф с добрия си приятел. Simple Smile http://twitpic.com/1v4qps/full

Тренера изглежда страхотно щото не е турил пуловерчето на зелени и розови шахматноразположени квадратчета Crazy Joy
Явно му е писнало покрай сериала да е винаги гладко избръснат и сега го раздава неглиже Crazy

Дейна, разказа за кънвеншъна в Бирмингам на английски ли е списан?

# 95
  • София
И нещо старичко, но готино от мен

# 96
Импалка, мерсаж да "погледа"!  Hug
И още нещо – защо на задната ‘ми’ седалка? Имате си цяла Маракана!
Защото на задната ти седалка  е най-благо   Mr. Green Twisted Evil
Поздрав!  Hug

Както се разбрахме преди време Патрона не може да изглежда лошо на снимка, но на мен обръснат повече ми харесва  Heart Eyes. А че изглежда свежарка - спор няма.

Изи, аз ще ти отговоря вместо Дейна - на чист български си е написано (тук-таме с някоя правописна грешка, което е нарочен ефект за пресъздаване на голямото вълнение  Wink). Заслужава си да се прочете!

Ейнджъл,  Hug, "старичкото но готино най го обичам!"

Ето снимки на Миша от филма Stonehenge Apocalypse - http://misha-collins.net/gallery/thumbnails.php?album=lastup& … t=-201&page=1

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:59 от Злата с метлата

# 97
Изи, гледам Злата ме е преварила. Simple Smile На чист български си е описанието, целите 3 дни, подредени и описани подробно. Ето линка пак: http://supernatural.bg/rosered/?page_id=720 Аз много й се забавлявах да я чета, пише с много чувство за хумор момичето. Wink

Ейнджъл, мерси за снимките, много любима Дженсънова фотосесия от вида "отличникът на мама"   bouquet И на мен Дженсън избръснат и приведен в приличен вид ми е повече на сърце, ама и брадясал да ми падне, пак трудно ще се отърве.  Embarassed Rolling Eyes

Лайла, снимките, на които момчетата цъкат игра в мрежа на айфоните си просто ме разбиват всеки път като ги видя. Simple Smile Големи са веселяци тук. Simple Smile

# 98
Това е поздрав за bicho malo  Hug

Обърни внимание на халката, зает е и този  Wink

# 99
Обърни внимание на халката, зает е и този  Wink
Ама готин е Марк Шепард, вие какво очаквате. Grinning На мен лично малко ми прилича на Хю Лори, само че в по-закръглен вариант. (В лицето има известна прилика). Освен това английският акцент е страхотен. Heart Eyes

Ако и той е зает от мацка от One Tree Hill и направо отивам да подавам молба за участие в този сериал. Simple Smile То не останаха свободни готини мъже, по които да точим лиги покрай Уан-три-хилките: Данийл най-тридно я преглътнах, ама след това се появи и на татко Джон неговата либофф... сега остава и на Миша жена му да се снима в OTH. Simple Smile

Разгледах се по снимката на онзи младеж, на който Джаред му беше взел костюмчето:

и не съм на 100% сигурна, но много ми прилича на този левент: Adam Croasdell или вероятно както веднага ще го познаете като Балдур от епизода с езическите богове, който за съжаление накрая Луци го затри, та няма да имаме възможност отново да се насладим на прекрасните му тъмни коси..., ммм, да си кажа и аз като една "ценителка": заслужава си втори поглед този господин Wink

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 12:26 от Dana_Scully

# 100
Мммммммм, вижте каква красота намерих  Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544

Веднагически си вземам думите обратно за брадата на Дженсън. Искам го и такъв!

Дейна, хареса ми коментара ти за Уан-три-хилките  Laughing

# 101
Мммммммм, вижте каква красота намерих  Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544

Веднагически си вземам думите обратно за брадата на Дженсън. Искам го и такъв!
Злато, хищна ненаситнице такава, остави малко Дженсън и на нас! Mr. Green Има ли някакъв негов вид, в който не би ти харесал? (Питам, щото за мене няма или поне не мога да се сетя. Grinning Всякакъв го взимам).

# 102
В грешка си, Дейна, хищната ненаситница е Импала, аз съм някаква още по-голЕма гад  Twisted Evil.

hahaha Я вижте как са се ъпгрейднали някои фенове

# 103
В грешка си, Дейна, хищната ненаситница е Импала, аз съм някаква още по-голЕма гад  Twisted Evil.

Знаем, знаем, ама пак си ви обичаме и теб и Импалата, че публикувате много огромнейшести снимки, от който ни се завива свят Simple Smile

Нищо не казваш за Балдур- има известна прилика, но по-скоро си промених мнението и мисля, че не е той на снимката с костюмчето, тъй че приемете фотосесията на Адам Кросдел като поздрав. Simple Smile

Феновете на SPN по никакъв начин вече не биха могли да ме учудят, така че бутонче Supernatural вместо Caps Lock си е направо "ъпгрейд в реда на нещата". Wink 

# 104
  • В средата на времето
Дейна, мерси за линка Hug
Изчетох разказчето на българката. Браво на момичето. Доста е написала. Беше ми интересно да видя как протича едно такова събитие и не съм много сигурна дали бих се подложила на нещо такова. Освен ако няма някакви пакети, които да ти позволяват да се снимаш, да взимаш автографи и да си купуваш снимки без да се блъскаш и редиш по опашки Crazy  Grinning
Също ми беше малко странно нехаресването на Градинарката при положение, че до колкото успях да усетя момичето е по-голяма фенка на Дженсън Grinning

Angel_Dust , 10х много за хубавите стари снимки. Hug Тази фотосесия му е много стилна Grinning, освен че е и много секси Laughing

Общи условия

Активация на акаунт